Cum se folosește iPhone-ul ca lanternă

Blocat în întuneric și ai nevoie de lumină? Atâta timp cât aveți telefonul, sunteți bine. Blițul camerei din spatele iPhone-ului dvs. poate fi folosit ca lanternă.

În mod normal, blițul apare doar pentru o scurtă perioadă de timp atunci când faceți fotografii sau când aveți o notificare, dar cu instrumentul de lanternă încorporat, puteți păstra blițul aprins până când îl opriți. Lanterna iPhone este încorporată și accesibilă prin Control Center. Există, de asemenea, aplicații terță parte care adaugă alte opțiuni la lanterna iPhone, cum ar fi stroboscopul.

Funcționalitatea lanternei iPhone este disponibilă pe iOS 7 și versiuni ulterioare. Acest articol se referă la iOS 12 și versiuni ulterioare.

Imagine iPhone: Apple 


Cum se utilizează lanterna iPhone în Control Center

Pentru a porni lanterna iPhone, urmați acești pași:

  1. Deschideți Centrul de control. Pe iPhone X și mai recent, faceți acest lucru glisând în jos din colțul din dreapta sus. Pe modelele mai vechi, glisați în sus din partea de jos a ecranului.

  2. Apăsați pe Lanternă pictogramă pentru ao activa.

    Dacă nu vedeți pictograma lanternă în Control Center, deschideți setările și du-te la Centrul de control > Personalizați comenzile. Găsi Lanternă și atingeți semnul plus de lângă acesta.

  3. Blițul camerei de pe partea din spate a iPhone-ului se aprinde și rămâne aprins până când atingeți din nou pictograma Lanternă pentru ao opri.

Utilizarea iPhone-ului ca lanternă poate scurge rapid bateria. În cazul în care iPhone-ul dvs. este slab consumat și nu veți avea șansa de a vă reîncărca în curând, fie evitați utilizarea lanternei, fie folosiți sfaturi de economisire a bateriei pentru a economisi bateria iPhone-ului.


Cum se utilizează lanterna iPhone din ecranul de blocare

Doriți o modalitate și mai rapidă de a porni lanterna iPhone? O puteți face chiar din ecranul de blocare.

Aprindeți ecranul iPhone atingând-l, ridicând telefonul sau făcând clic pe butonul lateral. Apoi apăsați lung pictograma lanternei din colțul din stânga jos al ecranului pentru a porni lanterna. Apăsați-l din nou pentru a-l opri.

De asemenea, puteți utiliza Siri pentru a controla lanterna iPhone. Doar activați Siri și spuneți ceva de genul „aprindeți lanterna” sau „opriți lanterna”.


Cum să controlați luminozitatea lanternei iPhone

Dacă aveți un iPhone X sau mai nou, aveți o opțiune suplimentară pentru lanterna dvs.: puteți controla cât de strălucitoare este. Pentru aceasta, urmați acești pași:

  1. Deschideți Centrul de control așa cum este descris în ultima secțiune.

  2. Apăsați lung pictograma lanternei din Control Center.

  3. Glisați în sus și în jos pe bara care apare pe ecran pentru a face lanterna mai slabă sau mai strălucitoare.

Aveți probleme cu lanterna? Verificați lanterna iPhone Nu funcționează? Încercați aceste remedieri.


Alte aplicații pentru lanterne pentru iPhone

În timp ce aplicația lanternă încorporată în iOS este capabilă de utilizări de bază, există aplicații cu mai multe funcții. Există mai multe aplicații pentru lanterne disponibile în App Store. În timp ce multe sunt foarte asemănătoare, există câteva care se remarcă:

  • Lanternă Ⓞ: Această aplicație gratuită pentru lanternă pentru iPhone controlează luminozitatea lanternei și efectele stroboscopice. De asemenea, are integrare cu busolă și hărți, astfel încât să puteți vedea unde mergeți și să știți unde se află pe o hartă.
  • Lanternă pentru iPhone + iPad: Include o busolă și o hartă, modul stroboscopic, urmărirea elevației, moduri muzicale, un puls care se potrivește cu ritmurile, o brichetă simulată și achiziții în aplicație pentru teme vizuale.
  • Cea mai bună lumină flash: Aceasta este o aplicație gratuită pentru lanternă pentru iOS, care include lanterna standard, stroboscop și hărți / busolă, împreună cu o lupă, capacitatea de a aprinde și de a opri lumina prin palme și multe altele. Achizițiile în aplicație deblochează funcțiile și elimină anunțurile.

Aplicațiile cu lanternă Android pot furniza informații utilizatorilor unor părți necunoscute, iar aplicațiile cu lanternă iPhone nu sunt afectate. Apple examinează toate aplicațiile înainte de a le pune la dispoziție pentru descărcare.