Cum se elimină capacul din spate al Motorola Droid 2

Dacă aveți un clasic precum Droid 2, iată un tutorial rapid și simplu care arată cum să scoateți capacul din spate. Pentru a accesa cardul de memorie MicroSD și bateria, tot ce trebuie să faceți este să glisați rapid capacul și să răsturnați telefonul.


Cum să eliminați sau să scoateți capacul posterior Motorola Droid 2

Întoarceți Motorola Droid 2 și glisați capacul din spate în jos. Dacă nu puteți glisa capacul cu o mână, folosiți ambele mâini pentru a obține o aderență mai bună și mai multă pârghie. Cu suficientă presiune, capacul din spate al lui Droid 2 ar trebui să alunece în jos.


Motorola Droid 2 cu capacul din spate eliminat

Cu capacul din spate îndepărtat, puteți vedea bateria și cardul MicroSD, care este ascuns în colțul din stânga sus. Aici accesați cartela SIM pe versiunea globală Droid 2.

Cum să scoateți sau să înlocuiți bateria Motorola Droid 2

Pentru a scoate bateria Droid 2, introduceți vârful unghiei în fanta din partea de jos și scoateți-o. Ar trebui să fie liber fără prea multă forță.


Cum să eliminați sau să înlocuiți cardul de memorie Micro SD Motorola Droid 2

Scoaterea cardului de memorie nu este la fel de ușoară ca scoaterea bateriei, dar este totuși destul de simplă. Cheia aici este utilizarea pârghiei. Glisați cardul de memorie MicroSD afară, fie trăgând canelura de pe margine, fie ciupindu-l și scoțând. Pentru a pune cardul de memorie înapoi, glisați-l și împingeți.

Cum se pune din nou sau se înlocuiește capacul din spate al Motorola Droid 2

Pentru a înlocui capacul posterior al unui Droid 2, așezați-l ușor, aliniați elementele de fixare și glisați capacul în poziție. Elementele de fixare metalice de pe partea inferioară a capacului din spate trebuie să se alinieze cu sloturile respective. Nu-l forța; ceva s-ar putea sparge accidental. În cazul în care capacul trebuie să fie forțat la locul său, ceva este nealiniat și capacul ar trebui să fie repoziționat astfel încât să alunece ușor.

Cum se blochează sau se fixează capacul Motorola Droid 2 în loc

Cu capacul din spate Motorola Droid 2 aliniat în poziție, împingeți-l până când dă clic. Nu necesită multă aderență. Folosiți-vă unghiile pentru a împinge în jos pe canelură de marginea metalică pentru a fixa capacul în poziție.

Droidul 2 este din nou împreună și gata de plecare.