The Elder Scrolls IV: Sfaturi și sfaturi pentru uitare – Setul 2


Sfaturi și sugestii pentru uitare

Următoarele sfaturi și sugestii au fost trimise de la diferiți jucători ai Oblivion din întreaga lume. Multe dintre ele sunt destul de utile și vă pot ajuta pe versiunea PC sau Xbox 360 a jocului.

Acesta este al doilea set de sugestii pentru uitare, vezi primul set aici.

Cum să alegeți o încuietoare în cel mai bun mod!

Aceasta este o întrebare frecventă a multor prieteni de-ai noștri și un indiciu pentru cei care trebuie să știe cea mai bună modalitate de a alege o încuietoare în lumea uitării!

Acum, alegerea cu succes a unei blocări fără a utiliza butonul de selectare automată nu depinde de abilitățile dvs. de securitate! Depinde de ceea ce știi și de cât de rapide sunt degetele tale.

BenBenW / Wikimedia CC 2.0

Pentru a fixa cu succes un pahar în poziție, continuați să împingeți paharul în sus cu butonul de blocare până când paharul se mișcă în sus, apoi în jos încet, apoi înapoi în jos. După ce veți vedea asta, data viitoare când veți împinge în sus va fi o lovitură sigură, dacă, desigur, degetele sunt suficient de rapide. Apăsați-l ultima dată și faceți clic pe butonul stâng al mouse-ului cât mai curând posibil și se va fixa în poziție. Acest lucru vă permite să evitați întotdeauna să vă bazați pe modelele de sunet, ceea ce este, de asemenea, util.

Un ultim sfat, NU DEVENI IMPATIENT! Dacă sunteți nerăbdător, veți rupe MULTE lockpicks doar pe o blocare de 2 sau 3 pahare. Cu toate acestea, așteptați-vă să spargeți aproximativ 1-3 blocaje la încuietori care se califică ca medii sau mai mari, în mod normal, lăzile pe care le selectați au oricum 1 sau 2 blocaje, deci sunteți bine să mergeți. Sperăm că acest lucru vă va ajuta pe toți hoții!
Trimis de: Joshua Aldenburg


Lasă NPC-urile să te protejeze din timp

După ce terminați misiunea Kvatch, curățarea orașului aproape de începutul jocului Fratele Martin vă urmărește. Duceți-l în oraș pentru a întâlni celălalt preot / călugăr / membru al lamei. Când ajungi trebuie să te lupți cu unele Dawn mitice. După atac, fratele Martin și un alt Preist te urmăresc pentru a-l ascunde pe fratele Martin în sediul Blade.

Aceste personaje nu pot muri. Lasă-i să te urmărească, să viziteze fiecare peșteră și să-i omoare pe dușmani. Vor ucide orice înainte ca tu să-ți balansezi sabia. În acest fel puteți obține toate bunătățile la începutul jocului.
Trimis de: Michael Miller


Aur infinit de la Dorian

Omoară-l pe Dorian în Orașul Imperial după ce l-ai mituit și l-ai făcut să nu-ți placă. Apoi mituiți mai mult ... poate dura câteva minute.

Acum ucide-l, în liniște, prea multă rachetă atrage gardieni. Când te duci să-i aduni aurul acesta nu dispare - aur infinit!
Trimis de: Johann Fultz

Încercați să includeți atletismul ca abilitate majoră

Atunci când selectați abilități majore, indiferent de specializarea dvs., încercați întotdeauna să includeți abilitățile de atletism, deoarece cu siguranță veți dori să alergați pentru majoritatea călătoriilor pe jos. În timp ce stăpânirea acestei abilități nu are cel mai mare beneficiu pentru toate clasele, oferă o abilitate care poate fi ușor ridicată la nivel - astfel încât personajul tău va crește și el mai repede.
Trimis de: Mitchell J.


Trucuri universitare

Dacă puteți intra în Universitatea Arcane (dacă aveți toate recomandările tuturor breslelor breslei magilor), cumpărați o Vrăjeală Frenzy (oriunde), astfel încât să o puteți actualiza la una mai bună în timp ce vă aflați în universitate.

Apoi, în timp ce vă aflați la universitate, vizați un ucenic mag doar pentru a-l vedea atacând pe alții și nu pe voi. Cu siguranță va muri, dar nu vă faceți griji, va reapărea în câteva zile. El va avea un pumnal frumos atașat de el (sau este aruncat din mâinile lui, astfel încât este posibil să trebuiască să îl căutați).

