Principal : Extensii de fișiere : .hqx Fişier

.hqx Extensie de fișier

Tip fișierBinHex 4.0 Encoded File

Dezvoltator N/A
Categorie Fișiere codificate
Format Text

.HQX numărul opțiunii

Un fișier HQX este un fișier text binar până la hexazecimal creat pentru computerele Mac. Conține date care au fost comprimate și codate dintr-un format binar pe 8 biți într-un format de text pe 7 biți. Fișierele HQX pot fi utile pentru transferul de imagini binare, documente și multimedia ca text în atașamentele de e-mail.

Mai multe informații

Fișierele HQX ajută la menținerea integrității fișierelor pentru descărcările de pe Internet, atașamentele de e-mail și alte transferuri de fișiere, deoarece combină furculița și furculița de date din structura Mac HFS într-o singură arhivă.

Fișierele BinHex 4.0 ocupă mai mult spațiu pe disc decât fișierul binar original. Începe întotdeauna cu linia "(Acest fișier trebuie să fie convertit cu Binhex 4.0)."

Programe care se deschid HQX fișiere
Windows
Smith Micro StuffIt Deluxe for Windows
Corel WinZip
ESTsoft ALZip
Smith Micro StuffIt Deluxe
Macintosh
Smith Micro Stuffit Deluxe Mac
Apple Archive Utility
Incredible Bee Archiver

Despre fișierele HQX

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .hqx este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier BinHex 4.0 Encoded File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Bună ziua, domnule autor. Am trecut pe aici pentru a vă spune cât de recunoscător vă sunt pentru intrarea dvs. privind fișierele cu extensia .hqx. Nu aveam instalat niciun program care să le poată deschide, așa că prima mea presupunere este că erau malware sau virus. A fost drăguț să citesc că sunt doar fișiere codificate. Toate micile detalii punctate în text sunt super utile pentru o persoană ca mine. Ele mă ajută să decid dacă să continui să lucrez cu ele sau să caut o alternativă. Codificarea pe care o folosesc pare unică, așa că este foarte probabil că voi folosi fișiere HQX în viitorul apropiat. După cum ați spus, ceea ce vreau să mă concentrez este transferul de fișiere multimedia în atașamente de e-mail. Păstrarea integrității mesajelor este o doză. Vă mulțumim!