Este Yahoo! Trimiteți prin e-mail. . . sau este doar tu?

Este frustrant când Yahoo! E-mailul nu funcționează. În mod ideal, ar exista o modalitate simplă de a spune când serviciile Yahoo Mail sunt defect sau se luptă. Dar, din păcate, la începutul anului 2019, Yahoo! Mail nu furnizează informații despre starea sistemului pentru serviciile lor de mail gratuite.

Spre deosebire de mulți alți furnizori de servicii web, asta înseamnă că nu puteți identifica rapid starea serviciilor Yahoo !. Următoarea secvență de pași vă poate ajuta să identificați și / sau să rezolvați problemele atunci când Yahoo! E-mailul nu funcționează.

Yahoo Mail de bază

Dacă vă puteți conecta la Yahoo! Mail, dar nu arată cum te aștepți, s-ar putea să vezi Basic Yahoo Mail. Yahoo Mail vă poate comuta automat la Basic Yahoo Mail când aveți o conexiune lentă, utilizați un browser neacceptat, sunteți pe un dispozitiv cu o rezoluție redusă a ecranului sau ați dezactivat JavaScript. Când reveniți la un dispozitiv și la o conexiune care rezolvă aceste probleme, Yahoo Mail ar trebui să revină automat la Yahoo Mail „cu funcții complete”.

  1. Verificați Twitter pentru Tweets de la @YahooMail, @YahooCare sau chiar contul principal @Yahoo. Deși este rar, un Tweet din oricare dintre aceste conturi ar servi drept confirmare oficială a faptului că Yahoo! Serviciul de poștă se confruntă cu probleme.

    Nu aveți nevoie de un cont Twitter pentru a vizualiza Tweets.

    În plus, o căutare rapidă pe Twitter vă poate ajuta să vă dați seama dacă alte persoane se confruntă cu probleme de conectare la Yahoo! Poștă. Căutați termeni precum Yahoo! Mail, YahooMail sau #yahoomail. Urmați linkurile din fiecare dintre acești termeni pentru a vedea rezultatele recente ale căutării Twitter pentru fiecare articol. Dacă vedeți mai multe Tweets recente de la oameni care menționează probleme cu Yahoo! E-mail, orice problemă pe care o întâmpinați afectează probabil multe conturi, nu doar a dvs.

  2. Verificați serviciile de stare terță parte pentru a vedea dacă alte site-uri nu pot accesa Yahoo Mail. Deschideți browserul la serviciul https://isup.me, de exemplu, și introduceți mail.yahoo.com pentru a vedea dacă site-ul se poate conecta la Yahoo Mail. Alternativ, DownDetector menține o pagină de stare care urmărește și raportează problemele de conexiune și întreruperi pentru Yahoo Mail la https://downdetector.com/status/yahoo-mail. În orice moment, ar trebui să vă așteptați să vedeți cel puțin câteva probleme raportate. Cu toate acestea, dacă vedeți sute sau mii de probleme identificate, problema este aproape sigur o problemă în afara controlului dvs.

    Dacă oricare dintre aceste servicii de stare indică o problemă, puteți opri depanarea. Problema este una pe care echipa de la Yahoo Mail va trebui să o rezolve.

    Dacă nu sunt raportate probleme cu aceste instrumente, este timpul să vă depanați configurarea.

  3. Opriți dispozitivul, așteptați un minut, apoi porniți-l din nou. Adesea, o repornire a unui sistem va rezolva diverse probleme legate de aplicație, memorie și / sau conexiune. Pe dispozitivele laptop și desktop, o repornire șterge adesea problemele temporare cu aplicațiile. Pe dispozitivele mobile, o repornire permite dispozitivului dvs. să restabilească conexiunile de rețea.

  4. Deschideți un browser web pe dispozitivul dvs. pentru a vedea dacă vă puteți conecta la alte site-uri web, cum ar fi google.com. Dacă nu vă puteți conecta la internet, este posibil să aveți o problemă de conexiune la rețea.

    Dacă utilizați un laptop, tabletă sau telefon, puteți încerca să vă conectați la o altă rețea. De exemplu, încercați să vă conectați la o altă rețea Wi-Fi din apropiere, cum ar fi la o bibliotecă locală, o cafenea sau un loc de muncă. Sau, dacă dispozitivul dvs. are o conexiune celulară, cum ar fi un smartphone, dezactivați Wi-Fi, astfel încât dispozitivul să se conecteze în schimb la rețeaua furnizorului dvs. de telefonie mobilă. După ce schimbați rețeaua, încercați să vă conectați la Yahoo! Trimiteți din nou un e-mail.

  5. Încercați un alt mod de conectare la Yahoo Mail. Dacă utilizați de obicei o aplicație pentru a accesa Yahoo! Mail, încercați un browser. Sau, dacă de obicei vă conectați la Yahoo! Trimiteți mesaje cu un singur browser, încercați alt browser. S-ar putea să instalați și să încercați Chrome, Firefox sau Brave pentru a accesa Yahoo! Poștă. Toate aceste trei browsere oferă versiuni care funcționează pe dispozitive Windows, macOS, Android și iOS. Sau, dacă utilizați de obicei unul dintre aceste trei browsere, comutați la Safari (pe sistemele MacOS și iOS) sau Edge (pe sistemele Windows, iOS sau Android).

    Alegeți unul dintre browserele de mai sus, instalați-l pe dispozitivul dvs., deschideți-l, apoi accesați https://mail.yahoo.com și conectați-vă.

  6. Dacă utilizați un Android, iPhone sau iPad, puteți instala aplicația Yahoo Mail pentru a vă conecta direct la Yahoo Mail. Spre deosebire de aplicațiile de poștă mobilă care pot necesita o anumită ajustare a setărilor sau personalizări ale configurației, aplicația mobilă de la Yahoo este menită în mod expres să ofere acces la Yahoo Mail de pe dispozitivul dvs. mobil. Instalați fie Yahoo Mail pentru Android, fie Yahoo Mail pentru iOS, apoi conectați-vă la contul dvs.

  7. Dacă aveți acces la un alt dispozitiv conectat la internet, încercați să accesați Yahoo! E-mail pe dispozitivul respectiv. De exemplu, dacă întâmpinați dificultăți în accesarea Yahoo Mail pe un computer desktop, comutați la un laptop, tabletă sau smartphone. Deschideți un browser pe acest dispozitiv diferit și accesați https://mail.yahoo.com și conectați-vă la contul dvs.

  8. Când sistemul nu va accepta numele contului și / sau parola, porniți procesul de recuperare a parolei.

    Pe pagina de conectare Yahoo Mail, atingeți sau faceți clic pe „Probleme la conectare?” legătură. Acest lucru vă va duce la începutul procesului de recuperare a accesului la cont. Pe această pagină, introduceți oricare dintre cele patru informații pentru a începe procesul de recuperare:

    • O adresă de e-mail
    • Un număr de telefon mobil
    • O adresă de e-mail de recuperare
    • Un număr de telefon de recuperare

    Urmați instrucțiunile, care vor varia în funcție de metoda de recuperare și de informațiile pe care le-ați furnizat.

  9. Dacă niciuna dintre metodele de mai sus nu vă oferă acces la contul dvs. Yahoo Mail, poate fi necesar să contactați asistența Yahoo pentru ajutor.