Fișier SFM (Ce este și cum să deschideți unul)

Un fișier cu extensia de fișier SFM ar putea fi un fișier S Memo utilizat pentru a stoca note pe un dispozitiv Samsung Galaxy, cu aplicația S Memo, dar acesta nu este singurul format în care poate fi un fișier SFM.

SFM este, de asemenea, o abreviere pentru Standard Format Markers, care sunt caractere încorporate într-o pagină de text pentru a indica un vers, un capitol sau o altă secțiune dintr-un grup mai mare de scrieri. Aceste fișiere text simplu pot utiliza extensia de fișier .SFM.

Instrumentul Source Filmmaker (SFM) al lui Valve folosește și fișiere .SFM ca sesiuni salvate în timpul realizării filmelor. Unele fișiere SFM pot fi în schimb fișiere DART Pro 98 Soundtree Structure sau fișiere de formulare contabile.


Cum se deschide un fișier SFM

Dispozitivele Samsung Galaxy care utilizează fișiere SFM le vor stoca și deschide după cum este necesar. Într-adevăr nu este nevoie, și probabil nici măcar un mijloc, să le deschideți de pe dispozitivul însuși. 

Cele mai bune 6 telefoane Samsung din 2020

Cu toate acestea, dacă conectați dispozitivul la un computer, este posibil să puteți copia fișierul din folderul Application Smemo cache sau Application Smemo switcher și apoi să îl deschideți cu un editor de text gratuit.

Unele dispozitive folosesc S Notes în loc de S Memo, deci este posibil ca fișierele SFM utilizate pe aceste dispozitive să nu se deschidă cu aplicația implicită de note. Cu toate acestea, acestea fiind spuse, este puțin probabil ca fișierele SFM să fie create pe dispozitivele Samsung care nu folosesc S Memo.

Fișierele SFM care sunt Markere de format standard ar trebui, de asemenea, să poată fi deschise cu un editor de text. Programul de traducere Adapt It folosește fișiere SFM pentru lucruri precum filtrarea informațiilor și navigarea prin text. Paratext este un alt program care folosește fișiere SFM.

Source Filmmaker (care necesită instalarea Steam) deschide fișierele SFM care sunt utilizate cu instrumentul respectiv. DART Pro ar trebui să poată deschide fișiere SFM care sunt utilizate ca fișiere Soundtree Structure. Alte fișiere SFM pot fi utilizate pentru formularele de contabilitate și pot fi deschise cu software-ul contabil Sage.

Având în vedere numeroasele utilizări diferite pentru fișierele care se termină cu .SFM, dacă aveți mai multe deschizătoare de fișiere SFM pe computer, există șanse mari ca fișierul să se deschidă cu un program pe care nu doriți să îl utilizați. Dacă doriți ca un alt program să utilizeze fișierul SFM atunci când faceți dublu clic pe el în Windows, consultați ghidul nostru Cum se schimbă programul implicit pentru o extensie de fișier specifică.


Cum se convertește un fișier SFM

Dacă puteți deschide un fișier text S Memo într-un editor de text, atunci cu siguranță puteți converti fișierul SFM într-un alt format bazat pe text, cum ar fi HTML sau TXT.

Marcatoarele de format standard care au extensia de fișier SFM pot fi salvate într-un alt format prin același program care poate deschide fișierul.

Același lucru este valabil pentru DART Pro și formularele de contabilitate care utilizează extensia de fișier .SFM. Orice program care acceptă exportul sau conversia unui fișier într-un format diferit are probabil opțiunea de a face acest lucru undeva în Fișier meniu sau poate printr-un Converti or Export opțiune.

Fișierele sursă Filmmaker pot fi dificil de înțeles. Deoarece aceste fișiere sunt utilizate cu fișiere de filme, ar putea părea posibilă conversia fișierului SFM în MP4, MP3, MOV, AVI sau în alt format audio / video, dar acest lucru nu este posibil, deoarece fișierul SFM este doar o sesiune salvată care corespunde la proiectul pe care îl utilizați cu Source Filmmaker.

Probabil că nu există niciun motiv pentru a converti fișierul SFM în orice alt format, dar dacă doriți să creați un fișier de film cu Source Filmmaker, deschideți fișierul SFM pentru a încărca sesiunea, apoi utilizați Fișier > Export > Film opțiunea de meniu.

SFM reprezintă, de asemenea, suprafețe de picior pe minut. Dacă doriți să convertiți SFM în RPM (rotații pe minut), puteți face acest lucru cu graficul de viteze / fluxuri al Instrumentului Destiny.


Încă nu puteți deschide fișierul?

Dacă niciunul dintre programele de mai sus nu vă va deschide fișierul, există șanse mari să nu aveți un fișier SFM, ci să citiți greșit extensia de fișier.

De exemplu, poate fișierul dvs. este într-adevăr doar unul cu un sufix similar sau cu un sufix scris în mod similar, cum ar fi un fișier SMF (Formula StarMath), SFZ, SFV, SFW (Seattle FilmWorks Image), CFM sau SFPACK.

Dacă nu aveți cu adevărat un fișier SFM, atunci căutați extensia reală a fișierului pentru a afla ce programe pot fi utilizate pentru a-l deschide sau a-l converti.