Principal : Extensii de fișiere : .hat Fişier

.hat Extensie de fișier

Tip fișier1A Hat in Time Save File

Dezvoltator Gears for Breakfast
Categorie Fișiere de joc
Format N/A

Ce este HAT fișier?

Un fișier HAT este un fișier de joc creat de A Hat in Time, un joc video ce rulează în timp cu un gameplay similar cu Banjo-Kazooie și Super Mario 64. Acesta conține progrese în joc, cum ar fi nivelele deblocate, , și rezolvate puzzle-uri. Fișierele HAT sunt create atunci când un utilizator salvează jocul.

Mai multe informații

Fișierele HAT sunt de obicei situate în folderul "SaveData" din directorul de instalare al jocului, care este intitulat "HatinTimeGame".

Programe care se deschid HAT fișiere

Tip fișier2Duck Game Hat File

Dezvoltator Landon Podbielski
Categorie Fișiere de joc
Format N/A

.HAT numărul opțiunii 2

Un fișier HAT este un fișier personalizat de pălărie folosit de Duck Game, un joc multiplayer de luptă cu rață 2D. Acesta conține o pălărie, care este o imagine de 64x32 .PNG . Fișierele HAT sunt folosite pentru partajarea și adăugarea de pălării la rațe care apar în joc.

Mai multe informații

Puteți crea pălării personalizate și exportați-le ca fișiere HAT utilizând instrumentul web Quackhead. Dacă exportați și descărcați mai multe fișiere HAT, acestea vor fi ambalate într-un fișier .ZIP . Extrageți fișierele HAT din fișierul ZIP și plasați-le în folderul Duck Game, care este localizat în directorul de instalare Steam.

Programe care se deschid HAT fișiere
Windows
Duck Game

Despre fișierele HAT

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .hat este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Duck Game Hat File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.