Principal : Extensii de fișiere : .gmd Fişier

.gmd Extensie de fișier

Tip fișier1Nintendo 3DS Game Dialog File

Dezvoltator Nintendo
Categorie Fișiere de joc
Format Binary

Ce este GMD fișier?

Un fișier GMD conține informații despre modul în care este afișat textul în jocurile Nintendo 3DS. Stochează informații despre dialogurile care apar în timpul jocului, cum ar fi textul real și aspectul dialogului.

Mai multe informații

Fișierele GMD sunt de obicei ambalate în fișierele .ARC Nintendo arhivă și distribuite cu jocuri. Fișierele nu sunt menite să fie deschise manual. În schimb, fișierele sunt menționate în timpul jocului.

Cu toate acestea, unii jucători 3DS se bucură de modificarea gameplay-ului și editarea fișierelor GMD. Acești utilizatori extrag fișierele GMD din fișierele ARC utilizând utilitare precum ARCTool și convertesc fișierele în fișiere text editabile.

Programe care se deschid GMD fișiere

Tip fișier2Game Maker Program Code

Dezvoltator N/A
Categorie Fișierele dezvoltatorului
Format Binary

.GMD numărul opțiunii 2

Fișierul de dezvoltare a jocului creat cu Game Maker; permite crearea de jocuri folosind acțiuni de drag-and-drop, fără a scrie niciun cod de programare.

Programe care se deschid GMD fișiere

Tip fișier3GroupMail Message

Dezvoltator Infacta
Categorie Fișiere text
Format N/A

.GMD numărul opțiunii 3

Mesaj creat de Infacta GroupMail, un program de newsletter de grup; conține un mesaj de e-mail salvat; pot include tabele, imagini, text îmbogățit și alte elemente de e-mail HTML.

Mai multe informații

Pentru a crea un fișier GMD, selectați "Mesaje", faceți clic pe "Nou", selectați Fișier → Salvare ca → Un document, alegeți o locație de salvare, denumiți fișierul și faceți clic pe Salvare.

Programe care se deschid GMD fișiere

Despre fișierele GMD

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .gmd este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier GroupMail Message, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.