Cum se folosește Facebook pe Apple Watch

Deși Facebook nu are o aplicație oficială pentru Apple Watch, este posibil să răsfoiți Facebook pe încheietura mâinii, mai degrabă decât să ajungeți la iPhone. Iar Apple a făcut acest lucru și mai ușor prin încorporarea WebKit, motorul browserului web Safari, în sistemul de operare al Apple Watch cu actualizarea watchOS 5. Din păcate, Apple nu a inclus de fapt aplicația Safari, așa că va trebui să treceți prin câteva cercuri pentru a lansa Facebook pe Apple Watch.

WatchOS 5 nu este compatibil cu Apple Watch original, cu toate acestea, este compatibil cu Apple Watch Series 1-4.


Cum să deschizi Facebook pe Apple Watch (watchOS 5)

Deși nu există un browser Safari pe Apple Watch, motorul WebKit introdus în watchOS 5 permite deschiderea unei pagini web complete atunci când atingeți un link într-un e-mail sau un mesaj text. Și, deși aceste pagini web nu vor avea toate funcționalitățile iPhone-ului sau laptopului dvs., ceea ce înseamnă că nu veți putea viziona videoclipuri YouTube, puteți consuma majoritatea conținutului de pe Facebook. De fapt, Facebook formatează automat ecranul Apple Watch, astfel încât veți fi uimiți cât de ușor este să citiți actualizările.

Compania Apple.

  1. În primul rând, veți dori să vă trimiteți un mesaj de e-mail. În corpul e-mailului, plasați următoarele pe o linie de unul singur: https://www.facebook.com

  2. Mesajul de e-mail trebuie trimis către un cont pe care l-ați configurat pentru programul Mail de pe iPhone. Acest lucru vă va permite să citiți mesajul de e-mail de pe Apple Watch.

  3. Pe Apple Watch, lansați aplicația Mail și navigați la căsuța de e-mail a clientului de mail unde ați adresat e-mailul. Când deschideți căsuța de e-mail, glisați în jos pe ecran pentru a forța clientul Mail să descarce mesaje noi.

  4. După ce e-mailul apare pe Apple Watch, deschideți mesajul și atingeți linkul Facebook.

  5. După încărcarea Facebook, va trebui să vă conectați la contul dvs. Vestea bună este că Apple Watch își va aminti datele de conectare, deci ar trebui să vă conectați o singură dată.

De ce un mesaj de e-mail în loc de un mesaj text? Un mesaj text trimis către dvs. va face, de asemenea, treaba, dar aspectul minunat al unui mesaj de e-mail este abilitatea de a-l semnaliza. Acest lucru va facilita găsirea e-mailului în viitor, atunci când doriți să navigați pe Facebook pe Apple Watch. Mesajele semnalate apar ca o cutie poștală suplimentară în Gmail, Yahoo! și celelalte căsuțe primite.

Puteți semnaliza mesajul de e-mail cu linkul Facebook ținând degetul în jos pe ecranul Apple Watch în timp ce mesajul este pe ecran. Va apărea un meniu. Pur și simplu atingeți Pavilion iar mesajul de e-mail va apărea în căsuța de e-mail semnalată pentru o referință viitoare ușoară

Acest truc va funcționa și cu majoritatea celorlalte site-uri web, dar este posibil ca funcțiile avansate, cum ar fi streaming video, să nu funcționeze, ceea ce înseamnă că nu există streaming de pe Netflix pe ceas ... încă.


Cum se folosește Facebook Messenger pe Apple Watch

Dacă principala dvs. preocupare este chatul cu prietenii, nu aveți nevoie de o soluție pentru a utiliza Facebook Messenger pe Apple Watch. Pur și simplu trebuie să descărcați aplicația Messenger. Dacă aveți deja Messenger pe iPhone, ar trebui să aveți deja acces la Facebook Messenger pe Apple Watch, cu toate acestea, este posibil să fie setat să nu se afișeze pe ceas.

  1. Deschideți aplicația Watch pe iPhone. (O modalitate rapidă de a face acest lucru este să lansați căutarea în centrul atenției și să tastați „ceas”.)

  2. Dacă doriți să verificați dacă Messenger este deja instalat, atingeți Ceasul meu butonul din partea de jos a ecranului și derulați în jos până ajungeți la secțiunea „Instalat pe Apple Watch”. Dacă Messenger este listat, atingeți-l pentru a confirma Afișează aplicația pe Apple Watch este activată.

  3. Dacă trebuie să adăugați aplicația la Apple Watch, atingeți CAUTĂ din partea de jos a ecranului și tastați „Messenger” în caseta de căutare.

  4. Aplicația Facebook Messenger ar trebui să fie aproape de vârf. Apasă pe Obține butonul sau butonul cu cloud pentru a descărca aplicația pe ceas.