Principal : Extensii de fișiere : .ps2 Fişier

.ps2 Extensie de fișier

Tip fișier1PCSX2 Memory Card File

Dezvoltator PCSX2
Categorie Fișiere de joc
Format Binary

Ce este PS2 fișier?

Fișierul folosit de PCSX2, un emulator PlayStation 2 (PS2); conține o imagine a unei cartele de memorie care poate include date de utilizator salvate; poate fi deschis cu programul mymc pentru a extrage jocurile salvate și a le converti în formate precum .PSU .

Mai multe informații

PCSX2 folosește .P2S pentru fișiere salvate (sau fișiere fără extensie în versiunile anterioare ale software-ului).

NOTĂ: Sharkport, un accesoriu PlayStation 2, folosește de asemenea ". ps2 ", dar pentru jocuri salvate în loc de imagini cu carduri de memorie. Prin urmare, dacă primiți un fișier PS2, poate fi necesar să testați atât tipurile de fișiere PCSX2, cât și cele de pe Sharkport.

Programe care se deschid PS2 fișiere
Windows
PCSX2
mymc
Linux
PCSX2

Tip fișier2Sharkport Saved Game

Dezvoltator Sharkport
Categorie Fișiere de joc
Format Binary

.PS2 numărul opțiunii 2

Fișier salvat de jocuri creat de Sharkport, un accesoriu hardware PlayStation 2 (PS2) folosit pentru transferul de date pe un PC; conține un joc salvat PS2, dar în format de fișier Sharkport; folosit pentru partajarea jocurilor salvate cu alții prin e-mail și pe Internet.

Mai multe informații

Extensia ".ps2" este de asemenea folosită de imaginile cărții de memorie PCSX2 (PlayStation 2 emulator). Cu toate acestea, formatele Sharkport și PCSX2 ".ps2" nu sunt compatibile între ele. Prin urmare, dacă primiți un fișier PS2, poate fi necesar să îl testați atât cu Sharkport, cât și cu PCSX2. PCSX2 folosește extensia .P2S pentru a salva.

Fișierele Sharkport PS2 pot fi convertite în alte formate de salvare PlayStation 2 utilizând PS2 Save Builder. Cu toate acestea, mai întâi trebuie să modificați extensia ".ps2" la .MD , extensia folosită de versiunile anterioare ale Sharkport.

Programe care se deschid PS2 fișiere

Tip fișier3Microsoft Search Catalog Index File

Dezvoltator Microsoft
Categorie Fișiere de sistem
Format Binary

.PS2 numărul opțiunii 3

Fișierul de sistem creat de Serviciul de indexare, o componentă a Microsoft Windows folosit pentru a genera automat un index de sistem de fișiere care poate fi căutat; conține date care ajută căutarea de la Windows să efectueze mai rapid căutări de informații despre fișiere.

Mai multe informații

Fișierele PS2, împreună cu alte fișiere cu index de căutare, sunt adesea create în directorul C: \ System Volume Information \ catalog.wci.

Programe care se deschid PS2 fișiere

Despre fișierele PS2

Scopul nostru este de a vă ajuta să înțelegeți ce este fișierul cu extensia * .ps2 este responsabil și cum se deschide.

Tipul de fișier Microsoft Search Catalog Index File, descrierile programelor pentru Mac, Windows, Linux, Android și iOS afișate pe această pagină au fost examinate individual și verificate de comanda FileExt. Ne străduim să obținem acuratețe de 100% și să publicăm doar informații despre formatele de fișiere pe care le-am testat și testat.

Comentarii recente

Anonim:
Salut! Am vrut doar să spun mulțumesc pentru descrierea despre extensia .ps2. Mi-am dat seama deja că sunt legate de jocurile PlayStation 2. Totuși, a fost interesant să descopăr că există mai multe emulatoare pentru această consolă. Pe pagina dvs. existau două asociații legate de sistem haha. Am citit-o pe ultima, deoarece încep să folosesc Sharkport. Așa cum ai spus, m-a ajutat să transfer informații pe PC. De fiecare dată când le voi primi, le voi testa acum atât cu Sharkport, cât și cu PCSX2 pentru a vedea cum funcționează cel mai bine. Mulțumesc pentru includerea unui link către programul Save Builder. Este drăguț să știu că este gratuit. Continuați să faceți treabă bună!