Importați-vă e-mailurile și contactele Outlook.com în Gmail

Dacă aveți o adresă de e-mail care este un cont Hotmail sau un cont de e-mail Windows Live, e-mailul dvs. a fost în cele din urmă încorporat în Outlook.com, sistemul de e-mail Microsoft. Dacă aveți și un cont Gmail și doriți să vă migrați contul de e-mail în Gmail, Google face acest proces ușor.

Veți avea nevoie de acces la versiunea desktop a Gmail pentru a completa aceste instrucțiuni.


Importați mesajele și persoanele de contact Outlook.com în Gmail

Înainte de a începe procesul de import, pregătiți-vă contul Outlook.com copiind în Mesaje primite toate mesajele pe care doriți să le păstrați din folderele Elemente șterse și E-mailuri nedorite (este posibil să nu aveți mesaje pe care doriți să le păstrați) toate acestea sunt dosare în care, de obicei, aveți doar e-mailuri de care doriți să scăpați și de care nu aveți nevoie - dar pentru orice eventualitate). 

Pentru a migra mesajele, folderele și contactele din agendă Outlook.com către Gmail, urmați acești pași:

  1. În pagina contului dvs. Gmail, selectați setările butonul din partea dreaptă sus a paginii (arată ca o pictogramă roată).

  2. Robinet setările.

  3. În partea de sus a paginii Setări, selectați Conturi și import tab.

  4. În secțiunea Importați e-mail și contacte, selectați Importați poștă și contacte.

    Dacă ați importat anterior, opțiunea va citi Importă de la o altă adresă.

  5. Se va deschide o fereastră care vă va întreba Din ce cont doriți să importați? Tastați adresa de e-mail Outlook.com și selectați A continua.

  6. Se va deschide o altă fereastră cu câteva informații. Clic A continua.

  7. În fereastra următoare, veți confirma permisiunile pentru Gmail pentru a vă accesa contul Outlook. Examinați termenii și faceți clic Da pentru a continua și apoi închide Autentificarea a reușit ecran.

  8. În fereastra etichetată Pasul 2: Opțiuni de import, selectați opțiunile dorite. Acestea sunt:

    • Importați contacte.
    • Importați poșta.
    • Importați mesaje noi pentru următoarele 30 de zile - mesajele pe care le primiți la adresa dvs. Outlook.com vor fi trimise automat în căsuța de e-mail Gmail timp de o lună.
  9. Selectați Începeți importul apoi faceți clic pe OK

Procesul de import va rula fără asistență suplimentară din partea dvs. Puteți relua activitatea în contul dvs. Gmail sau vă puteți deconecta de la contul dvs. Gmail; procesul de import va continua în culise, indiferent dacă aveți contul Gmail deschis.

Procesul de import poate dura ceva timp, chiar și câteva zile, în funcție de câte e-mailuri și contacte importați.