Cum se schimbă viteza de redare Windows Media Player

Schimbarea vitezei de redare Windows Media Player poate încetini sau accelera muzica și alte sunete, fără a modifica tonul piesei originale.

Windows Media Player poate modifica și viteza de redare vizual, ceea ce poate fi util pentru urmărirea videoclipurilor educaționale, de exemplu, când mișcarea lentă vă poate ajuta să înțelegeți mai bine un concept.

Această procedură funcționează pentru Windows Media Player 12 pe Windows 7, Windows 8.1 sau Windows 10.


Cum se schimbă viteza de redare Windows Media Player

  1. Deschideți un cântec. Schimbați modul de vizualizare din bibliotecă sau skin accesând Vizualizare > acum joacă. Dacă bara de meniu WMP nu apare, utilizați Ctrl+M comandă rapidă de la tastatură pentru ao activa. Puteți folosi chiar și Ctrl+3 pentru a comuta imediat vizualizarea la Redare acum fără a utiliza bara de meniu.

  2. Faceți clic dreapta pe zona principală a ecranului și alegeți Îmbunătățiri > Setări viteză redare.

  3. În ecranul Setări viteză redare care ar trebui să fie acum deschis, selectați Încetini, în mod normal, or Rapid pentru a regla viteza cu care ar trebui redat audio / video. O valoare 1 este pentru viteza normală de redare, în timp ce o cifră mai mică sau mai mare fie încetinește, fie accelerează redarea, respectiv.

  4. Reîncărcați pista dacă WMP nu mai răspunde după ce schimbați viteza de mai multe ori. Instrumentul de setare a vitezei se oprește ocazional dacă WMP nu poate reconfigura pista pentru viteza personalizată solicitată în timp suficient pentru a reîncărca pista înainte de a efectua o altă modificare de viteză.