Cu toate acestea, nu veți câștiga nici o recompensă și dacă o faceți în timpul zilei, când ucenicii se întâlnesc, gardienii vor interfera dacă pur și simplu deschideți ușile. Nu te vor ataca și vei avea șansa să obții o armă foarte bună de dezintegrare dacă gardienii au șansa de a lupta cu un învățat. Vindeți aceste obiecte și primiți mult aur pentru acesta sau folosiți-le ca arme.

Ouă de ouă de Paște

  • În Anvil, o femeie cu un nume izbitor de asemănător cu unul dintre personajele unice ale lui Morrowind (o anumită doamnă de șobolan) are o casă plină de șobolani pe care îi iubește, chiar vizavi de vărul ei.
  • După finalizarea tuturor misiunilor Daedra, veți fi contactat de un alt lord Daedra. Acest lord vă va oferi o căutare pentru a primi un lexicon care acordă bonusuri majore de calificare
  • St. Jiub (Jiub de pe nava-închisoare a lui MW) i-a alungat pe stânjenii din Morrowind, după cum s-a auzit în jurul lui Tamriel.
  • Periodic, NPC-urile se vor împărți în zece și zece lupte din cauza unei anumite erori AI în care atacarea unui paznic este o infracțiune, chiar dacă paznicul a comis crima.
  • M'aiq the Liar s-a întors, vorbind acum despre bețe de pește (chestiunea forumului pe forumul oficial), dragoni, lupte montate și multe alte lucruri foarte amuzante. M'aiq aleargă între orașe, așa că prinde-l dacă îl vezi.
  • În Skingrad, fata din magazinul de alchimie întreabă pedeapsa penală pentru Necrofilia ... nu știu de ce - poate fi implicată într-o căutare puțin cunoscută.
  • Glarthiir în Skingrad nu este de fapt atât de paranoic, contrar credințelor tuturor.
  • După căutarea cu Frăția Întunecată care se ocupă de Allectus, îi poți lua degetul înapoi odată ce primești recompensa (o purtăm peste tot).
  • Singurul unicorn din joc nu-i place oamenii cu arme trase. (Căutarea lui Daedra Lord Hircine)
  • Tânărul imperial de la petrecerea din linia de căutare DB este fiul coordonatorului Imperiului de Est al lui Frostmoth.

Locații de obiecte rare Steaua Azurei: căutare în Altarul Azurei (nivel 1 minim).

  • Sabia lui Umbra: Fortul de Est al Orașului Imperial, pe Umbra.
  • Personalul lui Worms (Bastonul Necromancerului): recompensă Arh. Mag.
  • Cârmă de viermi de sânge: Diferențe în consiliu Misiuni pentru breasla magilor.
  • Amuleta Necromancerului: Aceeași căutare magică ca mai sus.
  • Curaiss of the Saviour's Hide: Molag Bal's Quest (Credem).

Ouăle de Paște enumerate mai sus și locațiile de obiecte rare prezentate de Lord Nekulor Dyrr

Utilizați Cowl of Nocturnal de Vulpea Cenușie fără a fi arestat

(Acest lucru se aplică numai celor care au finalizat linia de căutare a breslei hoților)

Odată ce ați finalizat linia de căutare a breslei hoților, veți primi Capota Cenușie a Nocturnului, care vă oferă puteri cu adevărat dulci.

Aceste puteri includ: detectarea vieții pentru 120 de picioare, reducerea inventarului cu 200 sau permițându-vă să transportați încă 200 de unități de obiecte, adăugați 25 de puncte la scorul dvs. de furt, vă oferă o altă identitate la care puteți finaliza căutări, permițându-vă să utilizați o altă identitate care să ucidă oamenii în plină zi sau să comită vreo crimă și apoi să o scoată și numai Vulpea Cenușie va avea recompensa, nu tu, și va conduce breasla Hoților.

Sună destul de bine - dar singurul lucru rău la acest capot este că îți oferă automat o recompensă de aur de 500, ceea ce îi face pe gardieni să te alerge oriunde te duci într-un oraș.

Pentru a câștiga puterile Vulpii Cenușii și a folosi Cowl of Nocturnal în orașe fără a fi arestat de gardieni - și pentru a câștiga puterea invizibilității de a se ascunde de monștri și atacuri fără a pierde efectul complet. Există mai mulți pași pentru a face acest lucru, enumerați mai jos.

