Avast SecureLine VPN Review: Tot ce trebuie să știți

 Avast Secureline


Design: elegant, elegant și ușor pe caracteristici

Obținerea Avast SecureLine VPN este la fel de ușoară ca descărcarea programului de instalare, instalarea aplicației și conectarea la un server. Utilizarea aplicației este la fel de ușoară. Interfața cu utilizatorul este curată, simplă și nu este împiedicată de prea multe funcții confuze.

Această aplicație face bine un lucru; vă criptează conexiunea și vă ascunde locația. Când VPN-ul este activat, SecureLine afișează adresa IP ascunsă, adresa IP virtuală și modul în care locația dvs. apare pentru alții. Versiunea Android nu afișează adresele IP pe ecranul principal.

O caracteristică interesantă se află în lista locațiilor serverului. Pictogramele indică ce servere permit transferul de fișiere anonim peer-to-peer (P2P) și ce servere sunt optimizate pentru streaming video. Versiunea Android indică numai ce servere sunt optimizate pentru streaming video.

Pe dispozitivele Android, Avast poate colecta date anonimizate de utilizare a aplicațiilor și dispozitivelor și poate partaja aceste date cu analize terțe. Accesați setările personale de confidențialitate pentru a dezactiva partajarea datelor analitice.


Performanță: bună pentru navigare, streaming video

Când am deschis SecureLine pentru a începe fiecare dintre testele noastre Avast VPN, a durat între 5 și 10 secunde conectarea la un server. Trecerea la un alt server a durat între 15 și 20 de secunde.

Am măsurat viteza de încărcare și descărcare cu șase instrumente diferite de testare a lățimii de bandă online. Toți trei au măsurat o reducere a vitezei după conectarea la SecureLine VPN.

Când ne-am conectat la un server media, am reușit să atingem viteze de descărcare de până la 168 Mbps folosind conexiunea noastră de 1 Gbps. Când am fost conectați la servere obișnuite, cel mai rapid pe care l-am văzut a fost de 89 Mbps.

Chiar dacă instrumentele de testare au măsurat viteze mai scăzute ale lățimii de bandă, nu am observat prea multe diferențe de viteză în timp ce navigați ocazional pe web și trimiteți mesaje de e-mail.

Viteza unei conexiuni VPN este afectată de factori precum distanța dintre dispozitivul client și serverul VPN, protocolul VPN și nivelul de criptare. Cu SecureLine, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la ce server sunteți conectat, deoarece aplicația vă conectează automat computerul la cel mai apropiat server. Această setare de locație optimă utilizează algoritmi pentru a determina apropierea serverului pentru a oferi cele mai bune performanțe.

Avast SecureLine VPN poate fi mic, dar oferă aceeași criptare de nivel militar ca și furnizorii mari de VPN.


Streaming: acoperire excelentă pentru mai multe servicii

SecureLine VPN include servere de streaming dedicate și am avut destul de mult noroc să le punem la lucru. Am putut transmite în flux Netflix, Hulu și chiar BBC iPlayer când ne-am conectat la serverele media dedicate SecureLine.

Politica de confidențialitate: nu înregistrează activitate

Avast SecureLine este un VPN cu o politică fără jurnale care se referă în principal la activitatea dvs. în timpul utilizării serviciului. Asta înseamnă că SecureLine nu știe ce site-uri vizitați, ce faceți pe aceste site-uri sau orice altceva despre activitățile dvs. în timp ce sunteți conectat la VPN, așa că nu ar putea întoarce acele informații, chiar dacă ar dori.

Aceasta este o bază bună pentru ceea ce ar trebui să vă așteptați de la un VPN, dar faptul este că SecureLine păstrează unele jurnale. Acestea stochează în mod specific jurnalele de conexiune care arată când vă conectați și vă deconectați la serverele lor și câtă lățime de bandă utilizați în timp ce vă conectați.


Caracteristici de securitate: Securitate la nivel înalt, cu o experiență lungă

SecureLine VPN este unul dintre produsele de securitate oferite de Avast. Avast este lider în securitatea cibernetică. Acestea protejează datele, identitatea și confidențialitatea a 435 milioane de utilizatori activi lunar. În fiecare lună, ei susțin că își protejează utilizatorii de peste 1.5 miliarde de atacuri malware. Folosesc inteligența artificială și geniul uman pentru a oferi detectarea și blocarea malware-ului, tehnologiile de localizare și securitatea IoT.

Întrucât Avast are sediul în Republica Cehă, acestea nu sunt supuse solicitărilor de date din țările alianței cu cinci, nouă și 14 ochi.

Caracteristicile securității VPN Avast SecureLine includ:

  • Standard de criptare avansat pe 256 de biți: AES 256 este una dintre cele mai sigure metode de criptare și este utilizat de intuițiile financiare, companiile de carduri de credit și guverne pentru a păstra datele clienților în siguranță.
  • IP unic partajat: Un server Avast dezvăluie aceeași adresă IP pentru fiecare computer conectat la acesta.
  • Protecție împotriva scurgerilor DNS: Previne scurgerile DNS care ar putea dezvălui adresa IP reală.
  • Ucideți comutatorul: Comutatorul kill oprește conexiunea la internet dacă serverul VPN este oprit. Oferă o protecție sigură în caz de eroare în timpul deconectărilor neplanificate.
  • Reguli de conexiune inteligentă: Nu este necesar să setați măsuri de securitate adecvate atunci când vă conectați la un Wi-Fi deschis sau la o altă rețea nesecurizată. SecureLine se poate activa automat atunci când dispozitivul se conectează la o rețea nesecurizată.

