Principal : Extensii de fișiere : .gdbtable Fişier

.gdbtable Extensie de fișier

Tip fișierGeodatabase Table File

Dezvoltator N/A
Categorie Fișiere de date
Format Binary

.GDBTABLE numărul opțiunii

Un fișier GDBTABLE conține date pentru o geodatabază creată de ESRI ArcGIS for Desktop (versiunea 10 și ulterioară), o aplicație de cartografiere 2D și 3D. Stochează un tabel care conține date GIS și metadate despre o geodatabază în rânduri și coloane. Fișierele GDBTABLE pot fi deschise de mai multe aplicații GIS, inclusiv GDAL și ESRI ArcGIS.

Mai multe informații

Fișierele GDBTABLE sunt create ca parte a unei geodatabase ArcGIS, care este utilizată pentru organizarea și stocarea informațiilor GIS. Bazele geografice pot varia în funcție de cantitatea de date pe care o stochează și sunt principalele structuri de date utilizate de ArcGIS pentru a gestiona și edita datele GIS. Geodatabasele sunt stocate în foldere cu extensii .GDB care conțin mai multe fișiere, care includ fișierele GDBTABLE, GDBTABLX, GDBINDEXES, ATX și FREELIST.

Puteți deschide fișiere GDBTABLE cu GDAL (Geospatial Data Abstraction Library) o bibliotecă de traduceri open source pentru formate de date geospațiale raster. De asemenea, puteți deschide fișiere GDBTABLE utilizând ArcMap (un instrument inclus în ESRI ArcGIS pentru Desktop) selectând "Add data" și navigând la fișierul GDBTABLE.

Fișierele GDBTABLE conțin informații despre entități geografice, , județe și state. Ele stochează înregistrări care apar ca rânduri cu coloane, cunoscute și ca câmpuri, care includ numere de identificare obiect, forme, nume, zone și stări.

Fișierele GDBTABLE sunt denumite incremental. Ele încep ca a00000001.gdbtable și cresc de obicei cu 1 (a00000002.gdbtable). Cu toate acestea, numerele pot fi ignorate.

Comun GDBTABLE numele de fișiere

a00000001.gdbtable - Primul fișier GDBTABLE creat pentru stocarea datelor de tabelă geodatabase.

Programe care se deschid GDBTABLE fișiere
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop
GDAL
Linux
GDAL
Macintosh
GDAL
QGIS

Despre fișierele GDBTABLE

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .gdbtable este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Geodatabase Table File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.