Principal : Extensii de fișiere : .da6 Fişier

.da6 Extensie de fișier

Tip fișierAGT Game Data File

Dezvoltator N/A
Categorie Fișiere de joc
Format N/A

.DA6 numărul opțiunii

Fișier referit de AGiliTy, un program care interpretează jocurile Adventure Game Toolkit (AGT); conține date de joc menționate de jocul AGT, pe măsură ce jucătorul navighează prin poveste.

Mai multe informații

Pentru a naviga prin jocuri de fictiune interactive, cum ar fi jocurile AGT, trebuie sa tastati comenzi in joc. Povestea se va schimba în funcție de deciziile pe care le introduceți.

Jocurile AGT sunt adesea împachetate cu un număr de fișiere care conțin date de joc, inclusiv .VOC , .TTL și .INS fișiere. Din cauza numărului mare de fișiere care însoțesc jocul AGT, fișierele pot fi convertite într-un singur fișier .AGX cu utilitarul AGT2AGX livrat împreună cu AGiliTy. Această conversie ajută la reducerea dimensiunii jocului și a timpului de încărcare.

NOTĂ: Fișierele DA6 sunt similare cu fișierele .DA3 , .DA4 și .DA5 , care conțin date de joc menționate pentru diferite aspecte ale jocului.

Comun DA6 numele de fișiere

[numele jocului] .da6 - DA6 poartă același nume ca jocul pentru care a fost creat.

Programe care se deschid DA6 fișiere
Windows
AGiliTy
Macintosh
AGiliTy

Despre fișierele DA6

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .da6 este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier AGT Game Data File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.