Ce este Bixby Vision și ce face?

Bixby Vision este o caracteristică încorporată în unele modele Samsung Galaxy care îmbunătățește aplicația camerei cu inteligență artificială. Folosind camera telefonului, puteți utiliza Bixby Vision pentru a identifica locurile și obiectele pe care camera le poate vedea, cumpăra produse pentru care fotografiați, traduce text și multe altele.


Ce este Bixby Vision?

Bixby Vision este o combinație a mai multor tehnologii conexe. Deoarece oferă acțiune în ceea ce privește ceea ce detectează software-ul în cameră, acesta face parte din asistent personal. De fapt, este componenta imagistică a Bixby, asistentul personal al Samsung, care trebuie să funcționeze în același mod ca Siri Apple și Google Asistent Google.

Este, de asemenea, parțial o aplicație de realitate augmentată. Realitatea augmentată suprapune grafica și informațiile peste imaginile din lumea reală. În cazul Bixby Vision, Bixby identifică lucrurile din vizualizarea camerei și îi poate schimba aspectul (cum ar fi atunci când traduce text în limbă străină) sau opțiunile de suprapunere pe care le puteți acționa, cum ar fi cumpărarea unui articol la care îndreptați camera.

În culise, toate acestea sunt posibile, deoarece Bixby Vision se bazează pe o platformă de învățare automată a inteligenței artificiale.


Cum să începeți să utilizați aplicația Bixby Vision

Bixby Vision este complet integrat în aplicația Camera. În general, pentru a utiliza Bixby Vision:

  1. Porniți Camera app.

  2. Robinet Bixby Vision în partea stângă sus a ecranului.

  3. Îndreptați camera către un obiect. Bixby Vision va încerca să îl identifice și, după un moment, vor apărea una sau mai multe cărți cu sugestii pentru ceea ce puteți face cu obiectul sau ce informații suplimentare poate afișa telefonul. Examinați și atingeți orice carte doriți.

Pentru unele funcții Bixby, trebuie să faceți un pas suplimentar lansând mai întâi aplicația Bixby Vision adecvată.


Ce puteți face cu Bixby Vision

Bixby Vision include o mulțime de capabilități diferite și, în general, software-ul este suficient de inteligent pentru a afișa opțiunile adecvate pentru orice obiect către care îndreptați telefonul. Iată o listă cu principalele capabilități ale Bixby Vision și cum se ajunge la ele:

Utilizați Bixby Vision pentru a extrage text din imagini

Bixby Vision funcționează ca un scaner și un software de scanare optică de recunoaștere a caracterelor. Îndreptați-le camera spre un anumit text și apoi atingeți Extrage. Va fi copiat în clipboard, unde îl puteți edita sau doar copia și lipi într-un alt document.

Utilizați Bixby Vision pentru a face cumpărături cu Amazon

Când îndreptați camera către un obiect, Bixby Vision vă va oferi să deschideți aplicația Amazon Assistant și să găsiți acel produs (sau unul similar) de vânzare. Această caracteristică funcționează cel mai bine atunci când îndreptați camera către un produs în ambalajul său original de vânzare cu amănuntul.

Găsiți informații despre locuri cu Bixby Vision

Apăsați pe Loc pictogramă din colțul din dreapta jos al ferestrei (are forma unui ac de hartă). Deplasați telefonul, arătând în diferite direcții. Bixby Vision încearcă să găsească informații despre locație și le afișează în modul de realitate augmentată ca suprapuneri în jurul ecranului.

Găsiți imagini similare cu Bixby Vision

Îndreptați camera către orice obiect și atingeți imagini. Bixby Vision afișează orice imagine similară pe care a găsit-o online.

Traduceți cu Bixby Vision

Bixby Vision poate traduce text într-o limbă străină și poate suprapune text în limba engleză peste caracterele străine de pe ecranul camerei. Pentru a traduce text, atingeți Traduceți butonul din colțul din stânga jos al ferestrei și îndreptați telefonul către textul pe care doriți să îl traduceți. Asigurați-vă că țineți telefonul constant pentru cele mai bune rezultate.

Utilizați Bixby Vision pentru Wine Search

Există un instrument special de căutare a vinului încorporat. Pur și simplu îndreptați camera spre eticheta unei sticle de vin, apoi atingeți CAUTĂ.

Aplicații vizuale suplimentare

În partea de jos a ecranului, atingeți aplicaţii.

Veți vedea pagina Redare și explorare, care listează mai multe aplicații suplimentare Bixby Vision. Acestea sunt toate experiențe autonome care utilizează inteligența artificială și viziunea pentru a îndeplini funcții speciale. Decoratiune interioara, de exemplu, este o aplicație AR care vă permite să vizualizați plasarea mobilierului în jurul unei camere din casa dvs. machiaj folosește camera selfie orientată spre față pentru a vă arăta cum arată fața dvs. cu diverse produse cosmetice. Există o serie de aplicații de vizionare în această secțiune cu care să experimentați.