Cum să vizionați difuzarea în direct a fotbalului de luni seară

Opțiunile de streaming pentru a viziona fotbalul de luni seara sunt diverse, așa că, chiar dacă nu primești ESPN, nu există niciun motiv să ratezi niciunul dintre aceste jocuri interesante.

Serviciile de streaming precum SlingTV includ ESPN în multe dintre planurile lor, care este o opțiune excelentă pentru tăietori de cabluri. De asemenea, puteți transmite în flux fiecare meci de fotbal de luni seară prin Ace Stream sau o varietate de site-uri de streaming neoficiale, dacă sunteți dispus să vă ocupați de o calitate inferioară.

Dacă aveți un abonament prin cablu sau prin satelit, cel mai simplu mod de a transmite luni seara fotbal este să utilizați site-ul web ESPN de pe computer sau aplicația WatchESPN de pe dispozitivul dvs. mobil.


Cum să urmăriți emisiunea oficială ESPN Monday Night Football Live Stream

ESPN nu numai că are drepturile de difuzare a fotbalului de luni seară, dar are și dreptul de a-l transmite în flux. Asta înseamnă că, dacă aveți un abonament la un furnizor de televiziune prin cablu sau prin satelit, puteți urmări un flux oficial al fiecărui meci de fotbal de luni seara chiar de pe computer.

Pentru a viziona luni seara fotbal online:

  1. Utilizați browserul dvs. web preferat pentru a naviga la espn.com/watch.

  2. Selectați orice videoclip premium sau flux live.

  3. Selectați furnizorul dvs. de cablu sau satelit din listă.

  4. Conectați-vă la furnizorul dvs. Selectați A continua.

  5. Reveniți la espn.com/watch în ziua jocului și selectați Joc de fotbal luni seara să-l urmăresc în direct.

Acest proces este simplu dacă furnizorul dvs. de televiziune este același cu furnizorul dvs. de internet, deoarece sistemul vă poate valida automat conexiunea. Dacă nu sunteți acasă sau aveți furnizori de internet și televiziune separați, va trebui să vă asigurați că cunoașteți numele de utilizator și parola pentru contul dvs. de televiziune prin cablu sau prin satelit.

După ce ați validat cu succes informațiile prin cablu sau satelit pe site-ul ESPN, veți putea viziona orice videoclip premium live sau înregistrat anterior pe care îl doriți.

Dacă nu vă aflați în rețeaua dvs. de domiciliu, va trebui să vă conectați manual.


Transmisie în direct ESPN luni seara fotbal pe telefonul tău

Pe lângă faptul că vă permite să transmiteți în direct fotbalul de luni seara direct de pe site-ul lor, ESPN are și o aplicație care vă permite să vizionați jocuri pe telefon, tabletă și alte dispozitive compatibile.

La fel ca site-ul web ESPN, aplicația WatchESPN necesită un abonament de televiziune prin cablu sau satelit valid dacă doriți să urmăriți conținut premium.

Pentru a reda în flux fotbalul de luni seară prin aplicația WatchESPN:

  1. Descărcați și instalați ESPN Live Sports & Scores aplicație de pe telefon, tabletă sau alt dispozitiv compatibil.

  2. Lansați și conectați-vă la ESPN Live Sports & Scores app.

  3. Apăsați pe Gear icon.

  4. Robinet Gestionați furnizorul TV.

  5. Selectați furnizorul dvs. de cablu sau satelit din listă.

  6. Robinet A continua. Dacă dispozitivul dvs. nu este conectat la rețeaua Wi-Fi de acasă, va trebui să furnizați manual numele de utilizator și parola prin cablu sau satelit.

  7. Apăsați pe pictogramă (trei puncte.)

  8. Caută Monday Night Footballși alegeți un joc.

Dacă deschideți aplicația în ziua jocului, veți putea să atingeți direct jocul de fotbal luni seară de pe ecranul principal pentru a-l transmite în direct.


Cum să transmiteți fotbalul de luni seara fără abonament ESPN

Întrucât ESPN este singura companie autorizată să difuzeze sau să transmită luni seara fotbal, singurul mod oficial de a urmări luni noapte fotbal online este prin ESPN.

Dacă sunteți un tăietor de cabluri fără un abonament valid de televiziune prin cablu sau satelit, atunci aveți câteva alte opțiuni.

