Vizualizare schiță în PowerPoint sau OpenOffice

Vizualizarea conturului arată tot textul diapozitivelor dintr-o prezentare în Microsoft PowerPoint și Open Office Impress. Nu este afișată nicio grafică în Vizualizarea conturului. Această vizualizare este utilă în scopuri de editare și poate fi tipărită pentru a fi utilizată ca fișă rezumativă.

Instrucțiunile din acest articol se aplică pentru PowerPoint 2019, 2016, 2013, 2010; PowerPoint pentru Microsoft 365 și Open Office Impress.


Vizualizați și imprimați cu vizualizarea conturului

Când doriți doar să vizualizați textul într-o prezentare PowerPoint sau Impress, activați Outline View.

  1. Mergi la pagina Vizualizare.

  2. Selectați Vizualizare contur pentru a afișa o schiță a textului în panoul de diapozitive. Nu sunt afișate grafice.

  3. Pentru a imprima schița, accesați Fișier și selectați .

  4. Lângă Aspect în ecranul de setări de imprimare, selectați Contur din listă.

  5. Efectuați orice alte modificări dorite la setările de imprimare și selectați pentru a tipări schița.


Alte vizualizări PowerPoint

PowerPoint include alte câteva opțiuni de vizualizare. Cel pe care îl alegeți depinde de ceea ce faceți în acel moment. În plus față de Outline View, care este folosit pentru a genera contururi numai text, Powerpoint oferă alte vizualizări, inclusiv:

  • Normal: Utilizați această vizualizare atunci când lucrați la diapozitive; aici se întâmplă cea mai mare parte a editării diapozitivului. Acesta include panoul de diapozitive din stânga ecranului, o zonă mare de diapozitive și o secțiune în partea de jos pentru a scrie note pentru prezentare. Activați și dezactivați panoul Note selectând notițe în bara de stare din partea de jos a ecranului. Pentru a accesa vizualizarea normală, accesați Vizualizare și selectați Normal, sau selectați Normal în bara de stare.

  • Sortare diapozitive: Aranjează miniaturile diapozitivelor orizontal. Această vizualizare este utilă atunci când doriți să rearanjați diapozitivele sau să vizualizați diapozitive ascunse. Pentru a accesa vizualizarea Slide Sorter, accesați Vizualizare și selectați Sortare diapozitive, sau selectați Sortare diapozitive din bara de stare.

  • Pagina de note: Afișează o versiune redusă a fiecărui diapozitiv și notele prezentatorului care au fost introduse în partea de jos a fiecărui diapozitiv. Puteți imprima notele pentru public sau pentru prezentare. Pentru a vizualiza pagina Note, accesați Vizualizare și selectați Pagina de note.