  1. Alăturați-vă Guild Mages din orice oraș important.
  2. Mergeți la fiecare breaslă a magilor din fiecare dintre marile orașe și finalizați sarcinile pe care vi le-au atribuit.
  3. După ce ați completat recomandările pentru orașele Bruma, Cheydinhal, Skingrad, Anvil, Leyawin și Bravil, veți avea acces la Universitatea Arcane din Orașul Imperial.
  4. Mergeți la Universitatea Arcane din Orașul Imperial.
  5. În cadrul Universității Arcane găsiți clădirea numită Centrul Praxografic.
  6. Mergeți la unul dintre standurile pentru crearea de vrăji (trebuie să cunoașteți o vrăjie de detectare a vieții) alegeți efectul luminii și alegeți cea mai mică utilizare magică și costul banilor disponibili pentru a crea vraja și creați-o.
  7. Echipați magia cu un nivel scăzut de magie și modificați setarea de intrare pe televizor, astfel încât să puteți urmări televizorul în timp ce faceți acest lucru. (dacă folosești un computer, te vei plictisi cu adevărat.)
  8. Continuați să faceți clic în jos pe bara dreaptă sau pe tasta de lansare a vrailor de mai multe ori timp de aproximativ o jumătate de oră.
  9. Schimbați setarea de intrare înapoi la joc și observați cum crește nivelul iluziei. Când nivelul tău de abilități de iluzie este de cel puțin 50, poți continua cu pasul următor.
  10. Acum veți putea să aruncați vrăji de nivel Journeyman și să utilizați efecte de nivel Journeyman precum Chameleon.
  11. Cumpărați o vrajă de la una dintre sălile breslei magilor care au un efect de cameleon și, cu nivelul de iluzie ridicat, îl veți putea arunca.
  12. Achiziționați 5 pietre mari de suflet cu un nivel de suflet mare de la Mystic Emporium din districtul pieței din orașul imperial.
  13. Mergeți la orice magazin de armuri din numeroasele orașe și câștigați 5 piese de armură care sunt o armură ușoară, care va include un inel, mănuși de blană, o corasă de blană, cizme de blană și armături ușoare de armură. (fără căști sau armuri grele)
  14. Mergeți la Universitatea Arcane și mergeți la clădirea Chrinousium.
  15. Mergeți către un altar de feerie și folosiți fiecare bijuterie sufletească măreață și una dintre piesele de armură pe care le-ați achiziționat. Alegeți efectul unui cameleon, dacă nu aveți acest efect, fie verificați-vă nivelul de iluzie și asigurați-vă că este 50, fie asigurați-vă că ați cumpărat o vrajă cu un cameleon ca efect.
  16. Încântați fiecare obiect cu un efect cameleon care ar trebui să ofere fiecărui obiect un efect de 20% cameleon.
  17. Repetați pentru toate articolele până când toate cele 5 articole au vrăjit.
  18. Pune-ți toate armurile și felicitări! Acum ești total invizibil și capabil să ocolești oameni, paznici și monștri.
  19. Dacă aveți Capota Cenușie a Nocturnului, puneți-o și purtați-o cu mândrie, deoarece niciun paznic nu vă va urmări și dacă atacați oamenii în timp ce sunt invizibili, ei nu vor ataca înapoi sau pur și simplu vor fugi.

Trucul Oblivion de mai sus a fost trimis de John Bugnacki.

Ghid de supraviețuire a uitării

Doriți să cunoașteți primele zece sfaturi generale despre joc pentru a vă ajuta să uitați de Oblivion, aruncați o privire la Ghidul de supraviețuire a Oblivion.
Trimis de: Jared Duncan

Truc Spellcasting pentru Super High Jumps

Iată un truc de vrăji pentru a face salturi super înalte și altele. Puteți vedea harta lumii dintr-o vedere de pasăre și asta este doar o distracție simplă.

