Principal : Extensii de fișiere : .avi Fişier

.avi Extensie de fișier

Tip fișierAudio Video Interleave File

Dezvoltator Microsoft
Categorie Fișiere video
Format Binary

.AVI numărul opțiunii

Un fișier AVI este un fișier video salvat în formatul multimedia al containerului audio video (AVI) creat de Microsoft. Acesta stochează date video și audio care pot fi codificate într-o varietate de codecuri, inclusiv DivX și XviD. Fișierele AVI pot fi deschise de diferiți jucători video, cum ar fi Microsoft Movies & TV, Windows Media Player și Apple QuickTime Player, care sunt livrate împreună cu sistemele de operare respective.

Mai multe informații

fișierul AVI este deschis în Microsoft Movies & TV

Formatul AVI se bazează pe formatul de fișier de transfer al resurselor (RIFF), care este un format container care a fost inițial lansat în 1991 pentru a stoca multimedia. Formatul AVI a fost introdus un an mai târziu în 1992 de către Microsoft și este încă folosit în prezent astăzi. Este suportat de o gamă largă de playere video, dar playerul trebuie să suporte codecul folosit pentru a codifica datele video pentru a reda corect videoclipul.

Formatul video AVI poate fi utilizat pentru a stoca video de înaltă calitate și audio și utilizează de obicei mai puține comprimări decât alte formate video similare, cum ar fi .MPEG și .MOV . Acest lucru are ca rezultat dimensiuni foarte mari ale fișierelor AVI, care pot fi problematice pentru utilizatorii cu spațiu limitat.

NOTĂ: Pentru informații suplimentare, consultați articolul de ajutor al fișierelor AVI Playing.

Programe care se deschid AVI fișiere
Windows
Cakewalk SONAR
Corel Painter
Microsoft Windows Media Player
VideoLAN VLC media player
CyberLink PowerDVD
Adobe Acrobat
Blender
Corel PaintShop Pro
ACD Systems Canvas
Roxio Creator
JRiver Media Center
ACD Systems ACDSee
Adobe Photoshop
Google Drive
Microsoft Visual Studio
Linux
VideoLAN VLC media player
Adobe Acrobat
Blender
Google Drive
Kega Fusion
SoX
Kodi
xine
Android
Google Drive for Android
BIT LABS Simple MP4 Video Player
RealNetworks RealPlayer Cloud
Videolabs VLC for Android
antvplayer Media Converter
Apowersoft Phone Manager
Macintosh
Corel Painter
VideoLAN VLC media player
Roxio Popcorn
Roxio Toast
Adobe Acrobat
Blender
JRiver Media Center
Adobe Photoshop
Google Drive
Nullsoft Winamp
Macgo Mac Media Player
Kega Fusion
SoX
Apple QuickTime Player
Adobe Flash
iOS
Google Drive for iOS
olimsoft OPlayer
RealNetworks RealPlayer Cloud
VideoLAN VLC for iOS
Pentaloop PlayerXtreme Media Player

Despre fișierele AVI

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .avi este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Audio Video Interleave File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Salutări! Vă mulțumim pentru că ne-ați indicat cum să lucrăm cu fișiere care au extensia .avi. Dacă prietenul meu nu mi-ar fi spus despre pagina dvs., aș fi șters imediat acele fișiere. Am primit recent laptopul fratelui meu mai mare și am dat peste mii de videoclipuri cu această extensie. Bineînțeles, nu știam că au legătură cu fișiere video înainte. Acum știu că este un format creat de Microsoft și poate fi codificat cu ajutorul diferitelor codecuri. Sunt puțin familiarizat cu acest subiect, așa că a fost interesant să citesc această parte hehe. Unul dintre lucrurile care încă mă face să mă îndoiesc, este cât de multe fișiere video sunt acolo. Fiecare deține caracteristici unice. O să le încerc pe acestea pe VLC, deoarece are deja instalat acest program. La revedere!