Cum se dezinstalează Malwarebytes de pe orice computer

Unii utilizatori pot considera că Malwarebyte-urile populare sunt prea consumatoare de resurse sau doresc să acționeze cu un produs concurent după încheierea perioadei de încercare. Dacă ați decis că anti-malware nu este pentru dvs., aflați cum să dezinstalați Malwarebytes de pe computerul dvs. Mac sau Windows.

Dacă dezinstalați Malwarebytes, nu uitați că este important să aveți un anumit tip de software antivirus în sistem în orice moment (chiar și pe Mac). Dacă sunteți pe piață pentru un alt program antivirus, există o mulțime de lucruri pe care trebuie să le luați în considerare.


Cum se elimină Malwarebytes pe Mac

Malwarebytes este ușor de dezinstalat pe Mac. Tot ce trebuie să faceți este să localizați caracteristica de dezinstalare din meniul Ajutor.

  1. Pentru a evita conflictele, opriți orice alte produse software antivirus care rulează pe Mac.

  2. Deschideți Malwarebytes aplicație.

  3. Selectați Ajutor în bara de meniu Malwarebytes Și alegeți Dezinstalați Malwarebytes din meniu.

  4. Când vi se solicită să continuați cu dezinstalarea, faceți clic pe Da. Vi se solicită să introduceți parola de administrator pentru a continua dezinstalarea.

    Gata: Malwarebytes este eliminat de pe computer. Nu veți primi nicio notificare privind eliminarea, dar puteți verifica folderul Aplicații pentru a verifica dacă produsul a dispărut.

Chiar dacă Malwarebytes a fost dezinstalat, este posibil să existe resturi de fișiere pe computer. Pentru a elimina complet sistemul de aceste fișiere, utilizați un produs precum App Cleaner & Uninstaller, care elimină aceste rămășițe din sistem.


Cum se elimină Malwarebytes pe Windows

Eliminarea Malwarebytes dintr-un sistem Windows este aproape la fel de ușoară ca eliminarea de pe un Mac.

  1. Pentru a evita conflictele, dezactivați orice alte produse software antivirus care rulează pe sistemul dvs.

  2. Tastați „Panou de control” în caseta de căutare și apoi selectați Panou de control să o deschidă.

  3. Selectați Dezinstalați un program.

  4. În lista de programe, derulați în jos și faceți dublu clic Malwarebytes pentru a începe dezinstalarea.

  5. Selectați Da când vi se solicită să dezinstalați aplicația.

  6. Alege Da pentru a reporni computerul pentru a finaliza complet procesul de dezinstalare.

    Chiar dacă Malwarebytes a fost dezinstalat, pot exista resturi de fișiere sau chei de registry pe computer. Pentru a scăpa sistemul de aceste fișiere complet, puteți utiliza Malwarebytes Clean Uninstall Tool sau un software terț conceput în acest scop.


Ce trebuie să faceți când Malwarebytes nu se va dezinstala

Dezinstalarea Malwarebyes este de obicei un proces simplu. Dacă întâmpinați probleme, încercați aceste sfaturi de depanare:

  1. Închideți orice aplicații deschise înainte de a efectua procesul de dezinstalare, inclusiv orice alte produse antivirus care pot rula pe sistemul dvs.

  2. Asigurați-vă că sunteți conectat ca utilizator cu permisiuni de administrator pe computerul din care încercați să dezinstalați Malwarebytes.

  3. Dacă continuați să întâmpinați probleme la dezinstalarea Malwarebytes, contactați Malwarebytes pentru ajutor. Puteți discuta cu un tehnician sau puteți trimite un bilet de asistență pentru asistență.