Cum să vizualizați imagini atașate instantaneu în Yahoo! Poștă

Imaginile atașate sunt lucruri grozave, fără îndoială, dar trebuie să descărcați atașamentul, porniți o aplicație adecvată pe computerul dvs. și apoi deschideți fișierul descărcat în aplicația respectivă este puțin greoi doar pentru a arunca o privire. Asta trebuie să faci atunci când folosești Yahoo! E-mail de bază. Cu toate acestea, dacă utilizați Yahoo cu funcții complete, puteți vizualiza imagini atașate imediat în mesajele de e-mail primite fără a descărca fișierul. Comutarea între cele două versiuni de Yahoo! Poșta este simplă.


Cum să vizualizați o imagine în Yahoo Mail Basic

Dacă utilizați formatul Yahoo Mail Basic, imaginile nu apar imediat într-un e-mail. În schimb, vedeți o pictogramă de link cu un Economisești butonul de sub el. Salvarea linkului descarcă fișierul pe computerul dvs. de unde puteți deschide o aplicație și o puteți vizualiza.

Cum să vizualizați o imagine în Yahoo Mail cu funcții complete

Dacă preferați să vedeți o previzualizare a unei imagini atașate în e-mail, trebuie să utilizați versiunea completă a Yahoo Mail. În funcție de setările dvs. din Yahoo Mail Full-Featured, este posibil să vedeți acest avertisment: Acest mesaj contine imagini blocate.

  1. Selectați Afișați imagini pentru a vedea imaginile imediat în corpul e-mailului sau selectați Afișați întotdeauna imagini pentru a permite afișarea rapidă a tuturor imaginilor.

  2. Pentru a activa prin setările, Selectați setările în colțul din dreapta sus.

  3. Selectați Mai multe setări.

  4. În panoul din stânga, selectați Vizualizarea e-mailului.

  5. Sub secțiune Afișați imagini în mesaje, Selectați Întotdeauna, cu excepția dosarului de spam.

  6. Odată selectat, Yahoo! Poșta va salva automat.


Cum să comutați între Yahoo Mail de bază și Full-Featured

Pentru a comuta de la Basic la Yahoo Full-Featured, faceți clic pe Treceți la cel mai nou Yahoo Mail în partea de sus a ferestrei de bază Yahoo Mail.

Revenirea la Basic de la Yahoo Mail Full-Featured este un pas simplu. Aproape din partea dreaptă sus a site-ului Yahoo! Fereastra Mail, selectați Treceți la cel mai nou Yahoo Mail.