Principal : Extensii de fișiere : .dem Fişier

.dem Extensie de fișier

Tip fișier1Video Game Demo File

Dezvoltator Valve
Categorie Fișiere de joc
Format Binary

Ce este DEM fișier?

Un fișier DEM este un fișier de reluare a jocului creat de diverse jocuri de tip shooter pentru prima persoană și cel mai popular prin Counter-Strike (susținut de motorul de joc Valve Source). Fișierele DEM sunt folosite pentru a înregistra perspectiva unui jucător într-un joc single sau multiplayer, care apoi poate fi împărțit cu alții.

Mai multe informații

Pentru a reda un fișier DEM Counter-Strike în Windows, plasați-l mai întâi în directorul cstrike \ installation. Apoi, porniți Counter-Strike și deschideți fereastra consolei. Din fereastra consolei, tastați viewdemo demoname, unde "demoname" este numele fișierului fără extensia ".dem".

Fișierele DEM sunt de asemenea folosite de Hexen II, Quake și Unreal Tournament. Cu toate acestea, fișierele pot fi redate numai în jocul pentru care a fost creat demo-ul.

NOTĂ: Fișierele DEM create de către jocurile cu motorul Source, cum ar fi Counter-Strike, pot fi deschise în VirtualDub pentru a reda cadrul video și înregistrați-o în alte formate de ieșire, cum ar fi .AVI . Există o limitare a dimensiunii de 2 GB pentru videoclipurile AVI create de motorul sursă al lui Valve. Aveți posibilitatea să instalați componenta Apple QuickTime pentru a codifica codul .H264 pentru a evita limitarea mărimii.

Programe care se deschid DEM fișiere
Windows
Epic Games Unreal Tournament
Valve Counter-Strike
id Software Hexen 2
VirtualDub
Macintosh
id Software Quake
Epic Games Unreal Tournament

Tip fișier2Digital Elevation Model

Dezvoltator USGS
Categorie Fișiere GIS
Format N/A

.DEM numărul opțiunii 2

conține date de cartografiere cu informații despre elevație; utilizat de Studiul geologic american.

Programe care se deschid DEM fișiere
Windows
ESRI ArcGIS for Desktop
Golden Software Voxler
TatukGIS Viewer
MicroMouse AccuTrans 3D
AutoDesSys formZ
Macintosh
AutoDesSys formZ

Despre fișierele DEM

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .dem este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Digital Elevation Model, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Hei, omule! M-am speriat când am citit că fișierele pot avea mai mult de o asociere. Articolul tău despre fișierele .dem mi-a oferit multe din informațiile pe care le căutam. Tatăl meu mi-a luat un PC anul acesta și jocul CSGO mi-a consumat mult timp. Știam că jocul are propriul sistem de reluare, dar nu știam ce fișiere sunt acestea și nici cum să le accesez. Fiecare dintre aceste detalii se aflau în articolul tău. Intrarea în directorul de instalare al jocului poate fi un pic înfricoșătoare. Dar CS este unul dintre acele jocuri în care trebuie să-l accesezi pentru a schimba unele lucruri. Mulțumesc pentru că mi-ai semnalat limita de 2 GB pentru spațiul pe fișiere AVI, voi avea grijă să nu o depășesc. Până data viitoare!