Cum se remediază atunci când Amazon Prime Video nu funcționează

Există zeci de coduri de eroare Amazon pe care le puteți întâlni atunci când transmiteți Amazon Prime Video, iar mesajele de eroare nu sunt întotdeauna atât de utile atunci când vine vorba de a afla problema. În cea mai mare parte, codurile de eroare Amazon indică un anumit tip de problemă, cum ar fi conectivitatea la internet, probleme hardware și probleme software.

Pentru a ajunge la partea de jos a problemei, de obicei trebuie să identificați tipul de cod de eroare cu care aveți de-a face, și apoi să verificați și să testați tot ceea ce ar putea cauza acel tip general de problemă.

Zoranm / iStock / Getty


Sfaturi generale de depanare a codului de eroare Amazon

Majoritatea problemelor asociate streamingului video cu abonamentul dvs. Amazon Prime sunt rezultatul conectivității slabe la internet, a problemelor cu dispozitivul dvs. de streaming sau a problemelor cu aplicația Prime Video.

Deoarece majoritatea eșecurilor pot fi grupate în doar câteva categorii, puteți remedia o mulțime de coduri de eroare Amazon cu aceste sfaturi de depanare.

  • Reporniți dispozitivul de streaming.
  • Reporniți dispozitivele de rețea de acasă.
  • Îmbunătățiți conexiunea fără fir, dacă este posibil.
  • Treceți de la o conexiune de rețea fără fir la o rețea cu fir.
  • Actualizați aplicația Prime Video.
  • Ștergeți memoria cache a aplicației Prime Video sau reinstalați aplicația, dacă este necesar.
  • Asigurați-vă că dispozitivul dvs. de streaming este complet actualizat de Amazon.
  • Actualizați dispozitivul de streaming dacă este necesar.

Majoritatea problemelor Amazon Prime Video pot fi rezolvate parcurgând acești pași de bază de depanare, dar un cod de eroare vă poate ajuta să vă concentrați mai repede asupra sursei reale a problemei.

Dacă playerul web Amazon sau aplicația Prime Video v-au furnizat un cod de eroare când ați întâmpinat eroarea de redare, verificați mai jos instrucțiuni mai specifice.


Cum să remediați majoritatea problemelor Prime Streaming video

Majoritatea problemelor de streaming cu Amazon Prime Video sunt legate de conectivitatea la internet sau la rețea. Pentru a transmite în flux de la Amazon, dispozitivul dvs. trebuie să poată susține un conținut de definiție standard de 3.0 Mbps, o conexiune de 5.0 Mbps pentru conținut de înaltă definiție și 25 Mbps pentru streaming 4K.

Dacă dispozitivul dvs. nu are o conexiune solidă la internet sau conexiunea la internet este prea lentă, veți întâmpina probleme de streaming de la Amazon. Este posibil să vedeți unul sau mai multe dintre următoarele coduri de eroare:

  • 1007, 1022, 1060
  • 7003, 7005, 7031, 7135, 7202, 7203, 7204, 7206, 7207, 7230, 7235, 7250, 7251, 7301, 7303, 7305, 7306
  • 8020, 9003
  • 9074

Pentru a remedia problemele de streaming Amazon Prime Video:

  1. Verificați viteza conexiunii la internet pe dispozitivul care a furnizat codul de eroare, dacă este posibil.

  2. Dacă dispozitivul dvs. de streaming nu este conectat la internet sau are o conexiune lentă, încercați să mutați dispozitivul sau echipamentul de rețea fără fir pentru a stabili o conexiune mai bună.

    Dacă aveți o casă mare, este posibil ca routerul dvs. să nu fie suficient de puternic pentru a ajunge în fiecare cameră cu un semnal suficient de puternic pentru a transmite fluxul video.

  3. Dacă este posibil, eliminați sursele de interferență wireless și comutați rețeaua Wi-Fi la un canal care nu este aglomerat.

