Cum să vizionați Amazon Prime Video pe Apple TV

Cu zeci de milioane de utilizatori Amazon Prime din SUA și spectacole de succes, cum ar fi Vikings, Mr. Robot și Veep, mulți proprietari de Apple TV sunt dornici să acceseze serviciile Amazon Prime Video folosind dispozitivul lor la alegere. 

Amazon a pus la dispoziție aplicațiile Prime Video nu numai pentru iPhone și iPad, ci și pentru Apple TV, simplificând vizionarea conținutului Amazon pe televizorul dvs. echipat cu un Apple TV. Trebuie să instalați aplicația Amazon Prime Video, fie direct pe Apple TV sau pe dispozitivul dvs. iOS.

Maddy Price / Lifewire


Înainte de a începe

Videoclipurile Amazon Prime sunt accesibile numai dacă aveți un abonament Amazon Prime. În timp ce utilizatorii Amazon se pot bucura de câteva emisiuni gratuite fără a avea nevoie de un abonament, o mare parte din ceea ce găsiți în aplicația Prime Video necesită un abonament plătit.

Trebuie să aveți un dispozitiv Apple TV de generația a treia sau o versiune ulterioară. Orice altceva mai vechi de asta, chiar dacă aveți un cont Amazon Prime valid, nu acceptă Prime Video.

Dacă primiți livrare gratuită de două zile ca parte a abonamentului dvs. Prime, dar nu puteți accesa Prime Video, se datorează faptului că titularul contului nu v-a dat permisiunea. Dacă faceți parte dintr-o familie în care o persoană plătește pentru Amazon Prime și vă include ca parte a tranzacției, titularul contului Prime trebuie să vă împărtășească beneficiile Prime înainte de a putea profita de videoclipurile Prime. Când două persoane fac parte dintr-o gospodărie Amazon și partajează metode de plată, ambele pot folosi Prime Video.


Cum să obțineți aplicația Amazon Prime Video pe Apple TV

Cel mai simplu mod de a viziona videoclipuri Amazon Prime pe Apple TV este să descărcați aplicația direct pe Apple TV.

Apple TV (a treia generație) nu are un magazin de aplicații, dar Amazon Prime Video este preinstalat pe cel mai recent sistem de operare.

  1. Porniți Apple TV și accesați meniul principal.

  2. selectaţi App Store pictograma de pe ecran.

  3. Caută Video Amazon Prime în App Store-ul tvOS. Dacă nu o vedeți, selectați CAUTĂ în partea de sus a ecranului sau apăsați microfonul de pe telecomandă pentru a iniția o căutare vocală. 

  4. Dati click pe Amazon Prime Video pictogramă când o găsiți pentru a deschide un ecran de informații.

  5. Alege Instala pentru a adăuga aplicația Amazon Prime Video pe Apple TV.


Utilizarea Prime Video pe un iPhone sau iPad

Dacă preferați să utilizați o aplicație iOS pentru a viziona videoclipuri Amazon Prime, puteți obține aplicația pe iPhone sau iPad. După ce instalați aplicația, o puteți folosi pentru a transmite videoclipuri Amazon Prime pe Apple TV, precum și pentru a răsfoi, viziona și închiria drumul dvs. prin catalogul disponibil.

  1. Atingeți pictograma App Store de pe iPhone sau iPad și descărcați Amazon Prime Video.

  2. Deschideți aplicația Amazon Prime Video și conectați-vă cu contul și parola Amazon Prime. Puteți accesa imediat conținutul Prime Video de pe iPhone sau iPad.


Urmăriți Prime Video pe Apple TV de pe un dispozitiv iOS

Când doriți să redați filmele pe Apple TV în locul dispozitivului iOS, utilizați caracteristica AirPlay de pe iPhone sau iPad pentru a direcționa videoclipurile către Apple TV.

  1. Asigurați-vă că dispozitivul dvs. iOS se află pe aceeași rețea Wi-Fi ca Apple TV.

  2. Lansarea Prime Video aplicație și conectați-vă la contul dvs. de pe dispozitivul mobil.

  3. Alegeți filmul pe care doriți să îl urmăriți și apăsați Joaca pe aplicație.

  4. Atingeți o dată pe videoclipul redat și veți vedea pictograma AirPlay în colțul din dreapta sus.

    Glisați în sus din partea de jos a ecranului iPad în versiunile anterioare de iOS (sau în jos din colțul din dreapta sus în iOS 11 și versiunile ulterioare) pentru a afișa Centrul de control, unde puteți găsi și controlul AirPlay.

  5. Apăsați pe AirPlay , care seamănă cu un triunghi orientat în sus, cu un dreptunghi care arată ca un televizor.

    Dacă nu vedeți butonul AirPlay, activați-l mai întâi și apoi încercați din nou. Pașii pentru activarea AirPlay sunt similare pe iPhone și iPad.

  6. Alegeți Apple TV pe care doriți să transmiteți filmul (dacă aveți mai multe) și atingeți numele acestuia în caseta de dialog.

  7. Filmul sau emisiunea TV Amazon Prime ar trebui să fie acum redat pe Apple TV.


Transmite în flux Prime Video de pe un Mac pe un Mac

De asemenea, puteți transmite Amazon Prime Video de pe Mac pe Apple TV, atâta timp cât rulează MacOS 10.11 sau o versiune ulterioară.

  1. Din browserul dvs. web, selectați filmul sau emisiunea TV pe care doriți să o vizionați de pe site-ul Amazon.

  2. Când începe filmul, atingeți AirPlay din colțul din dreapta sus al barei de meniu Mac (în stânga pictogramei de volum) și selectați Apple TV la care doriți să transmiteți conținutul.

  3. Desktop-ul Mac apare pe ecranul televizorului. Atingeți butonul de ecran complet din videoclip, astfel încât imaginea completă să fie afișată pe Apple TV.