  1. Abonați-vă la un serviciu de streaming de televiziune live care include ESPN.
  2. Folosiți Ace Stream pentru a transmite în mod individual fiecare joc.
  3. Căutați fluxuri de fotbal de luni seară de pe site-uri de streaming neoficiale.

Ce servicii de streaming de televiziune includ ESPN?

Site-urile de televiziune în flux live sunt servicii bazate pe abonament care pot ajuta tăietorii de cabluri să înlocuiască televiziunea prin cablu și prin satelit. Există o mulțime de companii diferite care oferă acest serviciu, inclusiv nume familiare precum Hulu și YouTube, dar nu toate includ ESPN.

Iată câteva opțiuni de luat în considerare dacă sunteți dispus să plătiți pentru a transmite în flux ESPN pentru Monday Night Football:

  • Sling TV - Toate cele trei planuri includ ESPN. Dacă sunteți interesat în principal de ESPN, alegeți Sling Orange, care este cea mai ieftină opțiune. Acesta este cel mai ieftin plan de streaming, din orice serviciu, care include ESPN. Puteți obține o versiune de încercare gratuită a Sling TV aici, dacă doriți să o încercați.
  • DirecTV Now - Fiecare plan include ESPN, deci este sigur să mergeți cu planul Live a Little, care este cea mai ieftină opțiune.
  • Hulu cu Live TV - Abonamentul de bază include ESPN.
  • YouTube TV - Pachetul de bază include ESPN.

Platforma de streaming centrată pe sport fuboTV nu include ESPN în niciunul dintre pachetele sale. În timp ce fuboTV este minunat pentru iubitorii de sport, nu vă abonați dacă intenția dvs. este să urmăriți fotbalul de luni seară.


Folosind Ace Stream și Reddit pentru a viziona luni seara fotbal online

Dacă nu doriți să plătiți pentru un serviciu de streaming și sunteți dispus să suportați o calitate video mai scăzută, atunci Ace Stream este o altă opțiune pentru streaming online de sporturi, cum ar fi Monday Night Football. Acest program se bazează pe alți fani pentru a transmite jocuri în flux, astfel încât poate fi dificil să localizați fluxuri, iar calitatea poate fi fie foarte bună, fie foarte proastă, în funcție de o serie de factori care vă depășesc controlul.

Pentru a reda în flux fotbalul de luni seara cu Ace Stream, trebuie să descărcați și să instalați Ace Stream. Pentru instrucțiuni mai detaliate, consultați ghidul nostru complet pentru vizionarea sporturilor online cu Ace Stream.

După ce ai instalat Ace Stream, va trebui să cauți un ID de conținut valid pentru jocul pe care vrei să-l vizionezi. Cel mai bun loc pentru a găsi ID-uri de conținut Ace Stream bune este subreditarea NFLStreams, deși puteți utiliza pur și simplu motorul dvs. de căutare preferat, dacă preferați.

Subreddit-ul r / NFLStreams este, de asemenea, o sursă bună pentru fluxurile neoficiale de fotbal de luni seară care nu necesită vizionarea Ace Stream, așa că fii cu ochii și pe aceia.

Site-uri sportive online gratuite pentru redarea fotbalului de luni seară

Dacă v-ați epuizat toate celelalte opțiuni pentru a viziona luni seara fotbal, atunci vă recomandăm să căutați un flux neoficial pe un site de agregare. Aceste site-uri postează link-uri către tot felul de jocuri, de la orice sport imaginabil, așa că au de obicei fluxuri de fotbal luni seară.

Iată câteva site-uri unde s-ar putea să găsiți fluxuri de fotbal luni seară:

  • Stream2Watch
  • De la Hot
  • Bosscast
  • Cricfree

Pentru mai multe informații despre aceste site-uri și despre alte site-uri similare, consultați ghidul nostru complet de streaming online de sporturi gratuite.

Site-urile care găzduiesc fluxuri neoficiale pentru fotbalul de luni seară și alte sporturi includ adesea reclame care pot fi înșelătoare sau rău intenționate. Înainte de a viziona un joc pe unul dintre aceste site-uri, vă recomandăm să activați un bun blocator de anunțuri. Nu descărcați niciodată nimic de pe niciunul dintre aceste site-uri. Dacă vi se solicită să actualizați Flash sau Java, nu descărcați nimic direct de pe unul dintre aceste site-uri, deoarece acest lucru vă poate infecta computerul cu programe malware.