Cum să grupați FaceTime

Ce să știți

  • Puteți începe un grup Facetime cu aplicația Mesaje, aplicația FaceTime pe mobil sau cu aplicația Facetime pe Mac.
  • Puteți adăuga rapid filtre la apelul dvs. FaceTime de grup pentru a adăuga ceva pizzazz la imaginea dvs.
  • Plăcile de imagine pentru fiecare persoană din apel se extind în funcție de cine vorbește într-un grup FaceTime.

Acest articol explică cum să efectuați un apel FaceTime de grup în două moduri diferite, plus sfaturi bonus pentru utilizarea filtrelor și schimbarea persoanei pe care o urmăriți.


Cum se începe un grup FaceTime pe iPhone sau iPad

Există două moduri de FaceTime cu mai multe persoane pe un iPad sau iPhone: prin aplicația FaceTime și prin aplicația Mesaje.

Instrucțiunile din acest articol se aplică iOS 12.1.4 și versiuni ulterioare pe iPhone 6s sau o versiune ulterioară, iPad Pro sau o versiune ulterioară, iPad Air 2 sau o versiune ulterioară, iPad Mini 4 sau o versiune ulterioară sau iPod touch (a 7-a generație). Dispozitivele iOS mai vechi cu iOS 12.1.4 și versiunile ulterioare pot utiliza FaceTime de grup numai pentru apeluri audio. Aceste instrucțiuni se aplică și pentru macOS 10.14.3 Mojave sau o versiune ulterioară și pentru actualizarea suplimentară 10.14.3.

Utilizați aplicația FaceTime

  1. Deschis FaceTime Și selectați La care se adauga pictogramă (+).

  2. În La câmp text, selectați La care se adauga pictogramă (+) pentru a vă deschide contactele. Răsfoiți și selectați contactele pe care doriți să le adăugați la apel. De asemenea, puteți introduce manual numere de telefon sau adrese de e-mail pentru a invita participanții.

  3. Selectați Video pentru a porni un apel video de grup FaceTime sau alegeți Audio pentru a-l face un apel audio.

Utilizați aplicația Mesaje

  1. Deschis posturi și selectați conversația de grup pe care doriți să o utilizați pentru apelul video sau audio FaceTime.

    Dacă nu există o conversație de grup relevantă de utilizat, creați una nouă compunând un text nou și adăugând destinatarii la acesta. Trimiteți un text acestui grup pentru a-l face un punct de plecare viabil pentru un apel FaceTime de grup.

  2. Atingeți imaginile de profil sau pictogramele avatar din partea de sus a mesajului. Dacă arată numărul de persoane din grup fără imagini, selectați-l.

  3. Selectați FaceTime pentru a porni un apel video de grup FaceTime sau selectați audio pentru a porni un apel audio de grup folosind FaceTime.


Cum să grupați FaceTime pe un Mac

Lansarea unui apel FaceTime de grup pe un computer Mac este ușoară.

  1. Deschideți FaceTime aplicație pentru macOS și conectați-vă utilizând ID-ul dvs. Apple.

  2. În câmpul de căutare, introduceți numele persoanelor pe care doriți să le adăugați la apel. Puteți utiliza numele, adresa de e-mail sau numărul de telefon al acestora.

    Pe o versiune de macOS care este mai veche decât Mojave 10.14.3, este posibil să nu puteți adăuga mai mulți participanți la un apel FaceTime.

  3. Selectați fie Video or Audio pentru a porni un apel FaceTime.

La fel ca pe un iPhone și iPad, utilizatorii de Mac pot iniția, de asemenea, un apel FaceTime de grup din aplicația Mesaje pentru macOS utilizând Detalii ecran.


Cum se utilizează filtrele FaceTime

Puteți utiliza rapid și ușor filtre pentru a adăuga un pic de pizzazz la apelurile dvs. FaceTime.

  1. În timpul unui apel, atingeți oriunde pe ecran, apoi selectați efecte.

  2. selectaţi filtre pictogramă, reprezentată prin suprapunerea cercurilor roșii, verzi și albastre.

  3. Selectați un filtru sau glisați spre stânga pentru a răsfoi mai multe opțiuni. Efectul se aplică imaginii dvs. pe durata apelului.

Cum să schimbi ce persoană urmărești pe FaceTime

Într-un apel FaceTime one-to-one, imaginea dvs. este afișată într-o fereastră imagine sau imagine, în timp ce celălalt apelant este afișat în fereastra principală. Într-un apel de grup, țiglă a persoanei care vorbește se extinde automat, ajutându-vă să vedeți mai bine vorbitorul și să urmăriți conversația.

FaceTime știe ce țiglă să se extindă prin monitorizarea volumului de intrare a apelanților. În prezent, nu există nicio modalitate de a extinde manual dale ale diferiților participanți; utilizatorul trebuie să vorbească sau să facă zgomot pentru ca țiglă să se extindă.


Alternative de grup FaceTime

Unele platforme, cum ar fi Windows, nu acceptă FaceTime. Dacă dispozitivul dvs. nu acceptă apeluri FaceTime sau nu va porni un apel video sau audio FaceTime de grup, există aplicații alternative care acceptă apelurile de grup.

Multe dintre aceste alternative funcționează pe Android, Windows, macOS, iOS, printre altele, și acestea sunt de obicei cross-platform. Asta înseamnă că cineva cu o tabletă Android, de exemplu, poate apela o persoană cu un dispozitiv Windows sau iOS.

Iată câteva exemple:

  • Facebook Messenger: vedeți până la 6 persoane simultan, dar includeți până la 250.
  • Google Hangouts: apelurile de grup sunt limitate la 10 persoane.
  • Snapchat: apelurile de grup sunt limitate la 16 persoane.
  • Skype: apelurile de grup sunt limitate la 50 de persoane.
  • Viber: apelurile de grup sunt limitate la 5 persoane.
  • WeChat: Apelurile de grup sunt limitate la 9 persoane.
  • Zoom: Apeluri de grup de până la 100 de persoane.