Principal : Extensii de fișiere : .blp Fişier

.blp Extensie de fișier

Tip fișier1Blizzard Texture File

Dezvoltator Blizzard Entertainment
Categorie Fișiere de joc
Format Binary

Ce este BLP fișier?

Formatul texturii imaginii folosit de jocurile Blizzard, cum ar fi Warcraft 3 și World of Warcraft; pot fi aplicate obiectelor 3D, cum ar fi adăugarea unei fețe unui caracter; formatat în mod similar cu un fișier .TGA , dar utilizat în mod specific de către jocurile Blizzard.

Programe care se deschid BLP fișiere
Windows
Addon Studio for World of Warcraft
Warcraft 3 Model Editor
XnViewMP
Blizzard World of Warcraft
Linux
XnViewMP
Macintosh
XnViewMP
Blizzard World of Warcraft

Tip fișier2Speedy Eggbert Game Data File

Dezvoltator eGames
Categorie Fișiere de joc
Format Binary

.BLP numărul opțiunii 2

Fișier utilizat de Speedy Eggbert, un joc de acțiune și puzzle pentru Windows lansat în 1998; pot stoca muzică de joc, imagini sau alte date; folosit pentru a afișa grafica jocurilor, pentru a reda sunete și pentru a încărca alte informații despre jocuri, cum ar fi datele din lume.

Mai multe informații

Unele fișiere BLP sunt de fapt imagini bitmap ( .BMP ) și fișiere MIDI ( .MID ). De exemplu, puteți redenumi extensia fișierelor de instalare din directorul \ SOUND \ la ".mid" și le puteți deschide cu orice player MIDI.

Programe care se deschid BLP fișiere

Despre fișierele BLP

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .blp este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Speedy Eggbert Game Data File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.