Snapchat nu funcționează … Sau ești doar tu?

Dacă Snapchat nu funcționează, poate fi dificil să-ți dai seama dacă nu funcționează pentru toată lumea sau dacă ceva nu a funcționat corect. Dacă sunteți doar dvs., ar putea fi contul dvs. Snapchat, dispozitivul dvs. mobil, aplicația dvs. sau chiar conexiunea la internet.

Înainte de a trece la vreo concluzie, este util să excludeți mai întâi posibilitatea ca Snapchat să fie defect pentru toată lumea, sau cel puțin pentru un număr mare de oameni din și în jurul zonei dvs.


"Snapchat este pentru toată lumea? Cum pot fi sigur?"

Există două moduri principale prin care puteți verifica pentru a confirma că Snapchat este defect pentru toată lumea și nu doar pentru dvs.

  1. Primul este cel mai oficial și de încredere mod. Aceasta implică citirea celor mai recente tweets din contul de asistență Snapchat de pe Twitter.

    Ori de câte ori există probleme care afectează un număr mare de utilizatori, @snapchatsupport își va actualiza adepții Twitter despre ceea ce se întâmplă. De exemplu, la 11 iulie 2018, @snapchatsupport a scris pe Twitter: „Suntem conștienți că mulți Snapchatter se confruntă cu blocarea aplicației. Ne uităm la ea și lucrăm la o soluție!”

  2. A doua modalitate implică privirea la Down Detector, cel mai popular site terță parte care urmărește problemele și întreruperile în timp real pe o varietate de servicii, inclusiv Snapchat.

    Navigați la DownDetector.com/Status/Snapchat într-un browser web și priviți bara de stare direct sub rezumatul serviciului. Dacă nu există probleme, ar trebui să apară verde cu un Nu există probleme la Snapchat eticheta. Dacă există probleme, ar trebui să apară roșu cu un Probleme și Snapchat eticheta.

  3. De asemenea, puteți utiliza Down Detector pentru a afla dacă Snapchat nu funcționează sau întâmpină probleme în anumite zone geografice. Selectați negrul Harta de întrerupere live pentru a vedea o hartă de căldură a locului în care sunt raportate problemele cu Snapchat din lume.

Dacă găsiți un tweet de la @snapchatsupport, o bară roșie pe Down Detector sau un punct fierbinte în zona dvs. pe Down Detector’s Live Outage Map, este mai mult ca sigur că problema se află la capătul Snapchat și nu puteți face altceva decât să stați strâns și așteptați rezolvarea problemei.


"Primesc un mesaj de eroare! Ce pot face?"

Diferite mesaje de eroare înseamnă că problemele diferite sunt cel mai probabil rezolvate. Iată cele mai frecvente erori Snapchat pe care le veți vedea.

Mesaj de eroare blocat în rețea

Este posibil să apară o eroare dacă aveți activitate suspectă provenind de la adresa dvs. IP. Când Snapchat detectează acest lucru, acesta va bloca rețeaua și va afișa următorul mesaj de eroare:

Dacă vedeți această eroare, Snapchat recomandă două moduri de a încerca să o rezolvați:

  • Dacă utilizați un VPN, încercați să îl opriți.
  • Încercați să treceți la o rețea complet diferită, cum ar fi datele dvs. mobile sau o altă rețea Wi-Fi.

Mesaj de eroare „Nu s-a putut conecta”

Această eroare apare de obicei atunci când încercați să utilizați o aplicație terță parte neautorizată cu Snapchat. Cel mai bun pariu pentru a rezolva acest lucru este să dezinstalați orice aplicații sau pluginuri care utilizează informațiile dvs. de conectare Snapchat (nume de utilizator și parolă). Apoi, puteți reveni la aplicația oficială Snapchat și puteți încerca să vă conectați din nou.

Mesaj blocat cont

S-ar putea să descoperiți că contul dvs. a fost blocat dacă Snapchat a detectat activitate suspectă provenind din contul dvs. Potrivit Snapchat, aceste activități ar putea fi:

  • Utilizarea de aplicații terțe, pluginuri sau modificări care încearcă să acceseze Snapchat
  • Trimiterea de mesaje spam sau instantanee / mesaje de chat nesolicitate
  • Adăugarea unui număr mare de prieteni prea repede atunci când contul dvs. nu a fost încă verificat
  • Semne că contul dvs. a fost potențial compromis

Dacă utilizați o aplicație terță parte sau un alt serviciu, dezinstalați-o imediat. Conturile Snapchat sunt adesea blocate temporar, deci este posibil să trebuiască să așteptați 24 de ore înainte de a încerca să vă conectați din nou.

Dacă contul dvs. rămâne blocat după 24 de ore, puteți încerca să îl deblocați. Va trebui să vă conectați la contul dvs. dintr-un browser web, apoi să selectați galbenul Descuia butonul.

