Cum se folosește Asistentul Google pe iPhone

Accesați Asistentul Google pe iPhone spunând „Hei Siri, Hei Google”. Asistentul Google pe un iPhone poate fi o alternativă la îndemână la Siri, mai ales când Siri spune: „OK. Am găsit ceva pe web pentru ... „ca răspuns la întrebarea dvs.

Instrucțiunile din acest articol funcționează pentru iOS 12 și versiuni ulterioare.

Înainte să ne scufundăm, verificați dacă Siri este activat pe telefonul dvs. (În majoritatea cazurilor, Siri este activat în mod implicit, dar dacă trebuie să îl activați deschis setările > Siri & Search > apoi rotiți Ascultați „Hei Siri” glisor pe.)


Instalați și configurați aplicația Asistent Google

  1. Pentru a instala aplicația Asistent Google, deschideți App Store pe iPhone, atingeți CAUTĂ în dreapta jos, introduceți Asistentul Google, atingeți albastru CAUTĂ , apoi atingeți Obține lângă aplicație pentru ao instala. Este posibil să fie necesar să confirmați descărcarea fie printr-un dublu clic pe butonul lateral, fie autentificându-vă cu Touch ID.

  2. Apăsați pe Asistent Google pentru a o deschide. Dacă v-ați conectat la o altă aplicație Google de pe iPhone, este posibil să vedeți opțiunea de a continua cu acel cont. Dacă nu, conectați-vă la Asistentul Google cu un cont Google.

  3. Veți vedea o notificare că Google Partners lucrează cu Asistentul dvs. Această opțiune permite aplicației Asistent Google să interacționeze cu aplicațiile conectate. Dacă sunteți de acord, alegeți A continua.

  4. Apoi, veți vedea o solicitare pentru a permite Asistentului să vă trimită notificări. Puteți alege oricare dintre ele Permite or Nu permiteți. Activați sau dezactivați acest glisor, în funcție de preferința dvs. de e-mail.

  5. Asistentul Google va solicita apoi accesul la microfon, astfel încât sistemul să vă poată recunoaște solicitările vorbite. Alege OK pentru a permite accesul. (Dacă selectați Nu permiteți, veți limita Asistentul să răspundă la solicitările tastate.)

Asistentul va afișa și va rosti câteva exemple de cereri. În acest moment, Asistentul este activ și configurat pe telefonul dvs. Utilizați Asistentul atingând aplicația pentru ao deschide, moment în care Asistentul va începe să asculte.

Apăsați pe Pictograma contului Google în aplicația Asistent Google pentru a configura setări suplimentare. În aplicația Asistent Google, personalizați Informații personale (de exemplu, introduceți adresele de acasă sau de la serviciu), selectați Asistent opțiuni (de exemplu, selectați o altă voce Asistent), configurați Servicii (de exemplu, gestionați o listă de cumpărături sau specificați servicii muzicale) sau adăugați Google suplimentar Acasă dispozitive.


Adăugați la Siri pentru a activa „Hei Siri, hei Google”

Apoi, activați o frază rapidă Siri care vă permite să deschideți aplicația Asistent Google cu acea expresie.

Există două moduri de a adăuga această frază. O modalitate de a adăuga expresia este să atingeți Primite pictogramă din colțul din dreapta jos al aplicației Asistent Google, apoi atingeți Adăugați la Siri buton care se afișează. Acest pas va deschide un ecran care vă permite să alegeți fraza. Apasă pe Tastați frază , apoi tastați Hei Google (sau, dacă preferați, Ok Google), apoi atingeți Făcut.

Cealaltă metodă este deschiderea setările > Siri & Search > Toate comenzile rapide. Această abordare afișează toate comenzile rapide Siri disponibile din toate aplicațiile instalate. Atingeți Hei Google, apoi atingeți Tastați frază , apoi tastați fie Hei Google or Ok Google, apoi atingeți Făcut.

Veți vedea comanda rapidă Siri pe care ați creat-o pe ecran împreună cu toate celelalte comenzi rapide Siri active.

După ce ați adăugat această comandă rapidă, spuneți „Hei Siri” urmată de fraza pe care ați introdus-o. De exemplu, „Hei Siri, Ok Google” declanșează comanda rapidă Siri. Siri afișează OK, solicitat pe ecranul iPhone-ului dvs., apoi deschide aplicația Asistent Google.


Ce puteți cere Asistentului Google pe iPhone

În Asistentul Google, fie atingeți microfon pentru a vorbi cu aplicația sau atingeți pictograma tastaturii și introduceți întrebarea. Când porniți aplicația cu o comandă vocală „Hei Siri, Ok Google”, Asistentul ascultă în mod implicit solicitarea dvs.

În stânga jos, atingeți pictograma busolei pentru a vedea și căuta prin posibile acțiuni ale Asistentului Google. Sau, îl puteți întreba pur și simplu pe Asistent: „Ce poate face Asistentul Google?” pentru o lungă listă de acțiuni de explorat.

Asistentul Google funcționează și cu orice dispozitiv Google Home pe care l-ați configurat. Din aplicația Asistent, puteți controla anumite dispozitive sau puteți configura rutine pentru a declanșa mai multe acțiuni simultan cu o singură comandă. Deschideți alte aplicații Google, cum ar fi Gmail, Google Calendar și Google Maps, din Asistentul Google - cu condiția ca aceste aplicații să se afle pe iPhone. Cereți Asistentului să vorbească despre ultimele știri sau vreme, să efectueze calcule de bază sau să redea muzică.

Desigur, Asistentul Google excelează la efectuarea căutărilor Google prin voce. Așadar, scorurile sportive, rețetele, restaurantele, magazinele din apropiere sau orice căutare pe care ați putea să o introduceți în mod obișnuit pot fi căutate în schimb cu o cerere vocală.