Principal : Extensii de fișiere : .bk1 Fişier

.bk1 Extensie de fișier

Tip fișier1Autodesk Backup File

Dezvoltator Autodesk
Categorie Fișiere de rezervă
Format Binary

Ce este BK1 fișier?

Fișierul de rezervă creat de produsele Autodesk, inclusiv AutoCAD Mechanical, Desktop și AutoCAD Map; stochează un fișier .BAK care a fost redenumit cu extensia ".bk1"; redenumit când programul Autodesk se termină în mod neașteptat.

Mai multe informații

Fișierele BAK sunt create automat atunci când utilizatorii salvează fișierele de desen. Prin urmare, atunci când un program se prăbușește, aplicațiile Autodesk încearcă să redenumiți fișierul BAK în BK1 pentru a preveni înlocuirea copiei de siguranță a unui fișier de desen corupt.

NOTĂ: Dacă extensia BK1 este deja utilizată, programele Autodesk utilizează ".bk2" prin ".bk9", precum și ".bka" prin ".bkz" și ".baa" prin ".bzz" până la găsirea unei extensii unice.

Programe care se deschid BK1 fișiere
Windows
Autodesk AutoCAD
Autodesk AutoCAD Mechanical 2018
Macintosh
Autodesk AutoCAD

Tip fișier2Windows Indexing Service File

Dezvoltator Microsoft
Categorie Fișiere de sistem
Format Binary

.BK1 numărul opțiunii 2

Fișier creat de Serviciul de indexare, o componentă de Windows utilizată pentru indexarea automată a informațiilor de căutare a sistemului de fișiere; conține informații utilizate pentru căutarea rapidă a fișierelor în Windows; văzut de obicei cu numele propstor.bk1.

Mai multe informații

Fișierele BK1 sunt adesea localizate în directorul C: \ System Volume Information \ catalog.wci \. Alte fișiere index de catalog din acest director pot include fișiere BK1 .BK2 , .PS1 , .PS2 , .FID , .000 și .HSH .

pe unități externe, cum ar fi unitățile flash USB.

Programe care se deschid BK1 fișiere
Windows
Microsoft Windows

Tip fișier3ERwin Backup File

Dezvoltator CA
Categorie Fișiere de rezervă
Format Binary

.BK1 numărul opțiunii 3

Fișier de rezervă creat de ERwin Data Modeler, un program de modelare a datelor; conține o copie de rezervă a unui fișier diagramă .ER1 ; create automat de ERwin când fișierul ER1 este deschis; folosit pentru a recupera un fișier model de date dacă originalul devine corupt.

Mai multe informații

Fișierele BK1 sunt folosite de versiunile mai vechi ale ERwin Data Modeler.

Programe care se deschid BK1 fișiere
Windows
CA ERwin Data Modeler

Despre fișierele BK1

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .bk1 este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier ERwin Backup File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.