Principal : Extensii de fișiere : .osk Fişier

.osk Extensie de fișier

Tip fișierOsu! Skin File

Dezvoltator peppy
Categorie Fișiere de joc
Format Zip

.OSK numărul opțiunii

Fișierul de piele folosit de osu !, un joc de ritm în care jucătorii ating simbolurile vizuale în sincronizare cu muzica; conține grafice și sunete care modifică aspectul și sunetele jocului; folosit pentru a personaliza cercurile de lovit, afișarea scorului, tipul de cursor, cursorul și loviturile.

Mai multe informații

Puteți instala piei personalizate introducându-le în directorul \ Skins \ al osu! (de obicei, C: \ Program Files \ osu! \ Skins \, dar este posibil să fie necesar să creați directorul manual). Dacă ați descărcat o arhivă (de ex., Un fișier .RAR sau .ZIP ), va trebui mai întâi să decomprimați dosarul închis și apoi să plasați directorul în directorul \ Skins \.

Programe care se deschid OSK fișiere
Windows
osu!

Despre fișierele OSK

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .osk este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Osu! Skin File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Hei, autorule. Au fost niște ponturi grozave în articolul dvs. despre extensiile de fișiere .osk. Mulți utilizatori se vor întâlni cu ele fără să știe ce conțin. Chiar dacă popularitatea este mare, este prima dată când aud despre ele. Motivul principal este că sunt un utilizator nou de OSU. Această aplicație este nebună și ajută la îmbunătățirea scopului. Am văzut niște jucători nebuni care au o precizie nebună, așa că am vrut să mă urc în acest tren lol. Mulțumesc pentru că ați subliniat că fișierele OSK ajută la modificarea aspectului și a sunetelor jocului. Având toate aceste opțiuni de personalizare ajută la obținerea unei experiențe mai bune. Voi încerca să mă joc cu ele și să văd ce mi se potrivește cel mai bine. Se pare că există o mulțime de opțiuni. Ar fi mișto să văd câteva dintre ele! Până data viitoare.