Fișier MTS (Ce este și cum se deschide unul)

Un fișier cu extensia de fișier .MTS este cel mai probabil un fișier AVCHD Video, dar ar putea fi, de asemenea, un fișier MEGA Tree Session sau chiar un fișier MadTracker Sample.

Fișierele video AVCHD sunt salvate în formatul video HD MPEG Transport Stream și sunt create în mod obișnuit cu camerele HD Sony și Panasonic. Videoclipul este compatibil Blu-ray și acceptă videoclipuri 720p și 1080i. Uneori, aceste tipuri de fișiere folosesc extensia de fișier M2TS și pot fi văzute stocate alături de fișiere MPL.

Fișierele MEGA Tree Session stochează copaci filogenetici pe care programul Molecular Evolutionary Genetics Analysis (MEGA) le poate folosi pentru a analiza genetica speciilor pentru a ajuta la determinarea relațiilor ancestrale. Versiunile după 5.05 utilizează extensia de fișier .MEG (MEGA Data).

MadTracker Exemple de fișiere care utilizează extensia de fișier MTS sunt fișiere audio care servesc ca mostre ale unui instrument sau alt sunet.

MTS este, de asemenea, un acronim pentru alți termeni tehnologici, dar niciunul dintre ei nu are nicio legătură cu un format de fișier MTS. Unele exemple includ Microsoft Transaction Server, sistemul de transfer de mesaje, Microsoft Terminal Services, server multi-thread și server de transcodare media.


Cum se deschid fișiere MTS

În plus față de software-ul inclus cu camerele HD Sony și Panasonic, o serie de alte playere video pot deschide fișiere MTS care sunt în format de fișier AVCHD Video. Câteva exemple includ Windows Media Player, GOM Player și VLC.

VLC Deschiderea unui fișier MTS.

Pentru a partaja cu ușurință fișierul MTS online sau pentru a-l deschide din browser sau Chromebook, încărcați-l pe Google Drive. Cu toate acestea, vă rugăm să știți că videoclipurile MTS sunt de obicei de dimensiuni foarte mari, astfel încât procesul de încărcare ar putea dura ceva timp.

Dacă doriți să editați fișierul video MTS, puteți încerca EDIUS Pro, MAGIX Movie Edit Pro sau CyberLink PowerDirector. Toate acestea sunt programe comerciale, deci va trebui să achiziționați programul pentru al utiliza pentru editare (unele pot fi disponibile ca probe gratuite pentru o perioadă limitată)

Fișierele MTS care sunt în formatul de fișier MEGA Tree Session sunt deschise cu software-ul gratuit MEGA.

MadTracker este aplicația necesară pentru a deschide fișierele Eșantion MadTracker. Puteți face acest lucru din Eşantion > A incarca meniu.

Ce este un fișier TS și cum deschideți unul?


Cum se convertește un fișier MTS

Deoarece există trei formate de fișiere diferite care utilizează extensia de fișier MTS, este important să recunoașteți mai întâi în ce format este fișierul înainte de a încerca să îl convertiți. Dacă ați încercat să conectați fișierul MTS într-un convertor care are un format diferit de cel al fișierului dvs., s-ar putea să încercați să convertiți un fișier video într-un arbore filogenetic, de exemplu, ceea ce în mod clar nu este posibil.

Fișierele video AVCHD sunt, desigur, fișiere video, deci pentru ele, doriți să vă asigurați că lucrați cu un convertor de fișiere video. Pentru a reda fișierul MTS pe un telefon sau cu un anumit player video, puteți utiliza unul dintre acele convertoare video pentru a converti MTS în MP4, MOV, AVI sau WMV, sau chiar direct pe un disc DVD.

De asemenea, s-ar putea să aveți noroc să convertiți fișierul MTS cu VLC. Pentru a încerca asta, accesați Mass-media > Conversie / Salvare și apoi importați fișierul video din Fișier tab. Selectați Conversie / Salvare și alegeți în ce format să convertiți fișierul MTS.

Freemake Video Converter este un alt exemplu de convertor MTS gratuit. Poate salva videoclipul pe un DVD sau o imagine ISO, precum și îl poate converti în mai multe formate de fișiere video diferite sau poate extrage sunetul din videoclip.

Dacă fișierele MEGA Tree Session pot fi convertite în orice alt format, este posibil doar prin intermediul programului MEGA menționat mai sus. Software-ul poate converti și alte formate de fișiere într-unul compatibil cu MEGA, cum ar fi fișiere ALN, NEXUS, PHYLIP, GCG, FASTA, PIR, NBRF, MSF, IG și XML.

MadTracker ar putea să salveze un fișier MTS în propriul format în WAV, AIF, IFF sau OGG prin intermediul Eşantion > Economisești meniu.


Încă nu puteți deschide fișierul?

Dacă nu puteți deschide fișierul, verificați de două ori extensia de fișier și asigurați-vă că citește de fapt „.MTS”, altfel s-ar putea să aveți de-a face cu o extensie de fișier complet diferită, care arată doar ca MTS.

După cum puteți vedea mai sus, unele formate de fișiere folosesc exact aceeași extensie de fișier, chiar dacă formatele au puțin sau nimic de-a face unul cu celălalt. Același lucru este valabil și pentru extensiile de fișiere care sunt scrise în mod similar; nu înseamnă neapărat că formatele sunt corelate sau că fișierele se pot deschide cu același program.

De exemplu, fișierele MAS partajează două din aceleași litere de extensie de fișier ca fișierele MTS, dar sunt asociate cu programe precum Microsoft Access și Image Space rFactor. Cu toate acestea, pentru a face acest lucru și mai complicat, fișierele MAS sunt de fapt compatibile și cu MEGA (sunt fișiere MEGA Alignment Sequence)!

Fișierele MST, totuși, împărtășesc toate cele trei aceleași litere, dar sunt unice prin faptul că sunt fie fișiere Windows Installer Transform fișiere utilizate de sistemul de operare Windows, fie un fișier șablon care se poate deschide cu programul Corel Presentations.

Dacă nu aveți un fișier MTS, căutați extensia de fișier adevărată pentru a afla mai multe despre format și pentru a vedea ce programe pot deschide / converti fișierul.