Cum se remediază erorile Ieframe.dll

Fișierul DLL ieframe.dll este legat de Internet Explorer. În multe cazuri, instalarea Internet Explorer face ca erorile ieframe.dll să apară.

Alte cauze includ viruși, anumite actualizări Windows, setări incorecte de firewall, aplicații software de securitate învechite și multe altele.

Erorile Ieframe.dll sunt destul de variate și depind într-adevăr de cauza problemei. Câteva dintre cele mai frecvente erori legate de ieframe.dll sunt afișate aici:

Res: //ieframe.dll/dnserror.htm#
Fișierul nu a fost găsit C: WINDOWS SYSTEM32 IEFRAME.DLL
Nu se poate găsi fișierul ieframe.dll

Cele mai multe tipuri de erori ieframe.dll „nu au fost găsite” sau „lipsesc” apar atunci când se utilizează Internet Explorer sau când se utilizează Visual Basic.

„Res: //ieframe.dll/dnserror.htm” și mesajele aferente sunt mult mai frecvente și apar chiar în fereastra browserului Internet Explorer.

Mesajul de eroare ieframe.dll se aplică Internet Explorer pe oricare dintre sistemele de operare Microsoft care acceptă orice versiune a browserului, inclusiv Windows 10, Windows 8, Windows 7, Windows Vista și Windows XP.


Cum se remediază erorile Ieframe.dll

În niciun caz, nu descărcați fișierul DLL ieframe.dll individual de pe niciun site de descărcare DLL. Există multe motive pentru care descărcarea DLL-urilor de pe aceste site-uri nu este niciodată o idee bună.

Dacă ați descărcat deja ieframe.dll de pe unul dintre acele site-uri de descărcare DLL, eliminați-l de oriunde l-ați plasat și continuați cu pașii următori.

  1. Reporniți computerul dacă nu ați făcut deja acest lucru. Eroarea ieframe.dll ar putea fi o întâmplare și o simplă repornire ar putea să o clarifice complet.


  2. Actualizați la cea mai recentă versiune de Internet Explorer. Indiferent dacă lipsești ieframe.dll sau dacă primești un mesaj de eroare despre browser, reinstalarea sau actualizarea la cea mai recentă versiune a Internet Explorer a rezolvat problemele multor utilizatori cu ieframe.dll.

  3. Folosiți Visual Basic? Dacă da, modificați referința pentru Microsoft Internet Controls din ieframe.dll existent în shdocvw.ocx. Salvați-vă proiectul și apoi redeschideți-l.

  4. Reporniți routerul, comutatorul, modemul prin cablu / DSL și orice altceva folosit pentru a comunica pe internet sau alte computere din rețeaua dvs. Este posibil să existe o problemă într-una dintre aceste piese hardware pe care o simplă repornire ar putea să o rezolve.

  5. Scanați întregul computer pentru viruși. Uneori, eroarea ieframe.dll va apărea atunci când computerul dvs. este infectat cu anumite tipuri de viruși. Utilizați software-ul antivirus pentru a efectua o scanare completă a sistemului pentru a detecta infecțiile cu virusuri.

  6. Dezactivați Paravanul de protecție Windows dacă aveți un alt paravan de protecție instalat. Rularea a două aplicații firewall în același timp poate cauza probleme.

    Chiar dacă sunteți sigur că paravanul de protecție Windows este dezactivat, verificați din nou. Se știe că unele actualizări de securitate Microsoft re-activează firewall-ul automat, chiar dacă aveți un firewall existent activat într-un alt program software de securitate.

  7. Actualizați toate firewall-urile non-Microsoft și alte programe de securitate de pe computer. Anumite actualizări de securitate de la Microsoft sunt cunoscute ca cauzând probleme cu software-ul de securitate de la alți furnizori pe care acești furnizori sunt responsabili să le rezolve. Verificați site-urile lor web pentru actualizări sau pachete de service și instalați toate cele disponibile.

    Dacă rulați deja o versiune complet actualizată a software-ului dvs. de securitate, încercați să dezinstalați și apoi să reinstalați software-ul. O instalare curată poate opri acel mesaj de eroare copleșitor ieframe.dll.


  8. Instalați orice actualizări Windows disponibile. Este adevărat că unele actualizări anterioare de la Microsoft pot cauza de fapt unele erori ieframe.dll, dar instalarea unor actualizări mai recente, în special cele ale software-ului Windows Update în sine, ar putea ajuta la rezolvarea problemei.

  9. Ștergeți fișierele Internet temporare din Internet Explorer. Unele probleme ieframe.dll ar putea avea legătură cu problemele de accesare a fișierelor internet temporare existente.

  10. Măriți frecvența pe care Internet Explorer o verifică pentru versiuni noi de pagini web. Dacă setarea implicită este prea rară și există probleme cu anumite pagini, este posibil să vedeți ieframe.dll și erori asociate. Deschis inetcpl.cpl din caseta de dialog Executare (WIN + R) și faceți clic / atingeți butonul setările din secțiunea Istoric navigare din general filă. Alege De fiecare dată când vizitez pagina web dacă nu sunteți sigur ce să alegeți.

  11. Dezactivați suplimentele Internet Explorer unul câte unul. Unul dintre programele de completare instalate ar putea cauza problema ieframe.dll. Dezactivarea selectivă a acestora vă va arăta care dintre ele, dacă există, cauzează probleme.

  12. Setați opțiunile de securitate Internet Explorer înapoi la nivelurile lor implicite. Unele programe, chiar și unele actualizări de la Microsoft, vor face uneori modificări automate la setările dvs. de securitate Internet Explorer.

    Setările de securitate incorecte sau supraprotectoare pot provoca uneori probleme cu ieframe.dll. Revenirea acestor setări la nivelurile lor implicite ar putea să vă corecteze problema.

  13. Mutați folderul de fișiere temporare Internet IE în locația implicită. Dacă folderul Temporary Internet Files din Internet Explorer a fost mutat din locația sa inițială, plus modul protejat și filtrul de phishing sunt activate, va apărea eroarea ieframe.dll.

  14. Dezactivați filtrul de phishing în Internet Explorer. Aceasta nu este o soluție excelentă pe termen lung dacă nu aveți instalat un alt filtru de phishing, dar dezactivarea filtrului de phishing al IE este cunoscută pentru a corecta problemele ieframe.dll în unele situații.

  15. Dezactivați modul protejat în Internet Explorer. Funcția Mod protejat din Internet Explorer poate fi, în anumite situații foarte specifice, implicată în generarea unui mesaj de eroare ieframe.dll.