Cum se schimbă contul de trimitere implicit în Gmail

Dacă utilizați mai multe adrese Gmail, atunci știți că puteți alege pe care să o trimiteți de fiecare dată când compuneți un e-mail. Pentru a economisi ceva timp, puteți seta Gmail să utilizeze automat un anumit cont pentru fiecare e-mail pe care îl trimiteți, cu opțiunea de a schimba acest lucru de la caz la caz.

Aceste instrucțiuni se aplică versiunii desktop Gmail.


Cum se schimbă contul de trimitere implicit în Gmail

Pentru a alege contul și adresa de e-mail care sunt setate ca implicite atunci când compuneți un nou mesaj de e-mail în Gmail:

  1. Apasă pe setările pictograma roată din bara de instrumente Gmail.

  2. Selectați setările din meniul care apare.

  3. Selectați Conturi și import.

  4. Selectați face implicit lângă numele și adresa de e-mail dorite sub Trimiteți e-mail ca.

  5. Contul dvs. de trimitere implicit a fost setat acum.

Nu puteți schimba adresa implicită de trimitere din aplicațiile Gmail iOS și Android, dar acestea respectă valoarea implicită setată în browserul dvs.


Mesaje și redirecționări noi vs. răspunsuri

Când compuneți un mesaj nou în Gmail (utilizând fișierul Compune (de exemplu, sau făcând clic pe o adresă de e-mail) sau redirecționați un e-mail, oricare dintre adresele de e-mail pe care le-ați setat ca prestabilit Gmail va fi alegerea automată pentru De la linia e-mailului. Cu toate acestea, acest lucru este diferit; Gmail, în mod implicit, folosește adresa de la care ați trimis inițial mesajul pentru orice răspuns la acesta. Acest lucru are sens, deoarece expeditorul mesajului original primește automat un răspuns de la adresa la care și-a trimis e-mailul, în loc de o adresă de e-mail care este nouă pentru ei.

Cu toate acestea, Gmail vă permite să modificați acest comportament, astfel încât adresa Gmail implicită să fie utilizată în toate e-mailurile pe care le compuneți ca alegere automată pentru De la camp.


Cum se schimbă adresa implicită pentru răspunsuri în Gmail

Pentru a face Gmail să ignore adresa la care a fost trimis un e-mail și să utilizați întotdeauna adresa implicită în De la linie când începeți un răspuns:

  1. Apasă pe setările pictograma roții () în Gmail.

  2. Selectați setările din meniu.

  3. Du-te la Conturi și import categorie.

  4. Navigheaza catre Trimiteți e-mail caCând răspundeți la un mesaj.

  5. Selectați Răspundeți întotdeauna de la adresa implicită (în prezent: [adresa]).

  6. Toate e-mailurile pe care le trimiteți, redirecționați și răspundeți vor fi trimise utilizând adresa implicită pe care ați setat-o.


Schimbarea adresei de la un anumit e-mail

Chiar și atunci când ați ales o altă adresă de trimitere implicită, puteți schimba adresa în De la linie pe bază individuală.

Pentru a alege o altă adresă pentru trimiterea în Gmail ca cea utilizată în De la linia unui e-mail pe care îl compuneți:

  1. Apasă pe numele curent și adresa de e-mail în De la camp.

  2. Alegeți adresa dorită.