Vraja # 1

  • Slăbiciune la foc% 3 timp de 1 sec pe sine
  • Slăbiciune față de Magika% 100 timp de 1 sec pe sine
  • Fortify Acrobatics 25 de puncte timp de 20 sec pe sine
  • Fortificați Magika cu 25 de puncte timp de 20 de secunde pe sine

Vraja # 2:

  • Slăbiciune la foc% 3 timp de 1 sec pe sine
  • Slăbiciune față de Magika% 100 timp de 1 sec pe sine
  • Fortify Acrobatics 50 de puncte timp de 10 sec pe sine
  • Fortificați Magika cu 50 de puncte timp de 10 de secunde pe sine

Lansați și dezactivați aceste 2 vrăji, este posibil să aveți nevoie de câteva poțiuni pentru a trece prin prima parte pentru a restabili Magika după un timp, cu toate acestea, Magika dvs. va fi foarte foarte mare. Aruncați aproximativ 30 de ori, abilitatea dvs. de acrobatică va fi de aproximativ 150k +, Jump .. distrați-vă.

Puteți face acest lucru cu ORICE abilitate și aveți în continuare efecte diferite, cu toate acestea, atunci când este testat cu viteză, ajungeți să alergați peste zidurile orașului și jocul nu redă niciodată grafica din exterior, este distractiv să alergați, dar în cele din urmă îngheța jocul.
Salvați mai întâi - Căderea vă poate ucide cu ușurință, cu excepția cazului în care aruncați vrăjile și pe drum.

Trimis de: David Cain

Creșterea vorbirii cu înaltă faimă

Să presupunem că ați terminat misiunea principală în Oblivion. Toată lumea pe care o întâlnești va fi 100% dispusă sau aproape de ea. Cu toate acestea, doriți să vă ridicați până la acel ultra uber L40 + (am terminat jocul la L39).

Pentru a crește discursul atunci când faima ta este atât de mare, toată lumea te place, pur și simplu găsește un negustor cu o abilitate mercantilă expertă (dealer de arme chorrol). (sau încercați să vindeți un teanc de articole pentru mai mult decât își poate permite comerciantul oriunde altundeva).

Acest lucru le diminuează dispoziția, oferindu-vă șansa de a le întoarce din nou. Poate fi făcut în mod repetat, atâta timp cât dispoziția lor este mai mică decât abilitățile / personalitatea maximă și nu ați încercat vorbirea pe ele de prea multe ori în acea „zi”.
Trimis de: Nathaniel McIntyre

Arestat? Nici o problemă!

Când sunteți pe punctul de a fi arestat, mergeți la inventarul dvs. și aruncați toate bunurile furate. Apoi trebuie să te întorci după aceea și să le iei.
Trimis de: Logan Jarrell

Boots of Springheel Jak Trick

În primul rând, trebuie să fi finalizat misiunile Guildei Hoților fără a distruge Cizmele lui Springheel Jak. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să supraviețuiești unei mici căderi aproape de sfârșitul ultimei căutări, cu cizmele neechipate.

După aceea, du-te la Altarul Sanguinei și caută acolo. Urmați ceea ce vă spune misiunea de a face și când aruncați vraja, gardienii vor încerca să vă aresteze. A fi arestat. (Nu vă faceți griji, toate echipamentele dvs. se află într-un cufăr de la Altarul Sanguinei, deci nu ar trebui să pierdeți nimic.)

După ce îți vei petrece timpul, ar trebui să ai Cizmele lui Springheel Jak în inventar. Dacă încercați să le echipați, va spune „Nu puteți echipa acest obiect fermecat în acest moment”. Dar dacă vă verificați pagina Efecte active sub Fortify Acrobatics, ar trebui să spuneți că aveți în continuare impulsul de la cizme. De asemenea, vă puteți simți liber să echipați și alte cizme.
Trimis de: Stephen Collum, Gary Walsh

Aveți nevoie de săgeți?

Când sunteți în Arena Bloodworks, de obicei Gladiatorul Echipei Albastre trage săgeți asupra țintei de antrenament. Deci, dacă stați lângă partea țintei de antrenament, puteți colecta toate săgețile sale (fier). După o jumătate de oră stând acolo, am primit 20k săgeți! Este bine dacă ești arcaș.
Trimis de: Connor B.

Domnul Invisible 360

În primul rând, acumulați cât mai multe pietre Sigil "cameleon" sau obiecte fermecate. Unele foarte bune sunt Cuirasa Cristalină și Marele Inel al Cameleonului. Efectul lor total procentual poate fi găsit în fila Efecte constante sub Magic. Purtați suma necesară pentru a aduce totalul dvs. până la sau peste 100.

Acum poți finaliza orice misiune fără să fii văzut, să acționezi fără să te strecori și să nu primești niciodată o recompensă (cu excepția gardienilor care atacă). Puteți merge până la Daedra și le puteți bate până la moarte cât de încet doriți. Această înșelătorie este excepțională pentru a-ți îmbunătăți statisticile în orice abilitate destul de repede. De asemenea, bun pentru a-ți asuma șefi la nivel înalt sau pentru a hoți.

