Cum să vizionați Amazon Prime Video pe Android

Dacă sunteți membru Amazon Prime, puteți accesa cu ușurință toate videoclipurile dvs. chiar de pe dispozitivul dvs. Android. Iată cum să începeți să vizionați Prime Video pe un telefon sau tabletă Android.

Instrucțiunile din acest articol se aplică pentru Android 9 sau o versiune ulterioară.


Descărcați aplicația Amazon Prime Video pentru Android

Înainte de a putea realiza videoclipuri Amazon pe Android, trebuie să descărcați și să instalați aplicația Amazon Prime Video. Iată cum:

Dacă ați instalat deja aplicația Prime Video, treceți mai departe pentru a afla cum să o utilizați pentru a viziona conținut Amazon pe dispozitive Android.

  1. Deschideți magazinul Google Play pe orice telefon sau tabletă Android.

  2. Introduceți Amazon Prime Video în CAUTĂ și selectați-l odată ce apare.

  3. Robinet Instala.

  4. Aplicația este descărcată și instalată pe dispozitivul dvs. Atingeți Deschis din ecranul de instalare pentru a lansa aplicația sau apăsați butonul Acasă de pe telefon sau tabletă, apoi găsiți aplicația glisând spre ecranul din dreapta. Dacă nu îl vedeți, îl puteți găsi în sertarul de aplicații.

Alocați-vă un moment pentru a-l adăuga pe ecranul de pornire al Androidului, unde îl puteți accesa în mod convenabil în viitor.


Cum să începeți să vizionați Prime Video pe Android

Acum că aplicația este instalată, sunteți gata să începeți să vizionați videoclipuri din vasta bibliotecă Amazon Prime. Iată cum:

  1. Găsiți aplicația Prime Video pe telefon sau tabletă și deschideți-o.

  2. Este posibil să vi se solicite să vă conectați cu contul dvs. Amazon dacă nu sunteți deja. Conectați-vă acum.

  3. Puteți selecta videoclipuri de vizionat de pe ecranul de pornire pentru a începe să vizionați instantaneu sau derulați la Inclus cu Prime pentru a vizualiza videoclipuri incluse în abonamentul dvs. De asemenea, puteți comuta pe Gratuit pentru mine opțiune din colțul din dreapta sus pentru a filtra videoclipurile care necesită un cost suplimentar.

    De asemenea, puteți căuta, închiria sau cumpăra multe alte titluri care nu sunt incluse în abonamentul dvs. Prime.

  4. Atingeți filmul sau seria de televiziune pe care doriți să le vizionați, apoi atingeți albastrul Joaca pictogramă pentru a începe imediat transmiterea video pe dispozitivul dvs.


Cum să vizionați videoclipurile Prime Offline

Dacă călătoriți și nu aveți acces la o conexiune de date, puteți descărca aproape orice videoclip inclus cu Prime pentru a viziona offline. Iată cum se face:

Opțiunea de descărcare este disponibilă numai membrilor Prime plătitori. Nu este disponibil pentru membrii Amazon Household cu beneficii Prime partajate.

  1. Găsiți videoclipul pe care doriți să îl descărcați.

    Acesta trebuie să fie un videoclip inclus cu abonamentul dvs. Amazon Prime, nu o închiriere.

  2. Atinge pictograma videoclipului.

  3. Selectați Descarca

  4. Selectați calitatea descărcării, dacă vi se solicită. Cu cât este mai mare calitatea, cu atât este nevoie de mai mult spațiu de stocare pe telefon sau tabletă. Apoi selectați Începe descărcare.

  5. Când sunteți gata să vizionați, deschideți fișierul Aplicația Prime Video și du-te la Lucrurile mele > Download.

  6. Fie selectați Joaca pe pictograma video sau selectați 3 puncte verticale și selectați Joacă descărcare.


Cum să vizionați Prime Video pe televizor utilizând aplicația Android

Aveți două opțiuni principale pentru a viziona Prime Video direct pe televizor:

  • Utilizați aplicația Prime Video pentru a controla un dispozitiv Fire TV: Dacă ați înregistrat un dispozitiv Fire TV în contul dvs. Amazon, atingeți Urmăriți la Fire TV după ce ați selectat un videoclip, apoi porniți televizorul la intrarea corectă și urmăriți.
  • Conectați-vă telefonul sau tableta la televizor: Vedeți Cum să vă conectați smartphone-ul / tableta Android la televizor pentru a afla cum să faceți acest lucru în mod corespunzător.

Puteți transmite simultan până la trei videoclipuri Amazon Prime diferite pe diferite dispozitive Android utilizând același cont. Cu toate acestea, puteți transmite același titlu pe un singur dispozitiv odată.