Cum se adaugă conturi de e-mail în Windows Live Mail

Windows Live Mail a fost întrerupt în 2016. Cu toate acestea, este posibil ca unele persoane să îl folosească, de aceea aceste instrucțiuni sunt păstrate pentru a le ajuta să adauge conturi de e-mail suplimentare. Sunt incluse instrucțiunile pentru aplicația Windows Mail.

La fel ca în majoritatea aplicațiilor, există anumite limitări ale tipurilor de servere și furnizori de e-mail care sunt acceptate. Windows Live Mail poate sprijini majoritatea furnizorilor de servicii de webmail, inclusiv Outlook.com, Gmail și Yahoo! Poștă. 

Cum se adaugă conturi de e-mail în Outlook


Cum se adaugă conturi de e-mail în Windows Live Mail

Adăugați conturi noi prin interfață.

  1. Selectați albastrul Windows Live Mail buton situat în colțul din stânga sus al ferestrei aplicației.

  2. Când apare meniul, selectați Opţiuni și apoi alegeți De e-mail conturile.

  3. Când apare caseta de dialog Conturi, selectați Adăuga butonul.

  4. Selectați Cont de email ca tip de cont pe care doriți să îl adăugați la Windows Live Mail. 

  5. Introduceți contul de e-mail și datele de conectare împreună cu opțiunea de a seta numele dvs. afișat. Verificați asta Amintiți-vă această parolă este selectat dacă computerul nu este partajat. Debifați această opțiune sau creați mai multe conturi de utilizator Windows pentru a vă îmbunătăți confidențialitatea.

  6. Cu mai mult de un cont, pentru a crea contul pe care îl adăugați cont implicit, selectați Faceți din acesta contul meu de e-mail implicit caseta.


Setări manuale ale serverului

Selectați Configurați manual setările serverului și faceți clic Următor → pentru a adăuga un cont care nu este recunoscut. Adăugați informațiile pentru a vă conecta la serverele de e-mail. După ce introduceți aceste setări, Windows Live ar trebui să poată prelua e-mailurile fără probleme.

Adăugați un cont în Windows Mail

În Windows 10, utilizați aplicația Windows Mail. În plus, dacă vă utilizați contul Microsoft pentru a vă conecta la computer, adresa de e-mail respectivă este deja configurată în aplicația Mail.

Accesarea aplicației Mail și adăugarea de conturi de e-mail suplimentare la aceasta este simplă.

  1. Tastați e-mail în caseta de căutare din colțul din dreapta jos al barei de activități și selectați Aplicația Mail în rezultatele căutării.

  2. Apare o pagină de întâmpinare dacă este prima dată când utilizați aplicația Mail. Dacă da, selectați adăugaţi un cont și treceți la pasul 4. Dacă ați folosit aplicația înainte, selectați setările în colțul din stânga jos al ferestrei Mail și alegeți Gestionați conturile.

  3. Selectați adăugaţi un cont.

  4. Se deschide fereastra Adăugare cont. Alegeți tipul de cont de e-mail pe care doriți să îl adăugați, cum ar fi Perspectivă, Google, Sau Yahoo.

  5. Introduceți informațiile de conectare pentru cont și selectați Următor →.

  6. Windows Mail vă verifică informațiile despre cont. Un ecran de confirmare vă anunță când configurarea este finalizată.

    Lifewire