Cum se adaugă pagini într-un PDF

Un fișier PDF este un fișier Portable Document Format care își menține formatarea, indiferent de sistemul de operare sau tipul de dispozitiv mobil sau computer utilizat pentru a crea fișierul. Fișierele PDF pot include text, imagini, hyperlinkuri și videoclipuri și includ întotdeauna o extensie .pdf la sfârșitul numelui fișierului document.

Iată instrucțiuni pas cu pas despre cum să adăugați rapid pagini într-un PDF, utilizând Adobe Acrobat, Microsoft Word, DocHub și Sejda.


Cum se inserează pagini în PDF utilizând Adobe Acrobat

Pentru a adăuga pagini într-un PDF utilizând Adobe Acrobat, va trebui să faceți upgrade la o versiune plătită a Adobe Acrobat.

  1. Deschideți PDF-ul în Adobe Acrobat și selectați unelte în partea din dreapta sus a paginii.

  2. Derulați în jos până la Inserați paginile, și apăsați Mai multe opțiuni de inserare, și alegeți una dintre opțiuni din meniul care apare.

    • Inserați din clipboard: Va insera o pagină care include ultimul articol pe care l-ați copiat în clipboard.
    • Inserare de pe scaner: Va insera o imagine din scanerul atașat.
    • Adăugați la PDF de pe pagina web: Va insera conținut de pe un site web (la alegerea dvs.) în noua pagină.
    • Introduceți pagina goală: Inserează o pagină goală pe care o puteți edita cu versiunea corespunzătoare a Adobe Acrobat.

    Pentru acest exemplu, selectați Introduceți pagina goală.

  3. Această acțiune va deschide o nouă fereastră pe ecran, oferindu-vă opțiunea de a alege dacă doriți să adăugați pagina înainte sau după pagina curentă. presa OKși va fi inserată o nouă pagină goală.


Cum se adaugă pagini în PDF utilizând Microsoft Word

Când utilizați Microsoft Word pentru a adăuga o pagină în PDF-ul dvs., Word va face o copie a PDF-ului, păstrând PDF-ul original neschimbat. Iată cum să utilizați Word pentru a vă edita PDF-ul.

  1. Deschideți fișierul PDF în Word deschizând Word și selectând Fișier> Deschidere.

  2. Găsiți fișierul PDF în managerul de fișiere și selectați numele fișierului pentru a deschide fișierul. Word va converti PDF-ul într-un document Word.

  3. Introduceți o pagină apăsând Insera din meniul Word și selectați pagină goală din meniul derulant.

  4. După ce ați adăugat toate paginile, selectați Fișier> Salvare ca.

  5. Va apărea o fereastră. Selectați PDF din meniul derulant sub Format fișier.

  6. Creați un nou nume de fișier și faceți o copie a noului document, păstrând PDF-ul original intact.


Cum se introduce o pagină în PDF utilizând instrumentele gratuite de editare PDF

Dacă nu dețineți o versiune plătită a Acrobat sau Word, există mai multe instrumente gratuite de editare PDF care vă permit să adăugați pagini în document. Vom arunca o privire asupra a două produse pentru adăugarea de pagini în PDF-ul dvs., DocHub și Sejda.

Utilizarea DocHub pentru a adăuga pagini într-un PDF

DocHub este o extensie disponibilă pentru Google Docs care vă oferă posibilitatea de a edita și semna fișiere PDF. De asemenea, puteți utiliza DocHub cu o adresă de e-mail sau un cont Dropbox.

  1. Pentru a începe, conectați-vă la DocHub cu adresa dvs. de e-mail, contul Google sau contul Dropbox.

  2. Vi se va cere să permiteți accesul la contul dvs. presa OK.

  3. Pentru a adăuga o pagină, selectați pătrate pictogramă din partea stângă sus a paginii. Aceasta deschide o vizualizare în miniatură a paginilor întregului PDF în partea stângă a ecranului.

  4. În partea stângă jos a ecranului, selectați Pictogramă + pagină pentru a adăuga o pagină.

  5. Puteți rearanja ordinea paginilor mutând paginile în pictograma de previzualizare.

Cum se adaugă pagini într-un PDF cu Sejda

Sejda este un editor PDF online gratuit care vă permite, de asemenea, să adăugați pagini. În timp ce serviciul este gratuit, sunteți limitat la procesarea a 200 de pagini sau 50 MB de date pe oră. După aceea, va trebui să vă înscrieți pentru un serviciu plătit. Iată cum puteți adăuga pagini într-un PDF cu Sejda.

  1. Accesați pagina de încărcare online a Sejda PDF și încărcați un document existent sau creați un document nou.

  2. Odată ce documentul dvs. este încărcat, veți vedea fișierul Introduceți pagina aici buton între fiecare pagină. Apăsați-l pentru a adăuga pagina. Odată apăsat, o pagină goală va fi adăugată la documentul dvs.

  3. Anunturi Aplica schimbarile.

  4. Seja vă va procesa documentul și vă va oferi opțiunea de a descărca fișierul pe computer, Dropbox, Google Drive sau OneDrive.