Principal : Extensii de fișiere : .hgt Fişier

.hgt Extensie de fișier

Tip fișierSRTM Elevation Data File

Dezvoltator N/A
Categorie Fișiere GIS
Format Binary

.HGT numărul opțiunii

Fișierul de date GIS stocat în formatul Mission Topographic Radar Shuttle (SRTM); conține date privind nivelurile globale capturate în timpul misiunilor spațiale ale NASA; poate include până la o rezoluție de o arcsecundă; utilizat pentru analiza topografiei pământului și pentru generarea de imagini topografice.

Mai multe informații

Unele date din setul de date SRTM original lipsesc din cauza limitelor misiunilor spațiale. Aceste zone sunt denumite "goluri". Eforturile au fost depuse pentru a completa lacunele lipsă folosind metode de interpolare. De exemplu, Agenția Națională pentru Informații Geospațiale (NGA) a creat seturile de date "Versiunea 2" și "Versiunea 2.1", care includ date modificate. Prin urmare, unele fișiere descărcate HGT pot include date interpolate.

Fișierele HGT sunt denumite cu coordonate longitudine și latitudine. De exemplu, N00W177.hgt conține date pentru un grad de latitudine (00-01 Nord) și un grad de longitudine (177-178 Vest).

NOTĂ: Extensia "HGT" este o abreviere pentru " înălțime ".

Programe care se deschid HGT fișiere
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop
Safe Software FME Desktop
DG SRTM Void Killer
SRTMFill
VTBuilder
Linux
DG Terrain Viewer

Despre fișierele HGT

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .hgt este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier SRTM Elevation Data File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.