Principal : Extensii de fișiere : .bak Fişier

.bak Extensie de fișier

Tip fișier1Firefox Bookmarks Backup

Dezvoltator Mozilla
Categorie Fișiere de rezervă
Format N/A

Ce este BAK fișier?

Un fișier BAK este o copie de rezervă a fișierului de marcaje Firefox, care poate fi folosit pentru a înlocui marcajele salvate în cazul în care fișierul principal de marcaje devine corupt. Acesta este generat automat de browserul web Firefox și tipic numit "bookmarks.bak".

Mai multe informații

Fișierul bookmarks.bak este localizat în următoarele directoare pe sistemele Windows și Macintosh:

Programe care se deschid BAK fișiere
Windows
Mozilla Firefox
Linux
Mozilla Firefox
Macintosh
Mozilla Firefox

Tip fișier2Backup File

Dezvoltator N/A
Categorie Fișiere de rezervă
Format Text and Binary

.BAK numărul opțiunii 2

Un fișier BAK este o copie de rezervă a unui alt document sau fișier, creat în mod obișnuit în mod automat de programele software sau de sistemul de operare. De obicei, conține o copie a fișierului original și poate fi restabilită la original înlocuind extensia ".bak" cu extensia originală.

Mai multe informații

Deseori, fișierele BAK sunt create doar prin adăugarea ".bak" la numele original al fișierului. De exemplu, document.doc poate avea un document de fișiere de rezervă.doc.bak.

NOTĂ: Un program exemplu care folosește extensia ".bak" este AutoCAD. De asemenea, Windows poate crea fișiere BAK pentru fișierele System.ini și Win.ini.

Programe care se deschid BAK fișiere
Windows
Autodesk AutoCAD
Microsoft SQL Server
Original program used to create the file
Macintosh
Autodesk AutoCAD
Original program used to create the file

Tip fișier3Finale Backup File

Dezvoltator MakeMusic
Categorie Fișiere de rezervă
Format N/A

.BAK numărul opțiunii 3

Fișier creat de Finale, o aplicație de notare muzicală pentru instrumente de joc, vocale etc .; înlocuit cu fișierul .BAKX , care a fost lansat în Finale 2014; conține date de rezervă pentru .MUS ; create atunci când fișierele MUS sunt salvate de utilizator.

Mai multe informații

Pentru a crea un fișier BAK:

Programe care se deschid BAK fișiere
Windows
MakeMusic Finale
Myriad Harmony Assistant
MakeMusic SmartMusic
Linux
Myriad Harmony Assistant
Macintosh
MakeMusic Finale
Myriad Harmony Assistant
MakeMusic SmartMusic

Tip fișier4MobileTrans Backup File

Dezvoltator Wondershare
Categorie Fișiere de rezervă
Format N/A

.BAK numărul opțiunii 4

Un fișier BAK este un fișier de rezervă creat de Wondershare MobileTrans, un program folosit pentru backup și transfer de date de la și la dispozitive. Conține date backup dintr-un dispozitiv, cum ar fi contacte, mesaje, informații din calendar, jurnale de apeluri, fotografii, muzică, videoclipuri, aplicații și date despre aplicații.

Mai multe informații

Fișierele BAK sunt tipul de fișier principal asociat cu MobileTrans. Fișierul este creat atunci când copiați un telefon pe un computer. Pentru a face acest lucru în MobileTrans, faceți clic pe "Back Up Your Phone" pe pagina de pornire a programului, selectați conținutul de backup și faceți clic pe "Start Transfer". Apoi, fișierul BAK va fi creat pentru a stoca datele de rezervă și va fi plasat în următorul director:

C: \ Users \ [nume utilizator] \ Wondershare \ MobileTrans \ Backup

BAK pe un dispozitiv din MobileTrans, faceți clic pe "Restaurare din copiile de rezervă" din pagina de pornire a programului, faceți clic pe "MobileTrans", selectați fișierul BAK pe care doriți să îl restaurați și faceți clic pe "Start Transfer".

Comun BAK numele de fișiere

[numele dispozitivului] _ [date] _ [time] .bak - Convenția de numire pentru fișierele BAK create de MobileTrans.

Programe care se deschid BAK fișiere

Tip fișier5ACT! Backup File

Dezvoltator The Sage Group
Categorie Fișiere de rezervă
Format Binary

.BAK numărul opțiunii 5

Fișier de rezervă creat de ACT !, o aplicație utilizată pentru managementul relațiilor cu clienții (CRM); conține o copie de rezervă a datelor CRM, care include informații despre clienți, cum ar fi numele, informațiile despre adrese și istoricul.

Mai multe informații

ACT! Fișierele BAK sunt utilizate pentru restaurarea datelor în cazul pierderii datelor CRM. Ele sunt de obicei create pe o bază periodică și atunci când faceți upgrade ACT! software.

NOTĂ: Sage ACT! a devenit Legea Swiftpage! în 2013.

Programe care se deschid BAK fișiere
Windows
Swiftpage Act!

Tip fișier6Terraria Backup File

Dezvoltator Re-Logic
Categorie Fișiere de joc
Format N/A

.BAK numărul opțiunii 6

Un fișier BAK este un fișier de backup creat de Terraria, o aventură de acțiune 2D și joc de construcții cu nisip. Conține o copie a unei lumi ( .WLD file) sau a unui jucător ( .PLR file) în Terraria. Fișierele BAK sunt utilizate pentru stocarea unei copii de rezervă a unui WLD sau PLR în cazul în care fișierul devine corupt sau pierdut.

Mai multe informații

Fișierele BAK create de Terraria sunt pur și simplu fișiere WLD sau PLR, dar cu extensia de fișiere .bak adăugată fișierului. De exemplu, o copie de rezervă a fișierului example.wld apare ca example.wld.bak. Dacă trebuie să deschideți fișierul de backup în Terraria, eliminați extensia .bak și plasați fișierul în dosarul corespunzător.

Fișierele WLD ar trebui să fie plasate în următorul director:

Utilizator] \ Documents \ My Games \ Terraria \ Worlds \

Fișierele PLR trebuie plasate în următorul director:

/ p>

Programe care se deschid BAK fișiere

Despre fișierele BAK

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .bak este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Terraria Backup File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Hei! Recent mi-am schimbat browserul de pe desktop și a apărut o eroare care spunea că marcajele mele vor fi încărcate din fișierul .bak. Nu eram sigur dacă le pot importa din nou, astfel am decis să mă documentez mai mult pe internet. Articolul tău mi-a fost de mare ajutor pentru a înțelege pe deplin cum funcționează acest format! Este bine de știut că marcajele sunt protejate automat în cazul în care apar erori. Întrebarea mea este dacă acestea sunt generate automat; folosesc mult spațiu? Am încercat să deschid fișierul cu aplicația pe care ați sugerat-o pe Mac și a fost foarte ușor. Sunt sigur că acest format este folosit de mulți utilizatori care întâmpină probleme cu browserele lor, iar persoanele ca mine vor găsi această pagină utilă. Mulțumesc