Cum deblocați gratuit un telefon Samsung

Când achiziționați un smartphone Samsung, acesta este de obicei blocat, ceea ce înseamnă că este legat de serviciul celular al unui anumit operator. Pentru a utiliza telefonul cu un alt operator, trebuie să știți cum să vă deblocați telefonul Samsung.

Informațiile din acest articol se aplică în mod special smartphone-urilor Samsung.


Cum deblocați un telefon Samsung

Puteți cere furnizorului de servicii actual să deblocheze telefonul pentru dvs. Presupunând că nu aveți un contract sau ați plătit o taxă de reziliere anticipată și ați plătit telefonul însuși, operatorul dvs. îl poate debloca în magazin sau de la distanță. Dacă operatorul dvs. nu deblochează telefonul din anumite motive, puteți încerca unul dintre numeroasele servicii gratuite de deblocare disponibile pe internet.

Software și coduri gratuite de deblocare Samsung

Va trebui să cunoașteți numărul IMEI și numărul modelului telefonului dvs. Samsung pentru majoritatea instrumentelor de deblocare online. Numărul modelului este de obicei situat în spatele bateriei, deci va trebui să scoateți bateria pentru ao găsi. Odată ce aveți informațiile necesare, utilizați unul dintre următoarele servicii pentru a vă debloca telefonul:

  • Deblocare SIM gratuită Samsung Online este un serviciu online care generează coduri pentru deblocarea telefoanelor Samsung.
  • FreeUnlocks oferă coduri de deblocare gratuite prin TrialPay.
  • UnlockSamsungOnline are instrucțiuni foarte detaliate care explică cum să deblocați telefonul Samsung utilizând un program numit SRS.

Unele metode de deblocare necesită scoaterea cartelei SIM.


Avantajele deblocării telefonului Samsung

Deblocarea telefonului vă oferă mai multă libertate asupra modului și locului în care îl utilizați. Este posibil să puteți efectua apeluri mai ieftine, să instalați software nou și să extindeți funcționalitatea telefonului.

Riscurile deblocării telefonului

În majoritatea țărilor, inclusiv în SUA, deblocarea unui telefon Samsung este complet legală; cu toate acestea, probabil va anula garanția și ar putea deteriora iremediabil dispozitivul dacă este făcut greșit.

Cumpărarea unui telefon deblocat este o alternativă mai sigură de a debloca singur un telefon.

Compatibilitatea operatorului

După ce deblocați telefonul, este posibil să nu funcționeze cu toți operatorii. Tehnologiile diferă în funcție de furnizorii de servicii celulare, iar tehnologia telefonului dvs. trebuie să fie compatibilă cu furnizorul pe care intenționați să îl utilizați.

Chiar și atunci când telefonul funcționează cu un alt operator, este posibil ca unele dintre funcții să nu funcționeze așa cum au făcut anterior. Contactați orice furnizor de telefonie mobilă pe care îl luați în considerare înainte de a debloca telefonul pentru a vă asigura că acesta va fi compatibil cu serviciile companiei. 

Alternative la codurile de deblocare gratuite pentru smartphone-ul dvs.

De asemenea, puteți achiziționa software de deblocare care ar putea funcționa atunci când software-ul gratuit nu funcționează, dar asigurați-vă că îl cercetați temeinic, astfel încât să nu aruncați banii. Iată câteva servicii de verificat:

  • UnlockBase susține că are coduri de deblocare pentru mai mult de 3,000 de modele de smartphone-uri Samsung.
  • Setul de instrumente Dr.fone este un serviciu de deblocare cu plată care oferă o încercare gratuită. 
  • CellUnlocker acoperă o gamă largă de coduri de deblocare a modelului Samsung.