Cum se descarcă FaceTime pentru Mac, iOS și multe altele

Apple FaceTime este una dintre cele mai bune aplicații de chat video de pe piață. La fel ca majoritatea serviciilor Apple, FaceTime funcționează pe majoritatea dispozitivelor Apple. În timp ce a debutat pe iPhone 4, puteți face acum FaceTime cu oricine are un iPhone, iPod touch, iPad sau Mac. Apple nu oferă FaceTime pentru Android, Windows sau Linux.

Instrucțiunile din acest articol se aplică dispozitivelor iPhone, iPad și iPod touch care rulează iOS 5 sau o versiune ulterioară și computerelor Mac care rulează macOS X 10.6 sau o versiune ulterioară.


Cum se descarcă FaceTime pentru iPhone și iPad

Nu este nevoie să descărcați o aplicație FaceTime pentru iPhone, iPad sau iPod touch. Vine instalat pe fiecare dispozitiv iOS care rulează iOS 5 sau o versiune ulterioară.

Dacă dispozitivul dvs. are iOS 5 sau o versiune ulterioară și aplicația FaceTime nu este prezentă, este posibil ca dispozitivul să nu o poată utiliza, deoarece, de exemplu, dispozitivul nu are o cameră orientată către utilizator. Apple nu oferă aplicația pe dispozitive care nu o pot utiliza. Un alt motiv pentru care este posibil ca FaceTime să nu fie prezent pe dispozitiv este că a fost dezactivat folosind funcția de restricții încorporată.

Dacă ați șters FaceTime de pe un dispozitiv iOS, accesați App Store pentru a-l reinstala gratuit.


Cum se descarcă FaceTime pentru macOS

FaceTime vine preinstalat cu versiunile recente de macOS, deci dacă software-ul dvs. este actualizat, ar trebui să aveți programul. Dacă nu, descărcați FaceTime din Mac App Store. Pentru a utiliza Mac App Store, trebuie să rulați macOS X 10.6 sau o versiune ulterioară. Dacă aveți acel sistem de operare, Mac App Store este disponibil fie în doc, fie în programul App Store încorporat.

Găsiți Facetime la Apple Store și faceți clic pe A cumpara pentru a cumpăra software-ul FaceTime utilizând ID-ul dvs. Apple (și instalați-l pe Mac. Versiunea FaceTime din Mac App Store este pentru versiunile mai vechi ale macOS (cea mai recentă versiune a sistemului de operare menționat este 10.6). Aceasta este doar util dacă aveți un Mac mai vechi.

Cu versiunea desktop FaceTime, puteți efectua apeluri FaceTime către alte Mac-uri care rulează software-ul, precum și iPhone-uri, iPad-uri și iPod touch-uri care îl execută.