Principal : Extensii de fișiere : .cpdx Fişier

.cpdx Extensie de fișier

Tip fișierAdobe Captivate Storyboard Project

Dezvoltator Adobe Systems
Categorie Setări Fișiere
Format N/A

.CPDX numărul opțiunii

Un fișier CPDX este un fișier de proiect scenariu creat de Adobe Captivate Draft, o aplicație iOS utilizată pentru crearea de panouri storyboards pentru conținutul de eLearning. Acesta conține unul sau mai multe diapozitive, care pot include text, obiecte desenate, obiecte web și medii încorporate (audio, video și imagini). Fișierele CPDX sunt utilizate în mod obișnuit pentru planificarea chestionarelor, demonstrațiilor software și simulărilor.

Mai multe informații

Fișierele CPDX sunt principalele tipuri de fișiere asociate Captivate Draft. Ele sunt create atunci când salvați un proiect în aplicație. Fișierele proiectului sunt salvate automat de fiecare dată când închideți Captivate Draft. După ce ați terminat editarea storyboard-ului, îl puteți exporta în Captivate pentru a rafina și termina proiectul.

Pentru a importa un fișier CPDX în Captivate selectați File → New Project → Project din Adobe Captivate Draft ..., navigați la fișierul CPDX și faceți clic pe Deschideți.

NOTĂ: Suportul pentru extensia CPDX a fost introdus cu Captivate 9 după lansarea aplicației Captivate Draft.

Programe care se deschid CPDX fișiere
Windows
Adobe Captivate
Macintosh
Adobe Captivate
iOS
Adobe Captivate Draft

Despre fișierele CPDX

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .cpdx este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Adobe Captivate Storyboard Project, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.