  4. Dacă alte dispozitive folosesc multă lățime de bandă în rețeaua dvs., dezactivați-le temporar.

  5. Încercați să treceți la o conexiune Ethernet cu fir.

  6. Porniți hardware-ul rețelei și dispozitivul de streaming.

Deoarece majoritatea problemelor de streaming sunt cauzate de probleme de conectivitate, ideea este să excludeți toate componentele hardware și software. Dacă totul se verifică la finalul dvs., atunci puteți contacta furnizorul de servicii de internet (ISP) și Amazon pentru a le informa despre problemă. În majoritatea cazurilor, va trebui să așteptați ca unul sau altul să remedieze o problemă de bază înainte ca Prime Video să înceapă din nou să funcționeze.


Cum se remediază codul de eroare Amazon 1060

Codul de eroare Amazon 1060 este o eroare de conectivitate care indică faptul că dispozitivul dvs. de streaming nu are o conexiune bună la internet, nu este conectat la internet sau că serverele Prime Video sunt defecte. Acest cod apare atunci când playerul web Amazon sau aplicația Prime Video nu pot încărca un videoclip și oferă un mesaj ca acesta:

  • Asigurați-vă că dispozitivul dvs. este conectat la Internet și apoi selectați Reîncercați. Dacă conexiunea funcționează, dar vedeți în continuare acest mesaj, reporniți aplicația sau contactați serviciul clienți Amazon.
  • Codul de eroare: 1060

Pentru a remedia codul de eroare Amazon 1060, trebuie să vă asigurați că sunteți conectat la internet și că aveți suficientă lățime de bandă. Verificați dacă dispozitivul dvs. are o conexiune la internet și asigurați-vă că aveți suficientă lățime de bandă pentru a transmite de la Amazon Prime Video. Dacă vedeți în continuare codul de eroare Amazon 1060 după oprirea dispozitivelor și repornirea acestora și ați verificat că aveți o conexiune solidă la internet și o lățime de bandă suficientă, este posibil să existe o problemă cu serverele Amazon.


Cum se remediază codul de eroare Amazon 7031

Codul de eroare Amazon 7031 indică o eroare de server. Când apare această eroare, veți vedea de obicei un mesaj ca acesta:

  • Videoclipul nu este disponibil
  • Ne confruntăm cu o problemă la redarea acestui videoclip.

Această eroare este văzută în mod obișnuit la transmiterea de pe site-ul Amazon folosind playerul web Prime Video, dar poate apărea și pe dispozitivele de streaming. Când apare acest cod de eroare, puteți constata că puteți transmite în flux anumite emisiuni și filme, în timp ce alții nu reușesc să redea.

  1. Verificați pentru a vă asigura că nu există o problemă cu Amazon Web Services. Deoarece codul de eroare Amazon 7031 este o eroare de server, este adesea cauzat de probleme cu serverele Amazon. Verificați rețelele sociale precum Twitter și monitoarele de servicii precum Down Detector.

  2. Verificați conexiunea la internet.

  3. Actualizați browserul web sau aplicația de streaming.

  4. Dezactivați setarea Nu urmăriți în browserul dvs. web. Dacă aveți această setare activată, nu veți putea transmite în flux Prime Video folosind browserul dvs. web. Fie dezactivați setarea, fie încercați să transmiteți în flux cu aplicația Prime Video pe un alt dispozitiv.

  5. Activați verificarea în doi pași. Dacă încercați să transmiteți Amazon Prime Video printr-un serviciu terț, trebuie să activați verificarea în doi pași pe contul dvs. Amazon.

  6. Încercați o rețea privată virtuală (VPN). Dacă încercați să transmiteți în flux conținut care nu este disponibil în locația dvs., este posibil să vedeți codul de eroare 7031. Fie conținut în flux disponibil, fie folosiți un VPN pentru a accesa conținutul care vă interesează.

