Principal : Extensii de fișiere : .arc Fişier

.arc Extensie de fișier

Tip fișier1Norton Backup Archive

Dezvoltator Symantec
Categorie Fișiere de rezervă
Format Binary

Ce este ARC fișier?

Fișierul de rezervă creat de produsele software Norton, cum ar fi Norton 360 și Norton Online Backup; conține o copie de rezervă a fișierelor de computer create automat de software; pot include fișiere de utilizatori personale, precum și fișiere de sistem.

Mai multe informații

Fișierele ARC sunt utilizate pentru stocarea și recuperarea fișierelor în cazul ștergerii accidentale sau a defectării sistemului. Acestea pot fi copiate înapoi la o locație în afara site-ului folosind Norton Online Backup.

NOTĂ: Deoarece fișierele ARC pot include toate fișierele personale și de sistem, ele pot fi foarte mari.

Programe care se deschid ARC fișiere

Tip fișier2Compressed File Archive

Dezvoltator System Enhancement Associates
Categorie Compressed Files
Format Binary

.ARC numărul opțiunii 2

Arhiva de fișiere comprimate creată fie ca arhivă Macintosh Hierarchical File System (HFS), fie ca arhivă MS-DOS utilizând compresia standard MS-DOS; conține o colecție de fișiere comprimate, fiecare fiind comprimată potențial cu o tehnică de compresie diferită.

Mai multe informații

Fișierele ARC au fost utilizate în mod obișnuit la sfârșitul anilor 1980 și începutul anilor 1990. Ele sunt rareori utilizate acum și au fost înlocuite cu algoritmi de compresie mai noi și mai eficienți. În timp ce fișierele ARC au fost folosite în primul rând pentru MS-DOS și pentru versiunile mai vechi ale computerelor Macintosh, mai multe programe curente le pot deschide. ca StuffIt și WinZip.

Programe care se deschid ARC fișiere
Windows
Smith Micro StuffIt Deluxe for Windows
ESTsoft ALZip
Adobe Acrobat
ConeXware PowerArchiver
Acubix PicoZip
PeaZip
7-Zip
E-merge WinAce
FreeArc
Smith Micro StuffIt Deluxe
Linux
Adobe Acrobat
PeaZip
Macintosh
Smith Micro Stuffit Deluxe Mac
Adobe Acrobat
The Unarchiver

Tip fișier3African Safari Data File

Dezvoltator Activision
Categorie Fișiere de joc
Format N/A

.ARC numărul opțiunii 3

Conține muzică, imagini și alte date utilizate de Safari African de la Cabela; numit "data.arc" și este situat în directorul / PSP_GAME / USRDIR / pe discurile Sony PSP; Safari african de la Cabela este disponibil pentru Windows PC, Xbox, Playstation 2 și PSP.

Mai multe informații

Fișierul DATA.ARC este referit de jocul African Safari și nu trebuie deschis manual de către utilizator.

Programe care se deschid ARC fișiere
Windows
Activision Cabela's African Safari

Tip fișier4Symbian OS Backup File

Dezvoltator Nokia
Categorie Fișiere de rezervă
Format Binary

.ARC numărul opțiunii 4

Fișierul de rezervă creat pentru dispozitive mobile care utilizează sistemul de operare Symbian open source; conține date de rezervă personale și de sistem de pe dispozitivul mobil; utilizat pentru restaurarea datelor în caz de pierdere.

Mai multe informații

Exemplele de fișiere ARC includ backup.arc, Messages.arc, Calendars.arc și Bookmarks.arc.

Programe care se deschid ARC fișiere

Tip fișier5Nintendo Archive File

Dezvoltator Nintendo
Categorie Fișiere de date
Format Binary

.ARC numărul opțiunii 5

Fișier de arhivare folosit de jocuri Nintendo; conține proprietăți ale jocului, cum ar fi imagini, texturi, obiecte și nivele; de obicei stocate în ROM-uri; pot fi editate pentru a particulariza modul de joc.

Programe care se deschid ARC fișiere
Windows
BrawlBox
SZS Modifier
Reggie! Level Editor

Despre fișierele ARC

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .arc este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Nintendo Archive File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Salutări! Am descărcat un joc Nintendo și nu am fost familiarizat cu fișierele .arc care au venit cu el. Vă mulțumesc pentru explicația tuturor utilizărilor pe care le are această extensie. M-am bucurat să aflu nu doar că acesta conține imaginile și texturile jocului meu, ci și că poate fi editat pentru a-l personaliza! Cu toate acestea, am fost uimit de utilizarea pe care i-o dădeau vechile calculatoare Mac. Este impresionant faptul că existau algoritmi mai vechi care comprimau fișierele și care au fost pur și simplu abandonați. Este impresionant faptul că acestea pot fi încă deschise de programe precum The Unarchiver. Cu toate acestea, nu știu cine ar vrea să facă acest lucru. Mulțumesc pentru un articol atât de complet! Mi s-a risipit îndoiala și am învățat ceva nou.