Pentru ca această înșelătorie să fie eficientă, nu finalizați misiunea principală. Testat pe Xbox 360.
Trimis de: Clark C.

Fortificați securitatea pentru blocare

Când terminați inițierea breslei magului și puteți vizita universitatea, faceți o vrajă care vă întărește abilitățile de securitate. Chiar dacă mărește abilitatea cu 100 de puncte, va costa în continuare sub 50 de mana (nu sunt sigur cu privire la numărul exact). Vraja trebuie să dureze doar 1 secundă, întrucât jocul se întrerupe când vă aflați în meniul de selectare a blocării.

Așa că ajungi să arunci o vrăjeală de 50 de mana pentru a avea o siguranță de 100 ... și niciunul dintre pahare nu cade când spargi o alegere.
Trimis de: AS.Legion

Intrați în apropiere și utilizați o lamă rapidă

Ca asasin există câteva tactici evidente, folosește otravă, te pricepi la Alchimie și găsește acele umbre.

Sfatul meu este să folosiți cea mai rapidă lamă pe care o puteți găsi când vă apropiați. Deteriorarea a 2 lovituri critice rapide depășește cu mult creșterea daunelor pe care o dă o armă mai mare.

De exemplu, un pumnal cu 8 daune și o sabie lungă cu 12 daune.
Pumnal de 6x de două ori = 32 daune
Longsword 6x o dată = 24 daune

Ca să nu mai vorbim dacă otrăvești de fapt ambele lovituri.
Trimis de: Rich S.

Metoda de invizibilitate - Chameleon 100%

Această trișă a fost descoperită cu un PC, deoarece PC-ul este platforma pentru care a fost proiectat Oblivion.

Primul pas este de a achiziționa o cantitate semnificativă de numerar (aproximativ 10000 de aur, cred). Vă recomandăm să vindeți echipamente de înaltă calitate, cum ar fi articole Daedric în acest scop.

Apoi, vizitați bijuteriile cu diamante roșii din districtul pieței din orașul imperial. Cumpărați inelul Spectre (notă: uneori, din anumite motive, este posibil ca inelul să nu fie disponibil. Cred că în cazul meu un NPC l-a furat din magazin.

Acum du-te la Universitatea Arcane (trebuie să fi finalizat misiunile de Recomandare.) Adu-ți de-a lungul a două Geme ale Sufletului care conțin suflete de nivel Grand (adică dintr-un Lich, Xivilai sau altă creatură de nivel înalt.) Vrăjeste o Amuletă sau un Colier cu 20 % Cameleon. Vrăjiți un alt obiect cu Chameleon, dar nu un Inel sau o Amuletă. Veți avea nevoie de spațiul pentru Amuleta pe care ați făcut-o și pentru un alt Inel, veți avea nevoie. Vă recomandăm să folosiți încălțăminte sau articole de acoperit capul pentru al doilea articol.

Dacă vă echipați obiectele (Inelul Spectrului și cele două obiecte Chameleon), ar trebui să aveți un Chameleon cu efect constant de 65%. Dar nu mă opresc acolo.

Odată ce ați atins nivelul 17 sau mai mare, mergeți la Altarul Meridiei (la vest de Skingrad). Aduceți niște Bonemeal SAU Ectoplasmă. Faceți căutarea. Veți primi Inelul lui Khajiiti. Echipează-l. Cameleonul dvs. este acum 100%, ceea ce va funcționa ca o invizibilitate care nu dispare niciodată până când nu dezechipați obiectele.

Acest lucru ar trebui să împiedice majoritatea dușmanilor să te lovească NICIODATĂ.
Trimis de: Hircine C.

Legați acele cizme pentru acrobație

După ce primești Jack Boots of Springheel de la una dintre misiunile ulterioare ale Guildei Hoților. Purtați pantofii și folosiți o vrajă pentru a vă lega cizmele. Veți câștiga permanent 50 de puncte pentru abilitatea dvs. de acrobatică.
Trimis de: Nawaf A.

Mai multe sfaturi pentru uitare

Aveți nevoie de mai multe sfaturi și sugestii pentru Oblivion? Le avem. Vezi aici al treilea set de sfaturi pentru uitare: Sugestii pentru uitare 3