Cum se afișează parolele în Chrome

Google Chrome oferă opțiunea de a vă stoca parolele, astfel încât să nu trebuie să le amintiți de fiecare dată când vă conectați la Gmail sau la celelalte conturi. În cazul în care uitați complet datele de conectare, ar trebui să știți cum să afișați parolele Chrome salvate.

Instrucțiunile din acest articol se aplică versiunilor desktop și mobile ale Google Chrome pentru toate sistemele de operare.


Cum se afișează parolele salvate în Chrome

Urmați instrucțiunile de mai jos pentru a vizualiza parolele dvs. Chrome salvate pe sistemul de operare Chrome, Linux, macOS și Windows:

  1. Deschideți Google Chrome și selectați trei puncte în colțul din dreapta sus al ferestrei browserului.

  2. Alege setările din meniul drop-down.

    De asemenea, puteți accesa setările Chrome introducând chrome: // settings în bara de adrese.

  3. Selectați Parolele în temeiul Completarea automată pentru a deschide managerul de parole Google Chrome.

  4. Va apărea o listă de parole salvate, fiecare însoțită de site-ul web corespunzător și numele de utilizator. În mod implicit, aceste parole sunt ascunse și înlocuite cu o serie de puncte. Pentru a vizualiza o anumită parolă, selectați ochi lângă el.

  5. Este posibil să vi se solicite acum să introduceți numele de utilizator și parola sistemului de operare, în funcție de platforma dvs. Odată autentificat cu succes, parola selectată va fi afișată în text clar. Pentru a-l ascunde din nou, selectați ochi pictograma a doua oară. 


Cum să vizualizați parolele salvate în Chrome pentru Android și iOS

Urmați instrucțiunile de mai jos pentru a afișa parolele dvs. Chrome salvate pe dispozitivele Android sau iOS.

  1. Deschideți aplicația browserului web mobil Google Chrome.

  2. Apăsați pe trei puncte în colțul din dreapta sus.

  3. Robinet setările.

  4. Robinet Parolele.

  5. Va apărea acum o listă de parole salvate, însoțită de site-ul web corespunzător și numele de utilizator. Atingeți parola pe care doriți să o vizualizați.

  6. Apăsați pe ochi pentru a dezvălui parola. Este posibil să vi se solicite să introduceți codul de acces al dispozitivului sau să vi se solicite să vă autentificați folosind amprenta digitală sau ID-ul feței. Odată autentificat cu succes, va fi afișată parola selectată. Pentru a-l ascunde încă o dată, atingeți ochi pictograma a doua oară.