Cum să vizualizați Instagram pe web online

Instagram este una dintre cele mai populare rețele sociale utilizate astăzi. Aplicațiile mobile oficiale pentru dispozitivele iOS și Android permit utilizatorilor să capteze sau să încarce fotografii și videoclipuri, plus să interacționeze cu toți adepții lor și utilizatorii pe care îi urmăresc singuri. 

Instagram este menit să fie utilizat în principal de pe un dispozitiv mobil prin intermediul aplicației oficiale Instagram, dar poate fi accesat și utilizat și din browserele web. Deci, dacă doriți să verificați Instagram online de pe un laptop, computer desktop sau chiar din browserul web de pe dispozitivul dvs. mobil, iată cum să o faceți.


Accesați Instagram.com

Puteți vizita Instagram.com în orice browser web și vă puteți conecta la contul dvs. sau puteți crea un cont nou dacă nu aveți deja unul. Odată ce v-ați conectat, veți fi direcționat direct la fila feedului de știri care are un aspect similar cu ceea ce veți vedea în aplicația mobilă.

Carl Court / Getty Images


Răsfoiți fluxul dvs. de știri și apreciați sau comentați postările

Pe măsură ce derulați în jos prin postările care vă sunt afișate în fluxul dvs. de știri, puteți interacționa cu ele aproape exact în același mod ca și în aplicație. Căutați doar buton cardiac, câmp de comentarii, sau butonul marcaj în partea de jos a fiecărei postări pentru a-i plăcea, lăsați-l un comentariu sau salvați-l în postările marcate. De asemenea, puteți face clic pe trei puncte în colțul din dreapta jos pentru a încorpora postarea într-o pagină web sau a o raporta ca fiind un conținut neadecvat.


Descoperiți utilizatorii noi și conținutul lor

În partea de sus a ecranului, veți vedea trei pictograme - dintre care una ar trebui să arate o mică busolă. Puteți face clic pe acesta pentru a vedea o versiune mai simplă a filei Explorare în aplicație, cu utilizatori sugerați de urmat și câteva miniaturi ale celor mai recente postări ale acestora.

Verificați-vă interacțiunile

Dacă faceți clic pe buton cardiac în partea de sus a ecranului se va declanșa o fereastră mică care se deschide sub aceasta, afișând un rezumat al tuturor interacțiunilor dvs. cele mai recente. Puteți derula în jos această mică fereastră pentru a le vedea pe toate.


Vizualizați și editați profilul dvs.

Puteți face clic pe pictograma utilizatorului în partea de sus a ecranului pentru a vizualiza versiunea web a profilului dvs. Instagram, care seamănă foarte mult cu cea pe care o vedeți în aplicație. Veți vedea fotografia de profil împreună cu biografia dvs. și detalii suplimentare, plus o grilă cu cele mai recente postări de mai jos.

Există, de asemenea, un Editare profil butonul de lângă numele dvs. de utilizator. Faceți clic pe acesta pentru a edita informațiile de profil și alte detalii ale contului, cum ar fi parola, aplicațiile autorizate, comentariile, setările de e-mail și SMS.

Puteți face clic pe orice fotografie din profilul dvs. pentru a o vizualiza la dimensiune completă. Este afișat în același mod în care paginile de postare individuale au fost întotdeauna afișate online, dar interacțiunile apar în dreapta postării, mai degrabă decât sub ea.

Merită să știți că Instagram are și adrese URL dedicate pentru fiecare profil. Pentru a vizita propriul profil web Instagram sau al oricui altcineva, puteți pur și simplu vizita:

https://instagram.com/username

Trebuie doar să schimbați „numele de utilizator” cu oricare ar fi al dvs.

Preocupări privind confidențialitatea Instagram

Acum, că avem profiluri web și atât timp cât profilul dvs. este public, oricine de pe web vă poate accesa profilul și vă poate vedea toate fotografiile. Dacă nu doriți ca străini să vă privească fotografiile, trebuie să vă setați profilul la privat.

Când profilul dvs. este setat la privat, numai utilizatorii pe care îi aprobați să vă urmărească vor putea să vă vadă fotografiile în aplicația mobilă și în profilul dvs. web - atâta timp cât sunt conectate la conturile pe care ați aprobat să vă urmeze.

Limitări cu Instagram prin web

Puteți face multe lucruri cu Instagram dintr-un browser web obișnuit - cu excepția postării de conținut nou. În prezent, nu există nicio opțiune pentru a încărca, edita și posta fotografii sau videoclipuri în contul dvs. de pe web, așa că, dacă doriți să faceți acest lucru, va trebui să descărcați aplicația Instagram de pe un dispozitiv mobil compatibil.

De asemenea, nu vă puteți conecta cu prietenii de pe Facebook, nu puteți vedea postările pe care le-ați conectat, să configurați autentificarea cu doi factori, să vă gestionați utilizatorii blocați, să vă faceți profilul privat / public, să comutați la un profil de companie, să vă ștergeți istoricul căutărilor și să faceți un câteva alte lucruri pe care le puteți face numai prin intermediul aplicației. (Cu toate acestea, puteți dezactiva temporar sau șterge definitiv contul dvs. Instagram prin web și nu prin intermediul aplicației).

În ciuda unora dintre limitările utilizării Instagram prin web, este încă minunat să știți că puteți naviga cu ușurință în flux, puteți descoperi conținut nou, puteți configura setările utilizatorului și puteți interacționa cu alți utilizatori la fel cum ați făcut-o din aplicație. Aceasta poate fi o opțiune extrem de utilă atunci când ecranele mici și tastaturile tactile încep să se simtă mai mult ca o problemă decât un ajutor.