Alte mesaje de eroare

Snapchat ar putea afișa un mesaj de eroare generic dacă ceva nu este în regulă cu dispozitivul dvs. Dacă primiți un mesaj de eroare precum „eroare de conectare”, puneți-vă mai întâi următoarele întrebări:

  • Folosiți un dispozitiv Android? Androidul dvs. este înrădăcinat? S-ar putea să fie nevoie să vă dezrădicați dispozitivul Android.
    • De asemenea, este posibil să fie nevoie să vă sincronizați din nou Contul Google cu dispozitivul. Faceți acest lucru mergând la setările > Conturi > Google, selectați contul dvs., apoi apăsați pe meniu pictogramă> Sincronizați acum. Apoi, puteți dezinstala aplicația și reinstalați-o.
  • Folosiți un iPhone și, dacă da, iPhone-ul dvs. este închis? Dacă aveți anumite modificări instalate pe iPhone-ul dvs. jailbreak, poate fi necesar să le dezinstalați.
    • Snapchat recomandă dezactivarea Cydia Substrate folosind modificarea NoSub, dezinstalarea ajustării xCon și utilizarea unui dispozitiv de curățare iOS jailbreak, cum ar fi iCleaner, pentru a ajuta la eliminarea completă a aplicațiilor neautorizate după dezinstalarea acestora.

Erorile suplimentare pe care le-ați putea vedea includ:

  • „Snapchat aștepta 200 de stări, a primit 403”
  • „Eroarea 403 Snapchat”

Dacă vedeți oricare dintre erorile de mai sus sau ceva similar, cea mai promițătoare opțiune este să dezinstalați aplicația Snapchat de pe dispozitiv și să o reinstalați. Pentru instrucțiuni, consultați sfaturile noastre despre cum să dezinstalați aplicații de pe Android sau cum să dezinstalați aplicații de pe iPhone. După dezinstalare, deschideți aplicația Magazin Google Play sau aplicația App Store, căutați Snapchat și descărcați-l din nou pentru o nouă instalare.


"Aplicația nu se deschide, se descarcă blocat sau se blochează! Ce pot face?"

Uneori problema este aplicația în sine. Aplicația poate acționa oricând în timpul sau după instalarea, actualizarea sau încercarea de a accesa versiunile mai vechi.

Pe dispozitivele iOS

Dacă aplicația pare blocată la instalare sau actualizare, încercați să vă verificați conexiunea la internet sau să reporniți dispozitivul. Dacă niciuna dintre aceste soluții nu funcționează, încercați să ștergeți aplicația prin setările iOS și să o reinstalați din nou. Mergi la setările > general > Stocare și utilizare iCloud > Gestionați spațiul de stocare > Snapchat > Ștergeți aplicația.

Dacă aplicația Snapchat pare să fi dispărut de pe iPhone, încercați mai întâi să o căutați în App Store pentru a confirma că este de fapt pe dispozitivul dvs. Dacă se spune că este deja descărcat, dar nu se va deschide când atingeți Deschis, Snapchat recomandă conectarea dispozitivului la computer și sincronizarea aplicației cu contul iTunes.

Pe dispozitivele Android

Dacă utilizați un dispozitiv Android și aplicația dvs. Snapchat nu se va deschide, nu va mai descărca sau va continua să se blocheze, încercați să vă verificați conexiunea la internet sau să reporniți dispozitivul. Dacă niciunul dintre acestea nu funcționează, ștergeți aplicația și reinstalați-o. De asemenea, puteți remedia o instalare / actualizare blocată a aplicației, ștergând datele din setările Android, astfel încât să o puteți reinstala din nou.


"Instantaneele nu se trimit sau se încarcă! Ce pot face?"

Când snap-urile durează mai mult decât de obicei pentru a fi trimise sau eșuate, este posibil să aveți de-a face cu o conexiune de date Wi-Fi sau mobilă slabă. Același lucru este valabil și atunci când atingeți pentru a încărca un snap primit și niciodată nu pare să ajungă acolo.

Opțiunile dvs. principale sunt să găsiți o conexiune mai puternică prin comutarea rețelelor, să experimentați modalități de a vă stimula semnalul Wi-Fi sau să contactați furnizorul de servicii de internet pentru ajutor. Dacă vă aflați într-o locație în care nu există rețele Wi-Fi accesibile, vă recomandăm să vă duceți dispozitivul în altă parte pentru a căuta o conexiune de date mobilă mai puternică.


"Nimic din ce am încercat nu a funcționat! Acum ce?"

Dacă ați încercat cât de multe dintre soluțiile date mai sus ați putut și Snapchat încă nu funcționează pentru dvs., încercați să contactați asistența Snapchat pentru a obține ajutor de la un membru de asistență.

  1. Selectați fie Snapchat-ul meu nu funcționează or Conectarea contului meu pentru a obține instrucțiuni specifice problemei pentru a rezolva problema presupusă.

  2. Dacă problema dvs. nu poate fi rezolvată urmând instrucțiunile date, derulați în jos până la partea de jos a instrucțiunilor și căutați „Ai nevoie de ajutor cu altceva?"

  3. Selectați Da pentru a vă furniza numele de utilizator, adresa de e-mail, numărul de telefon, tipul dispozitivului, data de începere a problemei, fișierele atașate și orice informații suplimentare.

  4. Selectați Trimite când ai terminat și aștepți cu răbdare ca cineva din echipa de asistență să ia legătura cu tine.