Link-uri către software-ul Free Port Scanner

Nmap („Network Mapper”) este un utilitar open-source pentru explorarea rețelei sau audit de securitate. A fost conceput pentru a scana rapid rețele mari, deși funcționează bine împotriva gazdelor unice.

Viziunea Foundstone
Raportează toate porturile TCP și UDP deschise și le mapează la procesul sau aplicația proprietarului.

Foundstone FPort
Identificați porturile deschise necunoscute și aplicațiile asociate acestora.

Foundstone Scanline
Fost FScan. Scanner port de linie de comandă.

Foundstone SuperScan
Scanner puternic de port TCP, pinger, resolver.

Shields Up!
Scuturi sus! sondează benign computerul țintă la locația dvs. Deoarece aceste sondaje trebuie să se deplaseze de la serverul nostru la computerul dvs., ar trebui să aveți siguranța că aveți dreptul de trecere administrativ pentru a efectua teste probatorii de protocol prin orice echipament situat între computerul dvs. și internet.

Angry IP Scanner
Angry IP scanner este un scaner IP foarte rapid pentru Windows. Programul în sine este mic și poate scana IP-uri în orice domeniu. Scanerul IP supărat face mai întâi ping la fiecare adresă IP pentru a vedea dacă este activ, apoi rezolvă numele de gazdă, porturile de scanare etc. așa cum ați configurat scanarea. De asemenea, are caracteristici suplimentare, cum ar fi informații NetBIOS (numele computerului, numele grupului de lucru, utilizator conectat în prezent și adresa MAC) și poate salva datele rezultatelor ca fișiere listă CSV, TXT, HTML, XML sau IP-Port.

LANSpy
LanSpy este un scaner de securitate a rețelei care vă permite să adunați o varietate de informații diferite despre computer: nume de domeniu și NetBios, adresă MAC, informații despre server, informații despre controler de domeniu și domeniu, control de la distanță, oră, discuri, transporturi, utilizatori, global și local grupuri de utilizatori, setări de politici, resurse partajate, sesiuni, fișiere deschise, servicii, informații despre jurnal și evenimente.

PortScan 2000
Un scaner de port rapid și ușor de configurat. Puteți seta ce porturi să scanați și câte porturi să scanați simultan. Nu este destinat utilizării ilegale, rulați scanări de porturi numai pe propriul computer.

Blue's Port Scanner
Un scaner de porturi bun este doar unul dintre instrumentele de bază de care are nevoie cineva care este serios interesat de internet.