Eroare 1935: Ce înseamnă și cum să o remediem

Eroarea Windows 1935 este un cod de eroare generic care acoperă o serie de probleme posibile. Totuși, toate aceste probleme se încadrează în aceeași categorie. Când primiți eroarea Windows 1935 în timp ce instalați o aplicație pe computerul dvs., una sau mai multe cerințe pentru rularea aplicației nu au putut fi utilizate. Programul de instalare a aplicației sau Windows a recunoscut problema care împiedică instalarea și funcționarea corectă a aplicației, apoi a oprit instalarea.


Ce cauzează eroarea 1935?

Nu există o singură cauză de eroare 1935. Există mai multe componente de sistem pe care se bazează multe programe pentru a funcționa în Windows. Dacă oricare dintre aceste componente funcționează defectuos, lipsește sau este depășită, există șanse mari să vedeți eroarea 1935. De asemenea, s-ar putea să întâlniți eroarea atunci când o componentă intră în conflict cu un program de pe computer.


Cum se rezolvă eroarea 1935

Lucrarea prin remedieri potențiale, începând cu cele care abordează cele mai probabile cauze, este o modalitate eficientă de depanare și rezolvare a erorii Windows 1935.

  1. Instalați actualizările Windows. Începeți prin rularea unei actualizări Windows pe sistem pentru a vă asigura că tot ce aveți este complet actualizat.

  2. Reparați cadrul .NET. Multe programe utilizează cadrul Microsoft .NET. Când există o problemă cu aceasta, există șanse mari ca problema să aibă impact asupra altor aplicații.

  3. Instalați sau actualizați cel mai recent redistribuibil Microsoft Visual C ++. Jocurile și alte aplicații care prezintă grafică 3D necesită componente suplimentare, cum ar fi driverele și Microsoft Visual C ++.

  4. Rulați programul de instalare în modul de compatibilitate. Uneori, mai ales în cazul aplicațiilor mai vechi, trebuie să lucrați în modul de compatibilitate Windows. Utilizați modul de compatibilitate pentru a vedea dacă eroarea 1935 provine dintr-o problemă de compatibilitate.

  5. Activați serviciul de instalare a modulelor Windows. Există șansa ca programul de instalare a modulelor Windows să nu ruleze pe sistem. Deoarece se ocupă de instalarea modulelor de sistem din aplicații, fără ca acesta să ruleze, există șansa ca componentele esențiale să nu fie instalate.

  6. Verificați registrul Windows. Ar putea exista o problemă în registrul Windows. Uneori, intrările nu sunt șterse și cauzează conflicte data viitoare când o aplicație scrie în registru. Pentru a elimina manual aceste intrări eronate pentru a readuce lucrurile pe drumul cel bun, apăsați Windows + R pentru a deschide Alerga casetă de dialog, apoi introduceți Regedit. Navigheaza catre HKEY_LOCAL_MACHINE > SOFTWARE > Microsoft. Localiza Birou, elimina OfficeSoftwareProtectionPlatform, reporniți computerul, apoi instalați actualizarea.