 VPN Avast SecureLine

Torrenting: servere dedicate cu un switch kill

SecureLine VPN nu numai că permite torrentarea, ci oferă de fapt servicii dedicate de la egal la egal pentru cel mai înalt nivel de servicii posibil. De asemenea, primiți un switch de încorporare încorporat, care este obligatoriu dacă intenționați să utilizați un VPN pentru partajarea de fișiere peer-to-peer.

Dacă vreodată pierdeți conexiunea la VPN în timp ce partajați fișiere peer-to-peer, comutatorul kill întrerupe imediat accesul la internet și împiedică pe oricine să vă învețe adresa IP reală.

Blocarea anunțurilor: nu este inclusă

SecureLine nu include un blocator de anunțuri, dar Avast oferă o caracteristică numită AntiTrack Premium prin suita lor antivirus. Această caracteristică este similară cu blocantele de anunțuri incluse în unele servicii VPN, dar nu se blochează la nivelul DNS. Oferă un anumit nivel de securitate suplimentară, dar este, de asemenea, o achiziție separată pe care trebuie să o plătiți pentru Avast Antivirus și Avast SecureLine.

Serviciu clienți: sistem de bilete bazat pe web

Avast oferă un sistem de bilete bazat pe web pe care îl puteți utiliza dacă aveți nevoie de asistență pentru clienți pentru SecureLine. Nu există nicio modalitate de a vorbi cu un agent prin telefon sau prin chat web, așa că tot ce puteți face este să oferiți câteva informații despre problema dvs. prin sistemul de bilete și să așteptați un răspuns.

Preț: un plan de abonament care se potrivește fiecărui dispozitiv

Avast SecureLine VPN este un serviciu de abonament care costă între 47.88 USD și 107.64 USD pe an. Dacă doriți să utilizați VPN pe mai multe dispozitive, planul de abonament multi-dispozitiv de 59.88 USD pe an asigură până la cinci dispozitive. Dacă doriți să securizați un PC sau Mac, alegeți planul de 69.99 USD pentru a securiza un singur computer timp de un an. Pentru un dispozitiv mobil, Avast asigură un dispozitiv Android, iPhone sau iPad pentru 19.99 USD pe an.

Multe gospodării au mai mult de două dispozitive. Dacă aveți un laptop, tabletă și smartphone, abonamentul anual pe mai multe dispozitive este cea mai bună afacere. Pentru cinci dispozitive, costul ajunge la 1.34 USD pe lună pentru fiecare dispozitiv. Prețul scăzut, împreună cu lățimea de bandă nelimitată, fac o soluție VPN accesibilă. Dacă încă nu sunteți sigur, Avast SecureLine oferă o perioadă de încercare gratuită de șapte zile și o garanție de rambursare de 30 de zile.

Începerea perioadei de încercare gratuită pe mai multe dispozitive pe un computer Windows nu necesită înregistrare și nici informații de plată. Tot ce faceți este să accesați site-ul web Avast și să descărcați fișierul de instalare. Cu VPN-ul gratuit Avast pentru Android (care este inclus în perioada de încercare gratuită), Avast colectează informații de plată, cum ar fi un cont PayPal sau un card de credit.

Această aplicație face bine un lucru; vă criptează conexiunea și vă ascunde locația.

Concurență: mai mică decât majoritatea VPN-urilor, dar la fel de sigură

Avast SecureLine VPN are mai puține locații de server decât multe servicii VPN. SecureLine oferă acces la servere din 55 de orașe din 34 de țări, cu 16 servere în Statele Unite. Furnizorii VPN mai mari, precum NordVPN și ExpressVPN, au peste 3,000 de servere. NordVPN are servere în 59 de țări.

Avast SecureLine VPN poate fi mic, dar oferă aceeași criptare de nivel militar ca și furnizorii mari de VPN. De asemenea, oferă unele dintre aceleași servicii și beneficii pe care le oferă furnizorii mari de VPN, inclusiv:

  • Nu înregistrează, nu monitorizează, nu stochează, nu înregistrează și nu partajează activitatea dvs. online.
  • Oferă acces la servere din întreaga lume, cu posibilitatea de a schimba serverele sau de a alege o locație optimă.
  • Protejează o varietate de dispozitive, inclusiv Windows, macOS, Linux, Android și iOS.

Există câteva lucruri pe care SecureLine VPN nu le face la fel de bine ca și serviciile VPN mai mari:

  • Oferă doar funcții VPN de bază, cum ar fi alegerea unui server și conectarea automată la VPN.
  • Nu are o modalitate de a selecta rapid serverele favorite și cele mai utilizate.

Verdict final

O opțiune excelentă pentru începători și utilizatori frecvenți de hotspot.

Avast SecureLine oferă un serviciu VPN fiabil, de bază și esențial. Este ușor de utilizat, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru cei care nu sunt familiarizați cu VPN-urile. De asemenea, este ușor de configurat, astfel încât VPN-ul să se activeze automat, ceea ce îl face o alegere accesibilă pentru cei care frecventează hotspoturile. Protocoalele de securitate Avast sunt aceleași măsuri de securitate utilizate de bănci și militari; crearea unei conexiuni complet sigure oriunde ai merge.

Specificații

  • Nume produs Avast SecureLine VPN

  • Preț 19.99 USD

  • Viteza (cea mai rapidă observată) 168 Mbps (testată pe o conexiune de 1 Gbps)

  • Sisteme de operare Windows 10, macOS, Android, iOS

  • Dispozitive Cinci dispozitive odată

  • Locații server 34 de țări

  • Număr de servere 57

  • Streaming de servere dedicate (testat Netflix, BBC iPlayer)

  • Torrenting Da, cu kill switch

  • Criptare VPN AES OpenVPN pe 256 de biți

  • Logare Unele rapoarte de logare, transparență sunt disponibile

  • Jurisdicție Sediul social în Republica Cehă; birouri în Praga, Londra și Silicon Valley