Principal : Extensii de fișiere : .da5 Fişier

.da5 Extensie de fișier

Tip fișierAGT Game Data File

Dezvoltator N/A
Categorie Fișiere de joc
Format N/A

.DA5 numărul opțiunii

Fișierul de date despre joc referit de AGiliTy, un program care interpretează jocurile Adventure Game Toolkit (AGT); conține comenzi meta-lingvistice pentru joc, care sunt teste condiționale care ajută jocul să determine dacă o acțiune făcută de jucător este posibilă; nu va exista dacă nu există comenzi meta-lingvistice în joc.

Mai multe informații

Pentru a naviga prin jocuri de fictiune interactive, cum ar fi jocurile AGT, trebuie sa tastati comenzi in joc. Povestea se va schimba în funcție de deciziile pe care le introduceți.

Există mai multe fișiere care sunt împachetate cu jocuri AGT. Aceste fișiere conțin date despre jocuri și includ fișierele .INS , .TTL și .VOC . Deoarece există o cantitate mare de fișiere care însoțesc jocul AGT, utilitarul AGT2AGX livrat împreună cu AGiliTy poate converti fișierele de date într-un singur fișier .AGX . Această conversie reduce dezordinea, timpul de încărcare și dimensiunea jocului.

NOTĂ: Fișierul DA5 este similar cu fișierele .DA3 , .DA4 și .DA6 . Aceste fișiere conțin date de joc la care se face referire pentru diferite aspecte ale jocului.

Comun DA5 numele de fișiere

[numele jocului] .da5 - Fișierul DA5 are același nume ca și jocul pentru care a fost creat.

Programe care se deschid DA5 fișiere
Windows
AGiliTy
Macintosh
AGiliTy

Despre fișierele DA5

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .da5 este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier AGT Game Data File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.