Principal : Extensii de fișiere : .da4 Fişier

.da4 Extensie de fișier

Tip fișierAGT Game Data File

Dezvoltator N/A
Categorie Fișiere de joc
Format N/A

.DA4 numărul opțiunii

Fișier de joc referit de AGiliTy, un program care interpretează jocurile Adventure Game Toolkit (AGT); conține date criptate privind jocurile despre orice creatură prezentată în joc; la care se referă jocul AGT, pe măsură ce jucătorul navighează prin poveste; nu va exista dacă nu există creaturi în joc.

Mai multe informații

Pentru a naviga prin jocuri de fictiune interactive, cum ar fi jocurile AGT, trebuie sa tastati comenzi in joc. Povestea se va schimba în funcție de deciziile pe care le introduceți. Veți întâlni cel mai probabil alte lucruri vii din joc, acestea sunt considerate creaturi și vor fi "prietenoase" sau "ostile". Jocurile AGT sunt adesea ambalate cu un număr de fișiere care conțin date despre jocuri, inclusiv .INS , .TTL și .VOC fișiere. Din cauza numărului mare de fișiere care însoțesc jocul AGT, fișierele pot fi convertite într-un singur fișier .AGX cu utilitarul AGT2AGX livrat împreună cu AGiliTy. Această conversie reduce dimensiunea jocului, timpul de încărcare și dezordinea.

NOTĂ: Fișierele DA4 sunt similare cu fișierele .DA3 , .DA5 și .DA6 . Aceste fișiere conțin date de joc la care se face referire pentru diferite aspecte ale jocului.

Comun DA4 numele de fișiere

[numele jocului] .da4 - Fișierul DA4 are același nume ca și jocul pentru care a fost creat.

Programe care se deschid DA4 fișiere
Windows
AGiliTy
Macintosh
AGiliTy

Despre fișierele DA4

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .da4 este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier AGT Game Data File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.