Principal : Extensii de fișiere : .cst Fişier

.cst Extensie de fișier

Tip fișier1Manga Studio Story File

Dezvoltator CELSYS
Categorie Fișiere de aspect al paginii
Format N/A

Ce este CST fișier?

Fișierul de aspect al paginii creat de Manga Studio, un program folosit pentru crearea de cărți de benzi desenate; salvează povestea cărții de benzi desenate și pot include mai multe capitole, mai multe pagini ( .CPG fișiere) pe capitol și layout-uri pentru fiecare pagină; utilizat pentru specificarea structurii cărții de benzi desenate.

Mai multe informații

Manga Studio a devenit Clip Studio Paint în 2015. Este, de asemenea, cunoscut sub numele de ComicStudio în Japonia.

Programe care se deschid CST fișiere
Windows
CELSYS Clip Studio Paint Pro
Macintosh
CELSYS Clip Studio Paint Pro

Tip fișier2Director External Cast File

Dezvoltator Adobe Systems
Categorie Fișiere video
Format N/A

.CST numărul opțiunii 2

Fișier distribuit creat de Adobe Director, un program de creare a filmului inițial dezvoltat de Macromedia; stochează proprietăți pentru generarea ieșirii video; permite distribuirea unei distribuții pentru mai multe videoclipuri.

Mai multe informații

Fișierele CST conțin materiale externe, care sunt complet delimitate de filmul țintă. În schimb, filmele interne nu pot fi deconectate din film și pot fi utilizate numai pentru filmul la care sunt conectate. Deoarece Adobe Director a fost înlocuit de Adobe Flash, fișierele CST nu sunt utilizate frecvent mai.

Programe care se deschid CST fișiere
Windows
Adobe Director
Macintosh
Adobe Director

Tip fișier3Canvas Custom Set File

Dezvoltator ACD Systems
Categorie Setări Fișiere
Format Binary

.CST numărul opțiunii 3

Fișierul de setări creat de Canvas, un program de ilustrare tehnică; conține comenzi rapide de la tastatură pentru aplicații utilizate pentru a accesa funcțiile programului; permite utilizatorilor să salveze preferințele spațiului de lucru particularizat.

Mai multe informații

Fișierele CST pot include combinații de taste pentru selectarea meniurilor, instrumentelor, cernelurilor, pixurilor și fonturilor. Setul personalizat implicit este salvat în fișierul DefaultKeyboard.cst, care este localizat în directorul / Extras din instalarea Canvas.

Programe care se deschid CST fișiere
Windows
ACD Systems Canvas

Tip fișier4Gary Gadget Plug-in

Dezvoltator Viva Media
Categorie Fișierele Plugin
Format N/A

.CST numărul opțiunii 4

Fișierul Plugin folosit de Gary Gadget: Construirea de autovehicule, o mașină de proiectare, construcție și joc de conducere pentru copii; adaugă caracteristici jocului, cum ar fi piese auto sau jocuri bonus.

Mai multe informații

Fișierele de plugin CST sunt disponibile pentru descărcare de pe site-ul Gary Gadget: Building Cars. După terminarea descărcării, plasați fișierele CST în directorul Gary Gadget \ Building Cars \ Plugins din locația de instalare a jocului. Dacă dosarul Plugin-uri nu există, va trebui să-l creați. După plasarea fișierelor în dosar, reporniți jocul și plugin-urile vor fi disponibile.

NOTĂ: Programul Viva Media Gary Gadget: Building Cars nu mai este disponibil pentru descărcare. / p>

Programe care se deschid CST fișiere
Windows
Viva Media Gary Gadget: Building Cars
Macintosh
Viva Media Gary Gadget: Building Cars

Tip fișier5ContentServ Template

Dezvoltator ContentServ
Categorie Fișierele dezvoltatorului
Format N/A

.CST numărul opțiunii 5

Șablon pentru crearea unui nou document ContentServ; pot fi utilizate de către un proiect Enterprise Marketing Management Solutions (EMMS) pentru gestionarea proceselor de marketing, vânzări și comunicare.

Mai multe informații

Șabloanele ContentServ includ CSTags, care definesc conținutul care este înlocuit cu ieșirea din motorul șablon atunci când documentul este accesat.

Programe care se deschid CST fișiere
Windows
ContentServ CS EMMS Suite (requires Apache Web Server)
Linux
ContentServ CS EMMS Suite (requires Apache Web Server)

Despre fișierele CST

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .cst este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier ContentServ Template, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Salutări! Sunt un ilustrator începător care vrea să creeze propriile mele benzi desenate. Citind despre diferite softuri, am constatat că CELSYS Clip Studio Paint Pro este cel mai bun pentru a face acest lucru. De aceea am decis să mă documentez mai mult despre extensiile pe care le folosește și istoria lor. Vă mulțumesc pentru intrarea dvs. despre extensia de fișier .cst. A fost cu adevărat grozav să aflu un pic mai multă istorie despre aceasta și cum a rămas puternică de-a lungul anilor. De asemenea, apreciez modul în care vorbiți despre toate activele care sunt salvate de aceste fișiere în CELSYS Clip Studio. Îl voi descărca și voi încerca unele dintre caracteristicile sale. De asemenea, am citit mai multe despre celelalte utilizări ale acestuia și mă bucur că și alți clienți ca mine pot citi articole ca acesta pentru a-și rezolva toate îndoielile. Vă mulțumesc pentru tot.