Deoarece codul de eroare Amazon 7031 este o eroare de server, este important să verificați dacă serverele sunt de fapt active înainte de a face orice altceva. Dacă nu vedeți nicio dovadă că serverele nu funcționează, atunci trebuie să treceți la verificarea propriei conexiuni la internet și la actualizarea software-ului. Dacă încă mai întâmpinați această eroare, va trebui să contactați fie Amazon, fie ISP-ul dvs. pentru mai multă asistență.


Cum se remediază problemele de descărcare video Amazon Prime

Amazon Prime Video vă permite să descărcați conținut pe telefon sau tabletă utilizând aplicația Prime Video. După ce ați descărcat conținutul în acest fel, îl puteți viziona chiar dacă nu aveți o conexiune la internet. Dacă descoperiți că aveți o problemă la descărcarea și vizualizarea conținutului Amazon Prime Video, există câteva lucruri pe care le puteți face pentru a remedia problema.

Când apare acest tip de problemă, veți vedea de obicei un mesaj ca acesta:

  • Am întâmpinat o problemă cu acest videoclip. Vă rugăm să încercați din nou. Dacă această problemă continuă, vă rugăm să contactați serviciul clienți Amazon.
  • Nu aveți filme descărcate.

Pentru a remedia această problemă:

  1. Verificați dacă abonamentul dvs. Amazon Prime este activ. Această funcție este disponibilă numai dacă abonamentul dvs. este activ în prezent. Dacă sunteți membru prin intermediul altcuiva, asigurați-vă că nu v-au eliminat.

  2. Verificați-vă locația. Funcția de descărcare Prime Video funcționează numai dacă vă aflați în regiunea dvs. de origine și dacă regiunea dvs. acceptă funcția. Dacă sunteți din Statele Unite și călătoriți în afara țării, nu veți putea viziona conținutul Prime Video descărcat.

  3. Dezactivați VPN-ul. Aveți un VPN pe dispozitivul dvs. sau există un VPN configurat pe router? Dacă Amazon crede că vă aflați într-o altă țară din cauza unui VPN, nu veți putea urmări conținutul descărcat.

  4. Reporniți dispozitivul de streaming. În unele cazuri, repornirea Roku sau Chromecast va remedia orice problemă ar putea cauza probleme. Puteți chiar să opriți Apple TV și apoi să îl reporniți pentru a vedea dacă un ciclu de alimentare îl va ajuta.

  5. Ștergeți memoria cache a aplicației Prime Video sau reinstalați complet aplicația. Dacă există date corupte în cache-ul aplicației sau o problemă cu aplicația, atunci ștergerea cache-ului sau reinstalarea aplicației va rezolva problema.

Cum să verificați dacă Amazon Prime Video nu funcționează

Dacă se pare că totul este în regulă, vă recomandăm să utilizați un monitor de serviciu, cum ar fi Down Detector, pentru a verifica dacă există probleme. Aceste monitoare de servicii verifică în mod constant dacă serviciile precum Amazon Prime Video sunt funcționale și fac mai ușor de văzut dacă există o problemă pe scară largă. Deși acest lucru nu vă va ajuta să remediați codul de eroare Amazon, acesta va arăta dacă problema este de fapt la sfârșitul Amazon.

Iată cum se folosește Down Detector pentru a vedea dacă alte persoane au probleme cu Amazon Prime Video:

  1. Navigați la downdetector.com.

  2. Dati click pe Caseta de căutare și tastați Amazon Prime Video, apoi apăsați Introduce de pe tastatură.

    Nu tastați doar Amazon sau Amazon.com, pentru că ne pasă de serviciul Amazon Prime Video aici, nu doar de site-ul principal.

  3. Uită-te la Probleme Amazon Prime Video cronologie și notați orice rapoarte recente.

  4. Derulați în jos și faceți clic pe butonul Harta întreruperilor live butonul.

  5. Verificați dacă există puncte fierbinți de întrerupere în zona dvs. Dacă vedeți o întrerupere activă în zona dvs., va trebui să așteptați ca Amazon să remedieze problema.