Cum se elimină filigranele în Word

Filigranele din Word marchează paginile documentului dvs., vă protejează conținutul și identificați starea sau nevoile de securitate ale proiectului dvs. Eliminarea lor atunci când și-au finalizat scopul este la fel de ușoară ca adăugarea lor în primul rând.

Aceste instrucțiuni se aplică Word 2019, 2016, 2010, 2007, Word pentru Mac, Word pentru Microsoft 365 și Word Online.


Cum se elimină un filigran în Word pentru Windows sau Word Online

Sub Amenajări , selectați filigran, situat în extrema dreaptă a ecranului. Selectați Eliminați filigranul.

În Word 2010 și Word 2007, Watermark se găsește sub Pagina Aspect filă și în fișierul Fundalul paginii grup.

Microsoft Word 2016 permite adăugarea sau eliminarea filigranelor în fila Proiectare.(...)

Dacă filigranul dvs. este încă acolo, este posibil ca Word să vă ancoreze filigranul în zona antetului, dacă este legat de o anumită secțiune. Faceți dublu clic pe zona antetului, selectați filigranul însuși, apoi apăsați Șterge.

Dacă documentul dvs. include secțiuni care nu sunt legate între ele, acești pași trebuie repetați pentru a elimina filigranul din fiecare secțiune independentă.


Cum se elimină un filigran în Word pentru Mac

Apasă pe Amenajări filă. În grupul Background Background, faceți clic pe filigran pentru a afișa caseta Insert Watermark. Selectați Fără filigran.

În Word pentru Mac 2011, faceți clic pe Pagina Aspect filă, selectați Fundalul paginii grup, apoi faceți clic pe filigran.

Opțiunea Fără filigran din Word pentru Mac va elimina un filigran din document.(...)

Dacă filigranul este încă acolo, acesta poate fi ancorat la antet într-o secțiune specifică. Soluția este aceeași cu versiunea Windows a Word: Faceți dublu clic pe zona antetului pentru ao deschide, faceți clic pe filigran, apoi Șterge.

Dacă documentul dvs. conține mai multe secțiuni și pauze de secțiune care nu sunt legate și conțin filigranuri, va trebui să eliminați filigranul din fiecare secțiune individual, repetând pașii de mai sus.